../images/Emo23.gif

יש לי לתת: מחשב פנטיום 2 ומסך.. בעדיפות למועדונית או גן לילדים. בגדים של בן תינוק שנולד בחורף, מגיל אפס עד גיל 12 חודשים. ליצירת קשר דרך תיבת המסרים תודה. אנסטסיה אוהבת

פניה לרכזות

בקשר למחשב - מצטערת להגיד, אבל ככל הנראה יש בעיה עם הדיסק, אז יש רק מסך, או אם מישהו יכול לתרום לכם דיסק קשיח למחשב הנ"ל. בקשר לבגדים - של תינוק שנולד בחורף. ז"א מתאים לתינוק שייוולד בחורף. או לגיל שנה בחורף. כולל שמיכה.. ועוד. בגדי קיץ יש לי בערך לגיל חצי שנה. בקשר לאזור - אזור השרון, אני אשמח אם הרכזת של האזור תפנה אלי גם בעניין פרטי אחר. תודה. אנסטסיה אוהבת.

sky*

New member
האם המחשב ניתן לתיקון?

לגבי המסך, אני אבדוק אם יש מקום לשמור אותו עד שיימצא מחשב ואחזיק לך תשובה בהקדם. תודה רבה sky

mayav

New member
אנסטסיה - אני שלחי לי מסר וננסה להע

להעביר את המחשב לתיקון....

תודה, שלחתי לך מספר טלפון

למי יש צורך בבגדים?כולל אולי ציוד לתינוקות, צריכה למיין חלק נמצא אצל ההורים שלי. אנסטסיה אוהבת

היי אנסטסיה

אני רוצה בבקשה את הבגדים מידה 12 חודש איזה ציוד לתינוקות יש לך עוד? תודה רבה רבה

לתינוקות שרק נולדו/שעומדים להיוולד

כולל כל מיני אביזרים כולל שמיכות קטנות, סדינים לעריסה, מוצצים שלא השתמשנו, סינרים, ועוד. הבן שלי בן שנה וחצי. אני רק נותנת מה שכבר לא שימושי עבורו. ככל הנראה לא אוכל להמשיך ללדת. במידה שכן, אם פעם, תינוק חדש יביא את המזל שלו. אנסטסיה אוהבת.

mayav

New member
../images/Emo124.gifאנסטסיה-שלחתי לך מסר על השינ

השינו , אנא עני עליו בהקדם.....

למעלה