חזרת?? בגללך למממה כמעט הרגה אותי
O optimi10 New member 6/10/04 #44 שומוקה....../images/Emo39.gif להבריח אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מזמן לא צחקתי כך
שומוקה....../images/Emo39.gif להבריח אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מזמן לא צחקתי כך
ש שוקומוקה New member 6/10/04 #53 הכדורגל בסביבה...ואת אל תבריחי אותם ... דוקא האופטימי נראה לי יסדר קצת לקרו את הראש... אז למענה... (היא הורגת אותי נראה לי... )
הכדורגל בסביבה...ואת אל תבריחי אותם ... דוקא האופטימי נראה לי יסדר קצת לקרו את הראש... אז למענה... (היא הורגת אותי נראה לי... )
ש שוקומוקה New member 6/10/04 #56 אסור לה! אני מוגנת ע"י חוק הפורומים וחוצ מזה שהיא אוהבת אותי הכדורגל...לא יודעת...אבל הוא כותב מסרים חמודים...
אסור לה! אני מוגנת ע"י חוק הפורומים וחוצ מזה שהיא אוהבת אותי הכדורגל...לא יודעת...אבל הוא כותב מסרים חמודים...
ק קרוואלה New member 6/10/04 #57 יו הרגע רק ראיתי את זה..... וניל תפנימי...אני נשארת אני!! אי אפשר לסדר אצלי כלוםםםםםםםםם הכול דפוק מהיסוד!! ות'אמת טוב לי ככה.
יו הרגע רק ראיתי את זה..... וניל תפנימי...אני נשארת אני!! אי אפשר לסדר אצלי כלוםםםםםםםםם הכול דפוק מהיסוד!! ות'אמת טוב לי ככה.
L L M A E New member 6/10/04 #43 לא יודעת למה.. פשוט מרגיז לי וזהו חוץ מזה ..מה שלומך? מי אתה? ואיך אתה?
M mr_lonely New member 6/10/04 #42 עוד יבוא היום עוד יבוא היום, אראה לך מלכות שמיים. תפארת כוכבים אגיש לך, אפרוש לפנייך. עוד יבוא היום ואקרב אליך, לא רחוק היום, אקרבך אליי. אלגום שפתייך, טובים מיין. אטעם פרי גנך ואשבע.
עוד יבוא היום עוד יבוא היום, אראה לך מלכות שמיים. תפארת כוכבים אגיש לך, אפרוש לפנייך. עוד יבוא היום ואקרב אליך, לא רחוק היום, אקרבך אליי. אלגום שפתייך, טובים מיין. אטעם פרי גנך ואשבע.
M mr_lonely New member 6/10/04 #48 גם אם אלך...כתוב שם באחד המקומות גם אם אלך...אני בשבילך...את יודעת
א אחת שאוהבת2 New member 6/10/04 #49 ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif