stefan10

New member
אם כל הוויתור והאיפוק..

לא תמיד קל לי וגם כואב .מצד אחד הפרידה מג. שמשלבת כעס וגעגועים. 2)אלה שיש לי איתם אינטימיות היא מזדמנת והם מאד מפרגנים מינית אבל הם לא פנויים והם בזוגיות אחרת או פעם ביובל. 3) אלה החברים היקרים שאוהבים אותי כאדם ומאד מעריכים את דעתי וחברותי ומצחיקים אותי ומאד נעים להם להיות בחברתי ואיתי ואני חשוב להם לא מעונינים איתי בקשר זוגי או אינטימי ולא נמשכים אליי וכו..על אף שהם נהדרים ולבד ומחפשים כמוני קשר טוב ואוהב. אז אשמח למצוא משהו שמשלב את אופצייה 2 ו 3 מתי זה ייקרה??

PLAYFUL

New member
../images/Emo85.gifאיפה אתה מתוק שלי?../images/Emo85.gif

אני מחפש אותך כבר הרבה זמן אך טרם מצאתיך
איפה אתה? מתי תתגלה אלי? האם אני אוותר בלעדיך? אני גבר דתי,בן 30 מירושלים. אני נראה טוב מאוד.
מבנה גוף מלא ושעיר (במידה הנכונה). אוהב לפנק וגם להתפנק. רומנטיקן וגם בשלן. לאחר קשר ארוך טווח של 4 שנים. שמחפש את החצי השני שלי. הוא צריך להיות גבר בין הגילאים 45-30 . פנוי\רווק\גרוש\אלמן!!! (לא נשוי\פרוד) שעיר עם מבנה גוף רגיל\מלא. מן דובי\דובון
רצוי מאוד שהוא יהיה דתי. או מסורתי. רצוי מאוד מאיזור ירושלים והסביבה.(אם אפשר) שיהיה 'א-מנטש' (בן-אדם ביידיש) שידע לפנק וגם רומנטיקן. ולתמוך כשצריך. המוצא נא להפנותו ישירות אלי,תודה.

stefan10

New member
איך כואב לי

אבל לפני 1/2 שנה שתלתי פרח בעבודתי 2 קוומות מתחתיי (השגתי עבודה לאקס שלי) ומאז הפרח פורח ומשגשג ביום ו ' איימתי לעקור אותו או ביקשתי שייצא מהגינה.והוא אמר בהקדם אני לא אעשה שום פעולות של פגיעה בעבודתו כי כך אני מאמין .אבל היום ברגע של שעמום הלכתי לקנות משהו במכולת ל ולחברי בעבודה וחלפתי ליד גינת הפרח הוא לא ראה אותי אבל אני אותו.והוא חייך למישהי שעובדת איתו.כל כך כאה לי שהוא שם ואני לא יכול לדבר איתו ועדיין מתגעגע.ואולי הוא באמת מצא מישהו חדש והוא אוהב אותו כמו שהוא לא אהב אותי.בקיצור השושנה הפכה לשיח קוצני דוקר אני ממש מתאפק לא לדבר ולכתוב לו אבל אני כל כך מרגיש ועדיין בוכה בשקט בלי שיראו. בא להגיד לו "אני עדיין אוהב אותך יא בן זונה".דיי גם לכאוב וגם לבכות כמה סבל צריך לעבור.מה אלהים רוצה מליבי וממני.הדימויים הם של חבר שדיברתי איתו אבל הכאב לא הלך.הצילו.

למעלה