ז י ק ו

New member
../images/Emo23.gif

לבעלי אני חי לי מיום ליום מפזר את ימי ברוח אנשים מתחתנים סביבי גם אני רוצה קצת לנוח. אומרים שהאדמה שלנו מסתובבת סביב צירה איפה הציר שלי? להסתובב זה דבר נורא. לא כל כך יפה ולא בן שש עשרה אבל יודע משהו על העולם הזה ואם הוא רציני ואם הוא רק רוצה תמורת מילה אחת אתן כל כך הרבה. פה ושם מופיע גבר כמו בתחנת רכבת נידחת מי שרצה בי בערב חזר בו עם עלות השחר. אומרים שהשמש שלנו בוערת כבר מליון שנה כמה יכול לבעור אדם ובסך הכל בשביל מה. לא כל כך יפה ולא בת שש עשרה אבל יודעת משהו על העולם הזה. ואם יושיט לי יד ואם יגיד רוצה תמורת מעט מאוד אתן כל כך הרבה.

Liroy26

New member
אין כמוך יקירי!

מאחל לעצמי בעל חם ואוהב כמוך!

amet

New member
../images/Emo23.gif אהבה ממבט ראשון ../images/Emo23.gif

מה שהרס אותי היה הצחוק שהיה לך בעיניים כשאמרת נעים מאוד. מה שהמיס אותי היה החום שזרם ממך כשנתת לי את ידך. הייתה זו אהבה ממבט ראשון כמו בסיפורים אהבה ממבט ראשון. מה שהרס אותי היה החן שהיה לך בעיניים כשפגשת את מבטי. מה ששבה אותי היה החופש שקרן ממך כשאמרת לי את שמך. הייתה זו אהבה ממבט ראשון כמו בסיפורים אהבה ממבט ראשון. מה שהרס אותי היה הצחוק שהיה לך בעיניים שאמרת נעים מאוד. רק אהבה תודה זיקו

Liroy26

New member
כמה אהבה על הבוקר...

אני לא עומד בזה יותר. שמישהו יעביר לי את ערכת האינסולין.

amet

New member
אוווי אנאבלושששש ../images/Emo99.gif

אם רק היית ליידי כרגע אוווייייייי |תבואי כבר לחיפה -זונ....|

amet

New member
כן בטח שמעתי - כבר נשבר

לי
לשמוע את זה. יאללה אל תבואו תזדיינו בתל-אביב וזהו.

S h a m i

New member
מרגש...

זיקו, מעריץ את האהבה שלך לזוגך ומאחל לך, ללירוי ולכל אלו שחפצתי בטובתם למצוא את המושלמות שברגש... |לירוי תנוח עם החוסר חשק שלך למתיקות|

למעלה