תראי...

אם זה רק מידי פעם נשיקה, חיבוק, להחזיק ידים ודברים קטנים אז אין בעיה. אבל להתחיל ממש להתמזמז, להמרח אחד על השני כל הזמן וכאלה אז גם זה לא נעים לי לעשות, וגם זה לא נעים שעושים לידי. יש לי שני חברים שכשהם היו זוג הם כל הזמן היו פשוט אונסים אחד את השני מול כולם אז כל פעם שהם היו יחד בחדר אני הלכתי עד שהם הרגיעו את עצמם.

chupchikit

New member
לפי דעתי...

זה דבר די אינטימי... אני אישית מעדיפה לעשות את זה כשאנחנו לבד.... ברור שזה לא כזה נורא מדי פעם לתת נשיקה וזה... אבל לא נעים.....

לי אין בעיה עם זה..

ממש ממש לא.. כי אני גם לא רואה אף אחד ממטר... שיחשבו עליי מה שהם רוצים.. כמובן שבגבול הטעם הטוב.. להפך זה שמסתכלים עלייך זה אומר שאת מושכת צומת לב. אני זוכרת שהתנשקתי עם חבר שלי ביום העצמאות והיו מסביבנו מלא אנשים.. ואחרי זה אז איזה אחת אפילו חייכה אלי,יאנטו בפאנן מה רע לראות אנשים שמאוהבים? וליד חברות חברים? זה לא יפה להתחיל להתמזמז להם מול הפרצוף.. זה לא מכובד..במיוחד עם חברה שלי נמצאת איתנו והיא לבד...

Ze Colmeia

New member
מצתרף לבעיה ../images/Emo10.gif

גם לי יש את הקטע הזה אבל ליד חברים לא מפריע לי, מפריע לי למשל שאני פוגש את חברה שלי בקניון ואנחנו מתחבקים הרבה ואז יענו לפעמים אנשים מסתכלים עלי ונותנים לי חיוך או משהו כזה, ולמרות שזה תגובה יענו טובה זה מזה מפריע לי אני מרגיש כאילו ששופטים אותי, אני רוצה להנות לרגע אחד בשקט עם חברה שלי וגם את זה לא נותנים לי

אם אתה רוצה רגע בשקט לך הביתה

יש דברים שלגיטימי לעשות בחוץ מול אנשים
כמו להתחבק ולהתנשק (גם פה יש איזשהו גבול, לאכול אחד את השניה מול קהל זה לא לעניין). אני אישית ממש נגעלת מזה שחברים שלי מתמזמזים לי מול העיניים, זה מביך, זה מוציא עיניים וזו מין אמירה כזאת של "תראו אנחנו יחד ואנחנו אוהבים, איזה כיפלנו ולכם לא!", שזה לגמרי, אבל לגמרי לא לעניין. אנשים עשו עלי כאלה טראומות שכשלי יהיה חבר, המקסימום שאני אהיה איתו בחוץ זה ידיים ונשיקה קטנה על הפה.

זה בסדר.. יש הרבה כאלה..

התחושה שלך טבעית לגמריי.. גם אני לא חושבת שהייתי מוכנה להתמזמז עם מישהו מול אנשים שאני לא מכירה כל כך או בכלל אנשים שאני לא חופשייה איתם לגמריי..

Angelred

New member
../images/Emo23.gif

אני לא יודעת מה איתכם אבל אותי זה טיפה מחרמן אני אוהבת את זה. שלכם שירן

yofi tofi

New member
יצאתי פעם עם מישו

שפשוט אהב להעצר באמצע העולם,שחצי עולם מסביבך ופשוט להתנשק איתי
אני גם לא הכי אוהבת את הקטע. נשיקות זה עוד בסדר אבל יותר מזה,אני משאירה לבית :)

me 87

New member
אני גם לא אוהב

באמצע בציפר הילד שולח ידיים :) חמוד חמוד אבל אבל אני נמנעת מזה ואני בטוחה שלאנשים אחרים זה ממש לא נעים.

למעלה