וִיקוּש

New member
../images/Emo23.gif

תגידו, רק אני מרגישה לא נח להתמזמז ולהתחבק עם חבר שלי כשכל החברים שלו או שלי לידינו? שלא תבינו לא נכון, אני לא מתביישת בו או משהו, פשוט לא מרגישה עם זה בנח שמישהו מסתכל מהצד. אז מה אתם אומרים? אי יודעת שזה לא קשור לסקס, אבל אני פשוט אוהבת את הפורום הזה

יש הרבה שהם ככה

אצלי אם אני מאוהבת ממש אז לא איכפת לי ואני זורמת כי זה רצון של "תראו איזה כיף לי, יש לי ת'דבר הכי יפה בעולם" אבל את ההרגשה הזאת היה לי רק עם שני אנשים עם השאר בד"כ לא היה לי נוח כי גם זה לא היה אמיתי ממש כזה

itaytay

New member
מבחינה טכנית את צודקת...

גם אני הייתי מעדיף לעשות את זה ביחידות(עם בת הזוג)ולא בפומבי(מול חברים/ות שלה/י).אבל לפעמים אין ברירה ולא תגרשי את החברים בגלל זה.הדברים שיש לומר במקרים כאלה הם כל מיני תירוצים שפתאום שכחתם משהו בתנור או במטבח או שיש איזו סתימה או תקלה בשירותים ואז שניכם בשירותים וכו' כיד הדימיון.

את לא מסתכלת על זה נכון בכלל!!!

יש כאלה שאין להם בעיה להזמזמ כשמסתכלים, ויש כאלה שלא נעים להם ליד כולם. אבל למה את מסתכלת על זה מנקודת מבט שלך???? תחשבי שהייתם נפגשים כמה חבר'ה ופתאום שניים היו מתחילים להתמזמז זה לא הכי נעים!!! כאילו פאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאק תמצאו חדר!

וִיקוּש

New member
בידיוק!

גם כשאני רואה זוגות מתמזמזים מולי אני חושבת "אין לכם מיטה בבית?!" חוץ מזה כשיוצאים עם חברים אז זאת המטרה - לצאת עם חברים ולא להתמזמז עם החבר. אבל פשוט לפעמים נדמה לי שחבר שלי נעלב וחושב שאני מתביישת בו או משהו....

הדרומית

New member
זכותם../images/Emo80.gif

הם מרגישים בנוח. כמו שאמרתי, אפשר לשמור על צניעות, ותלוי בזמן ותלוי במקום. אבל עדיין, זה לא פסול. לפעמים כשאני נמצאת עם מישהו, גם כשאנחנו עם הרבה אנשים- אני מרגישה את האינטימיות ביננו, וזה משחרר. לא יודעת איך להסביר.

feeler

New member
יש כאלה שלא אוהבים לראות...

מצטערת לנפץ אשליות, אבל לא - אתם לא הזוג הכי יפה בעולם, ולא - אנחנו לא רוצים לראות.. מופנה לשירי וליאור, שכבר נפרדו.

אוי באמת!

זה לא כאילו שהם התחילו להתפשט ולגנוח! אז הם מביעים חיבה גופנית. מה כבר הם עשו? זה קצת מזכיר לי ויכוח באיזה פורום דתיים אחד שהם היו בטוחים שנשיקות בפומבי זה מעשה מגונה וחשיפה בציבור. הבעיה היא שאנשים כ"כ מקובעים בעמדה שזה משו שהם צריכים לעשות בחדר סגור ו/או כשהם לבד, וזה לא נכון, כי אין בזה שומדבר פסול. להיפך
לאנשים לא נוח עם זה? בעיה שלהם, אני מניח. שפשוט לא יסתכלו. אני נזכר בזוג עומד באוטובוס (בב"ש) ומתנשק, לא מתעלס- מ-ת-נ-ש-ק, ואיזו זקנה אחת (שישבה עם הגב אליהם) מעירה להם שיעשו את זה במקום אחר, כאילו שיש מקומות מוגדרים שאסור או מותר לעשות את זה בהם. טוב שהם לא הקשיבו לה.

אל תשחקו לי אותה נאורים...

למה אני ודנה לא התנשקנו בתחנת רכבת כשאחד מאיתנו היה צריך ללכת??? לא דיברתי עם התמזמזות בציבור, במקום פתוח, או במקום ציבורי. דיברתי כשאתה עם חבר'ה - קבוצה שכולם מכירים את כולם ואתה מתחיל להמזמז עם מישהי זה לא לעניין לעשות את זה ליד כולם. ואם אתם רוצים השוואה זה יותר גרוע מאשר מישהו יתחיל לנהל ליד כולם שיחה עם החברה שלו - אתה עם חבר'ה: או שתתיחס אליהם, או שתלך למקום אחר. וזה גם סתם לא נעים לשאר החברים שזוג שהם מכירים מתמזמז ליידם. בלי קשר לצניעות. אז לכל הנאורים מבאר שבע...

נשיקה,גם אם היא צרפתית,היא רק נשיקה

לפי דעתי,כל עוד זה לא בהגזמה אפשר להתנשק ליד אנשים... זה ממש לא גורם לאי נוחות או משהו סתומרת נשיקה קצרה כמובן...

הדרומית

New member
ברור שזה לא נעים../images/Emo80.gif

וברור שאני אשמור על כבודם ונוחיותם של הסובבים אותי. אבל זה לא אומר שאם יתחשק לי להתנפל על מישהו בנשיקות אני לא אעשה את זה בגלל המקום הציבורי.

יוו אתה זורק הרבה שטויות פה

אני דיברתי ספציפית (שאני אדגיש את המילה הזו בשבילך?) על נשיקות! מה זאת אומרת כשאתה עם החברים שלך תתייחס אליהם? ומה עם החברה- "שבי בצד בזמן שאני מדבר פה איתם"? ש ט ו י ו ת (repeat after me). אז מה אם אתה וחברה שלך פתאום מתנשקים לידם? הם קדושים? הם בחיים שלהם לא ראו נשיקה? הם כ"כ יפגעו מזה שאתה מנשק אותה? אם כן אז יש לך חברים מוזרים (לא מכוון רק אליך, אלא לשאר העולם). ושוב, כי למקרה שלא הבנת- לא דיברתי על לגנוח, להתעלס, להתחרמן, לשלוח ידים/רגלים/טלפים/צבטות. דיברתי על כולה מזמוז קטן. כמו בל"ג בעומר הקרב ובא- אתה עם החברים שלך וחברה שלך. אסור לך לשב לידיה ופתאום לדפוק לה צרפתית? זה באמת יפגע כ"כ בסובבים אותך? בפעם הבאה נסה לתייחס למה שאני כותב.

גם אני ככה

שונאאאאת לעשות משהו ליד החברים שלו/שלי בואי נגיד שיותר מנשיקה על הפה,וחיבוק... אין לפני החברים שלו... ולפני החברות שלי-אין כלום :) אני שונאת שאני ככה... כי זה נובע מחוסר ביטחון מסויים או ביישנות מסוימת ואני לא אוהבת את זה... אבל לא נורא, מסתדרים ברוך השם ולא חסר לו (לחבר) מזמוזים זה בטוח

אף פעם לא הבנתי את זה...

אין לי בעיה לעשות ה-כ-ל מול כולם!... לא מתבייש מזה... אבל זה בהחלט נורמלי והרוב כאלה...

מרגישה בדיוק כמוך..

אני לא יכולה להתמזמז עם מישהו מול קהל.. לא יודעת.. לא רוצה גם
אני לא אוהבת שמתזמזים לי מול הפרצו, אז אני אעשה את זה? לאאאאא נראה לי !

הדרומית

New member
אחותי../images/Emo80.gif

שמעי, אין לי בעייה להתחרמן עם מישהו מול כולם. ממש לא. ואנשים פה יעידו
. שכבתי עם מישהו כשחברה שלי התבוננה בנו
. גמרתי לחברה שלי בטלפון, ומה לא... אני לא מוצאת את זה פסול. מה שכן, לפעמים אפשר לשמור על צניעות ולהתאפק.

למעלה