תיקונים, העשר שלי ושאר ירקות..
אז קודם כל, שמחתי לראות שהפורום שב לחיים אחרי תקופה ארוכה של שממה יחסית. נראה שרוק עצמאות המשמש ובא בנוסף לאיחוד ה(ממש קשה לי למצוא מילה המתארת את האושר הענק שגורם לי האיחוד...מבורך, מפתיע, מדהים, נפלא...אני יכולה להמשיך...) של משינה- העירו קצת את הפורום. זה ממש נחמד לדעת שאני אזכה לשמוע את החתימה שלי בהופעה חיה...ולא אצטרך לדפוק נפקדות בצבא בשביל זה.. חוצמזה, ראיתי כאן אנשים שכתבו שרים עם שמות של מבצעים לא נכונים: צליל מכוון זה של יצחק קלפטר, ולא של מאיר אריאל לפי מיטב ידיעתי. את אגדת דשא כתבו מאיר אריאל ושלום חנוך לאיזו מסיבה פנימית של קיבוץ משמרות, והם גם שרו את השיר. יכול להיות שאריק איינשטיין שר אותו בגרסה אחרת. יש לך אותי, זה נראה לי של יזהר אשדות, ולא של תיסלם (מדובר ב"לכי ילדה אהובה.." ?) ואיך שלא, חשבתי שזה של מוש בן ארי, וכאן כתוב שזה של אריאל זילבר. תקנטו אותי אם אני טועה. ולשלי: אהובתי\ משינה שיר כאב\ מאיר אריאל נפלת חזק\ איפה הילד רק בשביל לקבל חיבוק\ איפה הילד ואיגי וקסמן פרפר\ מוניקה סקס אנחנו שניים\ משינה (למרות שנכתב יחד עם יזהר אשדות) צליל מכוון\ יצחק קלפטר כנרת\ המכשפות בואי הביתה, יומולדת, ומפנה מקום\ סחרוף (אני מנסה להישאר בעשר) שברי את הטלוויזיה\ החברים של נטשה היה קשה, ויש עוד הרבה....