..

PennyLane

New member
../images/Emo23.gif..

מהם לפי דעתכם שירי האהבה הכי יפים במוזיקה הישראלית? (כן כן, לא רק רוק.. לפי דעתי נגיד, "באתי ממך" של מוקי ממש יפה..
) נאמר ה-10 הכי יפים..

שירי אהבה?... מממ....

אולי שירים שיותר קשורים באהבה או באכזבה מהאהבה. אם כן, אז הנה שלי, לאו דווקא בסדר עדיף: היינו עושים אהבה/הכנסייה אנחנו שניים/משינה כל פעם שאני מתאהב (בך מחדש)/יזהר אשדות אני יודע/מוניקה סקס עוד פעם/מוניקה סקס קרח 9/איתו לנצח (לוידעת למה, זה שיר מצחיק רייצח) תענה לי/היהודים השמיים הגבול/איפה הילד סוד הדברים הפשוטים/חמי רודנר רנה/אריאל הורוביץ יום מלא בכרוב כבוש לכם! אני

Vdrums

New member
אממממ... קודם כל

מוקי די בחיים לא יעשה משהו רומנטי באמת כמו: את לא כמו כולם - משינה צליל מכוון - יצחק קלפטר את לי לילה - במקור של בועז שרעבי והגירסה של זוהר ארגוב הרבה יותר חזקה יקירתי - אסף אמדורסקי היא כל כך יפה - כוורת ניצוצות - ברי סחרוף סיגליות - דיויד ברוזה בקיצור הרשימה הזו יכולה להיות ארוכה ולבחור אחד זה די קשה, ואם מתעקשים אז את הראשון שרשמתי...

המממממ...../images/Emo23.gif

בראש ובראשונה (1.)-"את לא כמו כולם" של משינה. אח"כ, (2.) "צליל מכוון" היפיפה של מאיר אריאל, (3.)"אהבה קצרה" של מאיר בנאי, (4.) "אם כבר לבד"\החברים של נטשה, (5.) "יומולדת" של ברי סחרוף, (6.) "מלטף ומשקר" של עברי לידר, (7.)"ואיך שלא" של אריאל זילבר, (8.)"אם תלך"\השע"ר, (9.)"כשתמי עוברת דירה"\בייב ו(10.)"לילות לבנים" של אביב גפן. לא בהכרח בסדר הזה, זה המ שעלה לי כרגע לראש. יש עוד כמובן.

PennyLane

New member
איתו לנצח באמת מצחיק ../images/Emo9.gif

וגם לדעתי השירים של מוקי לא יפים כמו רוק, אבל חפיף..
ממ.. בחרתם המון שירים שקשורים לאכזבה וכו'.. ויש לי רק עוד הערה אחת.. השמיים הגבול?!
טוב, והנה הטופ10 שלי: היא לא דומה- ארקדי דוכין צליל מכוון- מאיר אריאל/קלפטר את לא כמו כולם- משינה מלאך- אביב הו אילנה- אביב ברי- יומולדת (?..) משינה- אהובתי פנים אל מול פנים- פוליקר יש עוד המון שירים יפים אבל שקשורים יותר בלב שבור וכו'.. אז בחרתי לשים רק את ה-שירי אהבה..
ו.. נו, אני יודעת שאתם לא מתים על הסגנון- אבל רק תקראו את המילים של: שבק ס- רק תגידי לי.. זה ממש יפה
, שוב, גם אם אתם לא אוהבים את הז'אנר..

PennyLane

New member
כן, ולפני...

שמישו יגיד לי שאני דיסקלטית מספרית, אני יודעת שזה 8..

הדירוג שלי..

אני אוהבת מאוד את צליל מכוון- מאיר אריאל אהבה קצרה- מאיר בנאי אני מאמין- הכנסייה היינו עושים אהבה- הכנסייה את לא כמו כולם- משינה זה כל הקסם- נמרוד לב+אורלי פרל באתי ממך- של מוקי מקסים למקרות שזה לא רוק אהובתי -משינה ארקדי דוכין- אוהבת לא אוהבת ו היא לא דומה גם אני חושבת ש "רק תגידי לי" של השב"ק יפה.. רק תגידי לי שזה אפשרי .ויום אחד את עוד תהי שלי...

jack s

New member
אמממ אני אנסה להיות מקורי ולא לחזור

על דברים פעמיים אז ככה : בית - יום הולדת אריאל זילבר - ואיך שלא נועה של הים חמי רודנר-גאולה משינה- הכוכבים דולקים על אש קטנה מלאך - אביב גפן יהודה פוליקר- פנים אל מול פנים איפה הילד - רק בשביל לקבל חיבוק אלי לוזון - גשם דן תורן - לבן על לבן היהודים - לפעמים טוף די די יש עוד...

הכוכבים דולקים? זה שיר על זונה או

משו כזה... "כי היא הייתה מזן מוזר מזן את הכסף היא רצתה במזומן" והטופ טן שלי: (כמובן שאם תשאלו אותי עוד עשרים דקות אני לא אזכור אומר את אותם 10) משינה- בואי וניפול (איך שכחתם?) שבק ס'- רק תגידי לי הכבש ה16- הילדה הכי יפה בגן (אני יודע שזה בכלל לא שיר אהבה, אבל הוא מקסים וגם רומנטי) אביב גפן- השיר שלנו ירמי קפלן- כבר עכשיו תיסלם- לראות אותה היום תיסלם- יש לך אותי משינה- בן המלך אריק איינשטיין- אגדת דשא אילנית- אהבה היא שיר לשניים

ושלי.....

מלאך-אביב גפן האם להיות בך מאוהב-אביב גפן סיגליות-דויד ברוזה איך זה שאת-כנסיית השכל דברים בלחש-כנסיית השכל משחק של דמעות-נקמת הטרקטור עד אלי-מוש בן ארי אהובתי-משינה יקירתי-אסף אמדורסקי עושים אהבה-כנסיית השכל כן כן אני יודעת שיש כמה שלא על אהבה אבל הם פשוט שירים מקסימים!

PennyLane

New member
"ובלילות" זה של מוש?

כי בבומבמלה שמעתי אותו שר את זה.. מרחוק.. אבל האינטואיציות שלי אומרות שזה לא שלו
..

Vdrums

New member
ובלילות? אתה מתכוון ל

"ובלילות ובלילות עולות עולות בי מנגינות.." זה נקרא ואיך שלא וזה במקור של אריאל זילבר.

כן!

תקשיבי למסכן..... הוא שבור מהאהבה נכזבת... והוא שיכור ומסומם..... איזה שמוצי החמי רודנר הזה! חחחח איזה מעריצה פרחה אבריל לאבין פרוסרייטד הייתי עכשיו סליחה מעומק ליבי

זה קצת קשה....ננסה בכל זאת../images/Emo13.gif

יצחק קלפטר- צליל מכוון
אריק איינשטיין ושלום חנוך- אגדת דשא (מה שלא תגידו- אני מתה על השיר הזה!)
איפה הילד ואיגי וקסמן- רק בשביל לקבל חיבוק
מאיר אריאל- לא יכול להוריד ממך את העיניים
החברים של נטאשה- עוד נגיעה
כנסיית השכל- היינו עושים אהבה
כנסיית השכל- דברים בלחש
אביב גפן- מלאך
כוורת- היא כל כך יפה
החלונות הגבוהים- אינך יכולה
חמי רודנר- גאולה
משינה- אהובתי זה היה קשה...ויצא לי יותר מ-10 אז תסלחו לי
ואני רק רוצה לציין שכל המנגינות כמעט (בלי קשר למילים לפעמים) של כנסיית השכל נורא מזכירים לי שירי אהבה לפעמים....זה בלתי מוסבר כל כך....נו מילא

תיקונים, העשר שלי ושאר ירקות..

אז קודם כל, שמחתי לראות שהפורום שב לחיים אחרי תקופה ארוכה של שממה יחסית. נראה שרוק עצמאות המשמש ובא בנוסף לאיחוד ה(ממש קשה לי למצוא מילה המתארת את האושר הענק שגורם לי האיחוד...מבורך, מפתיע, מדהים, נפלא...אני יכולה להמשיך...) של משינה- העירו קצת את הפורום. זה ממש נחמד לדעת שאני אזכה לשמוע את החתימה שלי בהופעה חיה...ולא אצטרך לדפוק נפקדות בצבא בשביל זה.. חוצמזה, ראיתי כאן אנשים שכתבו שרים עם שמות של מבצעים לא נכונים: צליל מכוון זה של יצחק קלפטר, ולא של מאיר אריאל לפי מיטב ידיעתי. את אגדת דשא כתבו מאיר אריאל ושלום חנוך לאיזו מסיבה פנימית של קיבוץ משמרות, והם גם שרו את השיר. יכול להיות שאריק איינשטיין שר אותו בגרסה אחרת. יש לך אותי, זה נראה לי של יזהר אשדות, ולא של תיסלם (מדובר ב"לכי ילדה אהובה.." ?) ואיך שלא, חשבתי שזה של מוש בן ארי, וכאן כתוב שזה של אריאל זילבר. תקנטו אותי אם אני טועה. ולשלי: אהובתי\ משינה שיר כאב\ מאיר אריאל נפלת חזק\ איפה הילד רק בשביל לקבל חיבוק\ איפה הילד ואיגי וקסמן פרפר\ מוניקה סקס אנחנו שניים\ משינה (למרות שנכתב יחד עם יזהר אשדות) צליל מכוון\ יצחק קלפטר כנרת\ המכשפות בואי הביתה, יומולדת, ומפנה מקום\ סחרוף (אני מנסה להישאר בעשר) שברי את הטלוויזיה\ החברים של נטשה היה קשה, ויש עוד הרבה....

למעלה