מיכל31

New member
../images/Emo23.gif

בוא נשדר על אותו הגל בוא נאבד את שיווי המשקל בוא ונפצח בריקוד פראי בוא נלך לאיבוד האחד בשני בוא נסיים בשיר חושני בוא, רק בוא אליי כבר אהובי...

טליה34

New member
../images/Emo14.gif

בוא נחזור לאותו הסיפור בוא נתחבר למילים בוא נתענג שוב כמו אז- עת היינו שלובים בשלמות.

../images/Emo142.gif

בוא נתערטל ברגשות לא נחוש בסערה וברוחות ניקח את הזמן נרגיש את הבלתי יאומן ולא ניפרד לעולם....

איתך צועדת,,,

צעד אחר צעד,, אותך אוהבת, אתה הוא לי הלהט בחסרונך מרגישה כחסרת פעימה ובנוכחותך מרגישה,, כאהובתך היחידה,,,,

מיכל31

New member
.

רוצה להתמכר לרגע רוצה לטעום טעם שפתייך רוצה להתמסר לך רוצה להרגיש את מגע גופך לנוע איתך במחול השדים שניים שהם בעצם אחד מאוחדים

נשית~37

New member
../images/Emo48.gif

יודעת שאיתך אני הכל יודעת שהכל נמצא בך איתך לגעת בשמיים איתך לראות כחול של מים אותו מבט שבו נזכרת שמור לך.....ורק אותך.

sahr12

New member
תני שלוק!

הסתכלי איך באוקיינוס צפות הטעויות.. זוגות תמיד חיפשו שם אהבה... גם אותם שטפו המים מכל האשליות... לעולם הם לא ידעו עוד אכזבה... מחכה לרגעים שאת נוגעת.... לשכוח את הרע ואת המר... מקווה,ומצפה,שאת שומעת... איך ליבי הולם ברגע מאושר... כי איתך אני רוצה את השמיים ואיתך אני אוהב כחול של ים... כשאשמע בצדף ים את תפילותייך... אחבק, למענך אני קיים. (מילים: זאב נחמה)

sahr12

New member
:)...די נווווווווו.........

ירכלו עלינו.........חחחחחחחחחחחחחחחחחח

sahr12

New member
מי בוחר מה..

אם אנו מובטלים נצביע עבודה אם אני פיסח נצביע רצ.. הזונות תצבענה..צומת. קוקסינלים יצביעו שינוי.. מתים יצביעו לתחייה... היורדים בטח יצביעו מולדת.. אימפוטנט יצביע ליכוד..(רק הליכוד יכול..)חחחחחחחחחחחח..

מיהNY

New member
מולדת??????

רק אם יממנו לי את הכרטיס טיסה:) לא פראיירית...
רגע רגע מר סער...אתה מה יש לך מיורדים/ות...הא? מיה ניו יורק

טליה34

New member
../images/Emo20.gif

היא נועדה לכאב. והיא תמיד ידעה שאהבה היא דבר כואב. והיא תמיד הרגישה שאולי כדאי לברוח להתכנס בתוך השקיעה להתכסות בעננים להתערבב עם פרחי הבר ולהיות לבד.

ושוב אותן מילים,,,

שכמו חץ ללב נכנסים ואותם מבטים שאתה גוף ממיסים שם היית אותי אהבת מילה אמרת וכך לחשת בואי נצעד בשביל האהבה בואי נאהב, נגיע יחד לפסגה,,

sahr12

New member
אפשר מילות שיר??

כמו פרפר הייתי בידיה נח,ומטייל לי לתומי... אך אם אינה,ובלעדיה.. אין עוד ריח.. פרח..ליומי.. כמו יונה צחורה אם אור ראשון.. מקיני המראתי לקראתה... אך עם לילה בלכתי לישון... רוח באה ונשאה אותה.... אין לי....איןןןןןןן לי אהבה..... לא עוד שמש בקר מעלייייייייייייייייייייייי....... אין לי,אין לי אהבה..... באמבטיה אני שר ......איזה קול........חבלז.......

מיכל31

New member
.

איך עמדנו שניים איך הבטנו אחד לשני בעיניים איך לגמת אותי במבטך איך תמיד ידעתי להרגיש אותך איך הכל היה ונגמר איך נשאר לי טעם מר

../images/Emo41.gif

אך אותה שקיעה מרהיבה שהכילה את כל צבעי הוויתה הזכירה לה את כמיהתה וברגעים שהאפור גבר על הצבעים היא שבה להיאחז בזכרונות החבויים...

מיכל31

New member
.

חשה כיונה שבכלוב כלואה מתאווה אלייך אך לא יכולה לשבור מוסכמות וכללים ללכת נגד החוקים ומה בכלל אני מתלבטת מי אני בכלל עבורך? סתם עוד אחת מבולבלת...

טעמה של אהבה,,,

כך אמרו,, מתוקה היא נעימה היא טעמה של אכזבה,, כך אמרו מר הוא קשה הוא וטוב לנו אך גם קשה לנו,, אז תאמר לי,, אהובי,, טעמה של מה הוא,,,?

קסומה

New member
גם אני רוצה מהסלט שאכלתן........../images/Emo6.gif

מנסה להכנס למוזה..........חחחחחחח

למעלה