../images/Emo23.gif

תנו לי רגע.. לנצל את הבמה.. ללחוש משהו למישהו שקורא עכשיו.. בכל פעם שאני מגיעה לשם אתה לוקח אותי הלאה בכל פעם שהאופק מתקרב אתה מגביה אותי מעליו המציאות נראית קטנה מכאן כמו שורת נמלים עמלות של יום רודף יום רודף יום אנחנו מעבר מעל לעקבות הקטנות בחול בונים יקום מקביל עם כל לחישת אהבה עם כל נשיקת תאווה עם כל ליטוף מנחם נושמים ביחד חיים..

נו בטח ../images/Emo13.gif

את באה לקניון עזריאלי? למגדל המשולש? נעמוד שם שתינו ונצעק על כל העולם???

רגע-המשולש הוא הכי הגבוה????../images/Emo12.gif

עם די זמן לאהבה..... כשיש די זמן לאהבה- העולם הוא מקום משובח יותר שבו חזיונות לעולם אינם נגמרים והשלוה מתחילה שוב ושוב מחדש... עם די זמן לאהבה. כשיש די זמן לאהבה- הבוקר מוצא את שנינו מתחממים מבפנים לעולם לא רוצים להיות מבחוץ, וימינו חולפים להם יותר בתבונה עכשיו... עם די זמן לאהבה. כשיש די זמן לאהבה- המילים שאנו אומרים הן מיוחדות נותנות וסולחות, משככות, מרככות את ימי המצוקה, חוגגות את ימי השמחה, מביאות לתודעה שלנו את היופי שהחיים ברכו אותנו בו... עם די זמן לאהבה, ואהבה שתספיק לכל הזמן!!! פסי-מי ייתן ותדעי כל הזמן אהבה!!! צועקת איתך בליבי.....(רק שלי כבר מזמן נגמר הקול...
)

אני מקווה שמישהו יצייר את האושר שלך

שלומלום לך, היי נשמה, איזה כייף לחוות את האושר בו את נמצאת דרך הפורום. אפשר לצייר את המראה הזה ויש לי ההרגשה שיש מי שיעשה זאת.
שלומלום

למעלה