VALENTINES DAY!

Twilight Girll

New member
../images/Emo23.gifVALENTINES DAY!../images/Emo23.gif

היום וולנטיינ'ס דיי, ולרגל המאורע-ספיישל זוגות
של הסדרה שהכי מאמינה ומחפשת אהבה=] אז מיהו הזוג האאהוב עליכם?! :) רובין עם טד, ברני, או אולי בכלל עם דון?
מי עדיפה - ויקטוריה, סטלה או זואי? סוף
מהי ה-נשיקה? ה-דייט? הסצנה הזוגית הכי מצחיקה (או שהכי אהבתם מכל סיבה אחרת
)? רעיונות לגבי מי זאת האמא?!?!? או מי תשחק אותה ?
יום אהבה שמח, ושנה מלאת אהבה ואושר!! :)

OKDeSign

New member
האמת?

בארני-רובין הוא הזוג האוהב עלי. בארני פשוט היה סופר חמוד שהוא היה איתה :] כמובן שמרשל ולילי זה פשוט זיוויג מושלם, אבל עדיין בארני ורובין הרבה יותר מוצלחים לדעתי D: וה-סצינה היא בבית חולים, של בארני ורובין כמובן, שהם מנסים לעשות טד מוסבי אחד לשני XD

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif טוב, אז האמת שיש לי חפירה שלמה

(כי זה מה שקורה בי"ב כשהמערכת היא ראשון שני רביעי חמישי. וכן, חסרים פה שלושה ימים D:) טוב, אז קודם כל - את רובין הכי אהבתי עם ברני. ולא כי הם היו כזה זוג מושלם.. עם כמה שהם כל כך מתוקים ומושלמים אחד בשביל השני ושאני מתה שהם יחזרו - פשוט בגלל שהם היו כאלה נהדרים אחד עם השני והראו לנו צד אחר של שניהם. אבל עם כמה שאני רוצה שהם יחזרו אני גם לאכל כך רוצה - כי תכלס ברני הוא חצי מהצחוקים בדרה וכשהוא עם רובין הוא פשוט פחות מצחיק. כל הקטע שלו זה ה200 בנות ביום! D: את טד לא אהבתי עם אף אחת עד עכשיו. אני לא אוהבת אותו בצורה כללית. הוא כזה קיטשי ומעצבן ויש לו שיער נהדר. (סתם, זה עשה לי רפרנס לאבי
) בקיצור. לא אוהבת את טד. שימצא את האימא ושהסדרה תמשיף בלעדיו D: ה-דייט, כמובן, טד וסטלה בשתי דקות. אני יודעת שאני אמורה לשנוא אותה והכל, אבל בשלב ההוא היא עוד הייתה דוקטור ריד אליוט מקסימה שכזאת והדייט הזה היה אחד המתוקים! ברור שגם הסופר דייט שטד אירגן לברני ושבסוף הלך לרובין ודון היה חמוד, אבל שוב, קיטשי מידי.. לא אוהבת כאלה מוגזמים... סצנות זוגיות שאהבתי האמת שיש הרבה... רובן של ברני ורובין. אני אוהבת כל מיני דברים קטנים שהם עושים אפילו, למשל כשהם יצאו מהדאבל דייט עם לילי ומרשל שברני ירה לעצמו בראש ורובין ניגבה את הדם XD זה היה גאוני! ואני אוהבת בפרק רובין101 את החלק שהם יושבים על המדרגות ומדברים והיא אומרת לו שהוא אידיוט
וכמובן בדה ליפ כשהם מנסים לעשות מוסבי אחד לשני ובסוף להתנשק נראה להם הפיתרון הכי קל
הם פשוט מבריקים! ולקצת זוגות אחרים - רגע לפני זה, גם בדפינישנס אני אוהבת איך כל שנייה ברני אומר "או, או....." ומנשק אותה! זה כל כך מעולה! טוב עכשיו באמת לזוגות אחרים. אני אוהבת את טד עם סאמר (שאני לא מצליחה לזכור איך קוראים לה פה. רייצ'ל? משהו כזה?) ואיך שהוא בדירה שלה ושולף את כל מה ששל השותפה שלה וקולט את זה עם הגיטרה בס ואומר "תמיד אמרתי שהאישה המושלמת.... לא תנגן בגיטרה בס! כי ברור שזה של השותפה שלך..." ואהבתי את שתי השיחות טלפון בפרק האחרון שהיה עכשיו
איך שהם אומרים "he is?" ו"she is?" בטלפון ושטד מנשק אותה, והכי הכי ששנייה לפני זה הוא מספר כמה הוא שונא אותה... כמה מתוק
סוגר
אז מסתבר שדילגתי על ה-נשיקה, שהכי לא אופייני לי בעולם לדלג על סעיף כזה
אממ, האמת שלא הייתה אחת ספציפית... כאילו ברור, הנשיקות הראשונות של טד ורובין - כשהוא אומר לה שהוא נפרד מויקטוריה והיא רוצה שהם יכינו מיץ ואז בדלת הם מתחבקים ולאט לאט הראשים שלהם מתקרבים ו... טוב...
וגם זאת כשהוא גורם לזה שירד גשם ועולה אלייה והוא לגמרי רטוב
איזה מושי! עם כמה שאני שונאת את טד לפעמים הוא כזה חמוד! וזהו, יש לי הרגשה שחפרתי ממש ואפילו לא הגעתי לכל הסעיפים, אבל אני עייפה ובוקר ואולי תקבלו עוד קצת אחר כך, אפילו שכבר לא ולנטיינס כי זה היה אתמול ואתמול הייתי עסוקה מידי בלהיות במקס ברנר עם המושי הקטן והפרטי שלי, ואפילו קיבלתי ורד
אז אם לצטט סטטוס של מישהי אקראית מאתמול, יום האהבה שמח לכל התפוסים, ויום שלישי שמח לכל הרווקים!
|סחפירה|

elad218

New member
הסצנה הזוגית הכי מצחיקה

היא ללא ספק בכלל: טד זורק את נטלי בפעם השנייה במסעדה (1.04, Return of the Shirt) בדרך כלל ג'וש רדנור עושה את התפקיד שלו בצורה די סטנדרטית, אבל בסצנה הזו הוא משחק פשוט נהדר. קורע אותי מצחוק כל פעם שאני רואה את זה.

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

רובין... נראה לי שעם ברני. אני מעדיפה את זואי. ה-נשיקה? לא יודעת. ה-דייט? בפרק עם הסרט שעשו על טד, בסוף (הוא לא תכנן את זה, כך שזה פחות נחשב... אבל בכל זאת, היה כל-כך חמוד שהוא אמר לה את מה שאמר עם הסרט ברקע). הסצנה הזוגית הכי מצחיקה? לא יודעת. XD

larisa125

New member
הזוג הכי אהוב עליי (גם מכל הסדרות שאני רואה)

הוא מרשל ולילי
הדייט הכי מצחיק לדעתי זה הדייט של טד עם הבחורה הזאת שלא מפסיקה לדבר ובסוף הם מתחילים לגלות את ההרגלים הרעים אחד של השני
0זהו גם אחד הפרקים האהובים עליי, שלצערי אני לא וזכרת איזה עונה\פרק זה
)

למעלה