Intervention

../images/Emo23.gifIntervention../images/Emo142.gif

אח... איזה פרק. חיכיתי לו בערך מאמצע עונה4, ולא לחינם. כשראיתי את 'The Body' ביום חמישי, נזכרתי בצנזורים של הערוץ כי מחקו קטע מדהים בין ווילו לטארה, ודאגתי שבפרק הזה יהיו הרבה צנזורים, אבל כ"כ שמחתי שלא. רק את הקטע ההוא בבית קברות(You're the big bad), ואת הפעם השנייה שאמרו gay ובהתחלה- גלורי אומרת we're screwd וראו את השפתיים שלה זזו אבל לא נשמע קול, זה הצחיק אותי... :) אה, ואת הקטע שה-Hobits with leprocy לקחו את ספייק(מישהו מוכן להסביר לי למה מחקו את זה...?) בכל מקרה, לפרק. זה פרק שמאז ומעולם אהבתי נורא. והסיבה העיקרית היא כמובן הבאפי-בוט. כל דבר שיוצא מהפה שלה מצחיק אותי, ובמיוחד היא התחבבה עליי כי גם היא, כמוני, לא יכולה בלי ספייק, והיא הייתה בשביל ספייק כל מה שבאפי האמיתית, אהובתו, לא הסכימה בשום פנים ואופן להיות. ובגלל זה(גם אם זה בצדק), התעצבנתי עליה כל פעם מחדש. כל הפרק התפקעתי מצחוק, והנה חלק מהסיבות. אחרי שזאנדר ואניה ראו את באפי(בוט) וספייק בבית הקברות טארה ניסתה להסביר, אבל שהיא הבינה מה קרה המסקנה היא ברורה-She's nuts! וכמובן כל הקטע של I am NOT having sex with Spike, הכחשה, ואז כעס. ואז המסקנה המוזרה אך משעשעת, I'm starting to think that you might be. וההוקי פוקי כמובן, והשיחה על בוב ברקר.. ומה באמת קרה בצייד המכשפות. מיה.

אוו.. איך אני אוהב אותך..

פרק מצחיק ועם זאת מותח ורציני. זאתאומרת - באפיסטי לחלוטין. פגישה ראשונה עם הבאפיבוט, ומי העלה על דעתו שהיא תשוב עוד
הנשיקה האמיתית הראשונה של באפי וספייק (Something blue לא נחשב, הם היו תחת כישוף). פרק יפה, אבל לא משתווה ל-4 פרקים שאחריו.

City Of Angel

New member
וזה היה נחשב??

חח זאת אפילו לא באמת באפי.. ואני לא חושב שמישהו ציפה לראות שוב את הבאפיבוט. חחח אהבתי את איך שספייק תיכנת שהבאפיבוט תתייחס לאנג'ל ("מעצבן עם תספורת קופצת")

כן, זה נחשב!!

כי בסוף זאת כן הייתה באפי, והיא נישקה אותו כי היא חשבה שמגיע לו.

מיוצקה

New member
איך אני אוהבת את הפרק הזה!!!

הוא פשוט מצויין אני מכורה אליו!!!!!! מי יודע כמה פעמים ראיתי אותו... הוא גם נורא מצחיק אותי כל פעם....
ממולץ שוב ושוב ושוב.....

פרק ממש טוב

אני רשמית שונאת את סטאר וורלד! אני לא מאמינה שהם צינזרו את הקטע הזה עם ווילו וטארה על הספה!! די כל כך נמאס מיזההה!!! אבל חוצמיזה היה פרק ממש טוב
I'm not having sex with Spike! but I'm starting to think you are הוי איזה קטע ענק

אני מתה על הפרק הזה../images/Emo70.gif

עוד פרק שמוכיח ששרה שחקנית מעולה.. פרק פשוט מעולה.!

otto2222

New member
אוי, ספייק

*Angel's lame. his hair goes up and he's bloody stupid. ושהוא הגדיר שהבאפיבוט תגיד גיילס במקום ג'יילס. *אהבתי גם שבאפי ירדה על ג'יילס בגלל ה"טקס" שהוא צריך לבצע. And that's what it's all about. *וגם כשזאנדר עשה רפרנס לthe replacement. "שתיהן באפי"! * שמתם לב ששוב אחיו התאום של זאנדר החליף אותו בכמה סצינות. זה ממש יעיל. פשוט אי אפשר להבדיל ביניהם. אבל השם שלו היה בכתוביות של הסוף. *נקודה אחרונה: סטאר הטיפשים צינזרו את הקטע שהמיניונים של גלורי חוטפים את ספייק.(ראו: תמונה מצורפת)

MoGanC

New member
חחח

היה מצחיק עם גיילס,ראיתי ספיישל דיוידי שאומרים שהם הוסיפו את זה בגלל שהרבה אנשים באים לג'וס ואומרים לו שהם אוהבים את הסדרה ואז מבטאים את השם של ג'יילס ככה. XD

מסכימה עם מה שאמרת...

Hey, I know this ritual! And that what it's all about גם אותי זה הצחיק... אבל זה היה ממש טפשי שצנזרו את השיחה של זאנדר וספייק ואת החטיפה של ספייק כי זה היה נורא חשוב לעלילת הפרק! חוץ מזה שיש שם שורה של זאנדר שאני אוהבת- Vampires are monsters. They make monsters movies about them אה, ושאלה, באיזה סצינות קלי החליף את ניק?

המ...לא הבנתי משו...

מה היה בדיוק בסצנת חטיפה של ספייק שהיו צריכים לצנזר? את המילה vampire??

למעלה