it must be bunnies
New member
../images/Emo23.gifIntervention../images/Emo142.gif
אח... איזה פרק. חיכיתי לו בערך מאמצע עונה4, ולא לחינם. כשראיתי את 'The Body' ביום חמישי, נזכרתי בצנזורים של הערוץ כי מחקו קטע מדהים בין ווילו לטארה, ודאגתי שבפרק הזה יהיו הרבה צנזורים, אבל כ"כ שמחתי שלא. רק את הקטע ההוא בבית קברות(You're the big bad), ואת הפעם השנייה שאמרו gay ובהתחלה- גלורי אומרת we're screwd וראו את השפתיים שלה זזו אבל לא נשמע קול, זה הצחיק אותי...
אה, ואת הקטע שה-Hobits with leprocy לקחו את ספייק(מישהו מוכן להסביר לי למה מחקו את זה...?) בכל מקרה, לפרק. זה פרק שמאז ומעולם אהבתי נורא. והסיבה העיקרית היא כמובן הבאפי-בוט. כל דבר שיוצא מהפה שלה מצחיק אותי, ובמיוחד היא התחבבה עליי כי גם היא, כמוני, לא יכולה בלי ספייק, והיא הייתה בשביל ספייק כל מה שבאפי האמיתית, אהובתו, לא הסכימה בשום פנים ואופן להיות. ובגלל זה(גם אם זה בצדק), התעצבנתי עליה כל פעם מחדש. כל הפרק התפקעתי מצחוק, והנה חלק מהסיבות. אחרי שזאנדר ואניה ראו את באפי(בוט) וספייק בבית הקברות טארה ניסתה להסביר, אבל שהיא הבינה מה קרה המסקנה היא ברורה-She's nuts! וכמובן כל הקטע של I am NOT having sex with Spike, הכחשה, ואז כעס. ואז המסקנה המוזרה אך משעשעת, I'm starting to think that you might be. וההוקי פוקי כמובן, והשיחה על בוב ברקר.. ומה באמת קרה בצייד המכשפות. מיה.
אח... איזה פרק. חיכיתי לו בערך מאמצע עונה4, ולא לחינם. כשראיתי את 'The Body' ביום חמישי, נזכרתי בצנזורים של הערוץ כי מחקו קטע מדהים בין ווילו לטארה, ודאגתי שבפרק הזה יהיו הרבה צנזורים, אבל כ"כ שמחתי שלא. רק את הקטע ההוא בבית קברות(You're the big bad), ואת הפעם השנייה שאמרו gay ובהתחלה- גלורי אומרת we're screwd וראו את השפתיים שלה זזו אבל לא נשמע קול, זה הצחיק אותי...