שירשור חג שמיייחחח! חג סוכות סמייח לכולם!!!!!!!!!!!
G galevine New member 28/9/04 #1 ../images/Emo23.gif../images/Emo6.gifשירשור חג שמיייחחח! חג סוכות סמייח לכולם!!!!!!!!!!!
ה הדס מנסון New member 28/9/04 #2 חג שמייחחחח../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif יששששש 10 ימים בלי חופשששששששש אין בצפר!!!!! ואני הרווחתי עוד יום! חיחי היום לא הלכתי לבצפר איזה כיףףףףף אנשות [ואנשים] חג שמייח שיהיהה
חג שמייחחחח../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif יששששש 10 ימים בלי חופשששששששש אין בצפר!!!!! ואני הרווחתי עוד יום! חיחי היום לא הלכתי לבצפר איזה כיףףףףף אנשות [ואנשים] חג שמייח שיהיהה
M mor kutcher New member 28/9/04 #3 חג שמייח בננותת!!!!! שיהיה לכם אחלה סוכות ואחלה חופש!!! מממ מעניין אם אדם בונה סוכה... חחח
ל לירונילה היחידה New member 28/9/04 #4 ../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif חג סוכות שמחחח../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif
K KerenWelling New member 28/9/04 #6 ../images/Emo41.gifחג שמח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif
../images/Emo41.gifחג שמח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif
R rainbowsNbutterflies New member 28/9/04 #7 חג שמח לכווווווווווווווווולם! אני מקווה שלכולם יהיה חג יותר טוב מזה שהיה לי שנה שעברה...פספסתי אותו... התפוצץ לי הראש וביליתי את החג על הספה בסלון אז חג שמח לכולם וחופש נעים! רונה XXXXXXXXXXXXXXXX
חג שמח לכווווווווווווווווולם! אני מקווה שלכולם יהיה חג יותר טוב מזה שהיה לי שנה שעברה...פספסתי אותו... התפוצץ לי הראש וביליתי את החג על הספה בסלון אז חג שמח לכולם וחופש נעים! רונה XXXXXXXXXXXXXXXX
G Gold Girl New member 28/9/04 #8 ../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifהפי חג סוכות.../images/Emo9.gif לכולם סופסופ קצת חופש מהבצפר המזובל הזה
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifהפי חג סוכות.../images/Emo9.gif לכולם סופסופ קצת חופש מהבצפר המזובל הזה
C CiNdErElLa3887 New member 28/9/04 #9 חג סוכות שמח וארוך לכולם!../images/Emo9.gif מי יתן ותהיה שביתה! תהנו בסוכה..
K KaUrO DoNo New member 29/9/04 #12 חג שמייייייייח תבנו סוכות ותבלו ותנוחו ותאכלו הרבה!!! מה עושים או יותר נכון עושות בחופש? אני נוסעת כבר מחר לחבר שלי...
חג שמייייייייח תבנו סוכות ותבלו ותנוחו ותאכלו הרבה!!! מה עושים או יותר נכון עושות בחופש? אני נוסעת כבר מחר לחבר שלי...
M Mסטיק ורוד New member 29/9/04 #13 סוכתי!!!!../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif חג סוכות שמחח
M Mrs Bloom New member 29/9/04 #14 ../images/Emo153.gif|חמוס| חג שמייח ../images/Emo24.gif!!! ואי... מלא זמן לא הייתי פה
M Mrs Bloom New member 30/9/04 #18 ../images/Emo153.gif|חמוס| סליחה ../images/Emo3.gif עכשיו אני נשארת לנצח (אני מקווה )