Lily Bing

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo53.gif../images/Emo70.gif../images/Emo118.gif

מעריצות (ואולי מעריצים....
) מת'יו
יש לי בעיה כבר מלאאאאאאא זמן, אבל אף אחד לא ממש הצליח לעזור לעזור לי....
...עכשיו כשיש פורום שלם של מעריצים של
מת'יו שלי
, בטח יהיו אנשים שיבינו אותי...
בטח כולכם, או רובכם יודעים על ההופעות אורח שהיו למת'יו בכל מיני סדרות במשך הזמן....
בברלי הילס למשל, פרק 9 (אם אני לא טועה...
) בעונה ראשונה, הוא השתתף בתור רוג'ר- תלמיד קולג', שחקן טניס, כותב תסריטים, שברנדון, נדמה לי, היה אמור לכתוב עליו כתבה או משו.....לא משנה, הכל מקרה, הם התחברו, וברנדון מאוד נבהל מהבעיות הנפשיות שהוא גילה אצל רוג'ר....
אז כשהפרק הזה שודר בערוץ 6, לפני איזה שנה בערך, חברה שלי התקשרה אליי מיד ואמרה לי, אבל אז, גם לא יצא לא יצא לי לראות את הפרק מההתחלה ממש, שלא נדבר על להקליט אותו (הייתי עדיין בהלם...
)....ואני מאז נורא רוצה לראות שוב את הפרק, רק שאין לי מושג איך
מישו יודע אולי איפה משדרים שוב את בברלי הילס- העונות הראשונות
אני פשוט אף פעם לא הייתי רואה את הסדרה הזאת...
....או אולי איך אפשר "להשיג" את הפרק (בדרכים שאסור לדבר עליהן כאן...
) אותו דבר לגבי שני הפרקים שהוא השתתף בהם ב"אלי מקביל"....וגם ב
הלבן לא מזמן....אני מתה לראות את זה רק שאין לי מושג איפה ואיך....
איזו עונה משדרים עכשיו בערוץ 2 באלי מקביל
זאת העונה האיתו
שמעתי שזה גם שודר ב
וורלד, אבל אני פשוט פספסתי.....
...מה גם שאין לי מושג באיזה שעות וימים יש אלי מקביל ב
וורלד...נטשתי את הערוץ הזה בערך מתי שהפסיקו לשדר שם חברים...
אז בכל מקרה,
שלכל מי שיעזור לי להשיג משו על הפרקים האלה....או על סדרות אחרות שהוא השתתף בהן ולא ידעתי עליהן או ששכחתי...

double O S

New member
אין לי מושג......../images/Emo3.gif ../images/Emo96.gif

תגידי, באיזה פיינט שופ השתמשת

Pagra Baleben

New member
לפי דעתי../images/Emo185.gif|מתיו|

ערוץ שש בטח ישדרו שידורים חוזרים..
תמיד אפשר לשאול אותם. מישו מתנדב לשלוח מכתב, או שאני אשלח?

Lily Bing

New member
רעיון טוב...../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif../images/Emo118.gif

אבל מה עם "אלי מקביל" וה
הלבן
מישו כאן ראה את הפרקים שלו
הוא השתתף גם נדמה לי ב"מי הבוס"....
גם את זה לא ראיתי אף פעם.....מישו ראה
אני חייבת לראות את זה
ואם אתם מעריצים אמיתיים של מת'יו
, כמו שאתם אומרים, אז גם אתם בטח רוצים לראות את זה
(או שכבר ראיתם...
)

Pagra Baleben

New member
גם הפרק במי הבוס../images/Emo185.gif|מתיופרי|

היה פעם בערוץ 6... מחר אני אשלח מכתב להם מכתב ואשאל אותם על כל הסדרות האלה^.^

Lily Bing

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo51.gif../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo118.gif

איך את שולחת להם מכתב
דרך האתר של שש
יש שם גם על דברים מחוץ לכדור פורח/כיתה מעופפת
אם כן, אז תגידי לי ואני אשלח להם מכתב שישימו סדרות יפות ונוסטלגיות כמו פעם....

Pagra Baleben

New member
מסתבר שכן../images/Emo3.gif

דפדפי באתר תחפשי דרכים למצוא איתם קשר www.shesh.co.il אבל אל תשלחו להם יותר משלושה מכתבים, זה ימחק אוטומטית

Lily Bing

New member
באמת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif../images/Emo118.gif

סנובים

lilush15

New member
אם את רוצה ../images/Emo107.gif

בקשר להברלי הילס את יכולה לשאול בפורום של הסדרה (488) אבל רק שתדעי או דיי נטוש יש שם רק איזה 2 ילדים
. ובקשר לכל שאר הסדרות אין לי מושג

ƒlameStriker

New member
ליאת../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

בקשר לאלי מקביל-יש סיכוי טוב שאני משיג לך את שני הפרקים האלה. קוראים לפרק: Love Is All Around-516-517 -הוא שני חלקים. בקשר לבברלי הילס-גם אני כל כך,כל כך רוצה לראות את הפרק הזה ואני לא מצליח למצוא שום מידע קטן על איך ואיפה להשיג אותו
. הייתי חולה על הסדרה הזאת לפני איזה שנתיים-ראיתי כמעט כל פרק כשהיו שידורים ב 6 בערב.... אה כן וזה פרק 19 בעונה ראשונה. שם הפרק: April Is The Cruelest Month-119 סתם אם בא לך לדעת
והבית הלבן-אם תגידי לי את השם של הסדרה באנגלית אולי אני אמצא משהו על זה. נ.ב. אני לא חבר בפורום הזה-אני רק עוזר לידידה

SofyTofy

New member
*אהמ*../images/Emo103.gif

גם אני רוצה את הפרק הזה של אלי מקביל
ואגב ל
הלבן קוראים באנגלית "The West Wing"
איך לעזאזל הגיעו ל
הלבן
תשלח לי גם את הפרק אם אתה משיג בדרכים חוקיות לגמרי

double O S

New member
קראו לזה ה../images/Emo82.gif הלבן כי ../images/Emo96.gif

זה בבית הלבן
, את יודעת, נשיא חיים שם כל הבעע הזה.......

ƒlameStriker

New member
The West Wing

יש את שני הפרקים שמתיו השתתף בהם,בקאזה. שמות שני הפרקים: 420-Evidence of Things Not Seen 421-Life On Mars

Lily Bing

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo118.gif

האמת שידעתי איך קוראים לפרק הזה פשוט שכחתי....זכרתי משו עם איזה שהו חושד שהוא הכי אכזרי, אבל חשבתי שהוא גם הכי קר ושזה בחורף...עזוב הסתבכתי מעצמי...אבל זה רק בגלל שממש ממש מזמן חיפשתי באתרים של בברלי הילס מדריך פרקי, ומצאתי את הפרק הז שהוא השתתף....(אין לי שמץ של מושג על הסדרה הזאת....תמיד שנאתי את הסדרה הזאת....עד שראיתי את אהובי שם....
) אז אתה אומר שאפשר להשיג את הפרקים של אלי מקביל ושל הבית הלבן בתוכנה ההיא, הלא חוקית שמתחלה ב-ק'
אתה ענק
(האמת שחיפשתי שם כבר פעם, אבל לא מצאתי כלום....
)

ƒlameStriker

New member
בתוכנה שמתחילה באות

מ'. מי שמשתמש בה-יודע. יש לי שם כמה חברים שיש להם את הפרקים של הבית הלבן ואלי מקביל-אני מקווה שהם ישלחו לי אותם השבוע. ולמה את לא עושה משהו יותר פשוט כדי למצוא את שם הפרק?
יש אתר שנקרא TVtome. יש בו מדריכי פרקים לכל סדרה שאי פעם שודרה בטלוויזיה. אז חיפשתי שם את הסדרות שאת רוצה,הלכתי לכל עונה ועונה באותה סדרה,עשיתי חיפוש (לחצתי Ctrl+F) ל-Matthew Perry ומצאתי את הפרקים שבהם הוא השתתף. אז כשיהיו לי את הפרקים-אני אודיע לך
אחח הלוואי שהייתי יכול להשיג את הפרק מבוורלי הילס

ƒlameStriker

New member
בקשר לאלי מקביל

הסדרה משודרת בערוץ 3 בימים ראשון עד חמישי בשעה 22:00 ומחר ישודר פרק 42 (פרק 19 בעונה 2). הפרקים עם מתיו פרי הם פרקים 106-107. (פרקים 16 ו-17 בעונה 5) אז,לפי חישוב מהיר,עוד חודשיים וקצת בערך,ישודרו הפרקים האלה בערוץ 3. וואוו הרבה זמן לחכות.

למעלה