• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

.m

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo23.gif

למי שלא יודע, לירוי והנסיך חוגגים היום שנה ביחד. יקיריי, תרשו לי לאחל לשניכם עוד מלאנ´תלפים שנים מאושרות. אתם מקסימים, נפלאים, נהדרים - שניכם ביחד, וכל אחד בפני עצמו. "זכינו במשהו מיוחד שאף אחד אף מרחק ואף זמן לא יוכלו לקחת מאיתנו. זכינו זה בזה."
ללירוי
לנסיך אוהבת אתכם
mai

../images/Emo49.gif המונ´תלפים!!!

שיהיה רק טוב!!!!!!! ועוגי לא יודע למה, אבל השיר של מאי הזכיר לו את: Lucky that my breasts are small and humble, so you don´t confuse them with mountains המון אהבה לכם!

Liroy25

New member
תודה לכל המברכים! ../images/Emo9.gif

היום אנחנו אכן שנה שלימה ביחד! שנה עם עליות ומורדות, חויות טובות יותר וגם כאלה קצת פחות.. איך חגגנו אתם שואלים? תאמת..יצאנו די פארשים..בהתחלה חשבנו לנסוע לסופ"ש בצפון או משהו דומה, אבל אז הגענו למסקנה (וזה בעיקר לאור חשבון הויזה האחרון..) שהאהבה שלנו נמצאת במקום שבו אנחנו ניהיה. אין צורך לנסוע רחוק בכדי לדעת עד כמה אנחנו אוהבים ומאוהבים. לכן סכמנו את היום בארוחת בוקר שקטה ב"וילה פולק" וסקס סוער. מה אוסיף ומה אומר? מאחל לכו-ל-כ-ם אהבה גדולה וזוגיות נפלאה כמו שאני זכיתי לה! אוהב המון

וואו ! המון המון אושר לשניכם ../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif

אני מאחל לכם שאהבתכם תעלה ותגדל,
תשגשג ותצמח,
תלבלב ותפרח,
ותמשך לעולמי עד !
ו-
.

Liroy25

New member
ועוד תוספת קטנה לחגיגות

אז אתמול בערב הנסיך עשה לי הפתעה ולקח אותי לפיקניק לילי בגן וולפסון. היה שקט, היה חמים, היה כיף! ארוחה קלה לאור נרות (טוב עששית..), דשא ירוק, כוכבים בשמיים...הכל כל כך רומנטי ומחרמן! הערב לצערי נקטע יחסית מוקדם משתי סיבות עיקריות: א. הנסיך פיתח אלרגיה לאחד הצמחים באיזור. ב. עלי חרבן עטלף... "אם עטלף מחרבן עליך זה מביא מזל!" יאמר הנסיך. בטח מזל! גם נאחס זה סוג של מזל!! אבל חוץ מהקטע האחרון - הכל היה מושלם!! יאללה, עכשיו חוזרים לעצמנו עד החגיגות של השנה הבאה.

הנסיך קיבל פרחים !!../images/Emo20.gif

זר פרחים מקסים לעבודה,לעיני הבנות הנרגשות שהזילו דמעת התרגשות.(" איזה חמודים אתם").לירוי חומד, ת-ו-ד-ה
זר מאמם!!

עודד א

New member
אומנם באיחור אבל... ../images/Emo49.gif

איזה כיף לראות זוג יציב בתוך כל הבלאגן. אז המון שנים טובות קדימה. לחייכם

למעלה