.

Summer Spirit

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif.

איך אתם יודעים אם מישהו שנפרדתם ממנו הוא הסול מייטס שלכם? הוא האהבת אמת שלכם?

kniaper

New member
אני מת מגעגועים לש´

אבל לפני שפגשתי אותה התגעגעתי לא´ וזה התחיל קצת אחרי ששכחו הגעגועים למ´ אז מה כולן היו היחידות ?

Summer Spirit

New member
ואם...

אם זה מישהו שהיה ידיד שלי כמה שנים טובות ואז רבנו וכבר שנתיים וקצת אנחנו לא מדברים אבל בשנה-שנתיים הראשונות חשבתי עליו הרבה ונורא רציתי אותו אבל הכרחתי את עצמי בחצי השנה האחרונה להפסיק לחשוב עליו וזה באמת די מצליח לי אבל אני נורא נורא רוצה שנחזור לדבר ולהיות ידידים! הוא האהבה הראשונה שלי?

כן. לא. אולי. בטח. מה פתאום? ברור!

באמת שרק את יכולה לענות על השאלה הזו. אנחנו לא מכירים אתכם, וגם אם היינו מכירים, לא היינו יכולים לדעת לבטח. דרך אגב, מה הבעיה להתקשר אליו ולהשלים ולראות לאן זה מתפתח?

תגידי,

ככה כל 5 דקות תוסיפי עוד כמה פרטים על הסיפור? זה בשביל למשוך את המתח? אשמח לשמוע את הסיפור מההתחלה עד הסוף, וכרמז אתחיל ואומר שתשובתי העיקרית תהיה לך שאי אפשר לדעת האם זו האהבה האמיתית, היות ואני סבורה שיש לפעמים יותר מאחת כזאת בחיים. אבל אני מתאפקת בינתיים ומחכה לסיפור המלא.

אושר מ

New member
מחכה לפרטים אבל

את אומרת שהייתם ידידים. יש אהבה לידיד ויש אהבה שמעבר לזה...

Summer Spirit

New member
ה-ס-י-פ-ו-ר ה-מ-ל-א ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif.

הכל התחיל כשעברתי לגור עם משפחתי בשכונה חדשה, הייתי אז בת 6 בערך והתחלתי כיתה א´. הידיד המדובר שלצורך הסיפור ופשוטו נכנה אותו א´. א´ גר לידי, שכן שלי ומהרגע הראשון שראינו אחד את השני נהיינו ידידים. עברנו את היסודי ביחד, באותה כיתה. וככה עברו השנים בידידות. כשהתחלנו חטיבה (כל אחד אחרת) היה בינינו קטע.. משהו מיני, היינו אז בני 12-13 בערך, היינו משחקים נשיקות על הלחי, חיבוקים ופה ושם נגיעות (אבל לא משהו שיעבור את גבול הבגדים) וככה זה נמשך מספר שבועות אז שיום אחד האגומניאק הזה החליט שהוא יוזם ריב איתי והתחלנו לריב, לקלל אחד את השני וככה מאז ועד היום אין תקשורת בינינו (למרות שאנחנו שכנים ואנחנו רואים אחד את השני מדי פעם). את האמת, אין לי מושג על מה רבנו ואם תשאלו אותו בטח גם לו לא יהיה מושג אבל מה לעשות, אגו אגו.. מאז (כבר עברו שלוש שנים בערך) אנחנו לא מתקשרים. אבל אני נורא נורא רוצה לחזור ולתקשר איתו! אני רוצה כבר לדבר איתו ולהגיד לו "היי" אבל משהו חוסם אותי! ולמה הוא לא יוזם? למה אני צריכה? מה לעשות?!?! ואל תגידו לו לבוא אליו הביתה, להרים אליו טלפון כי אין לי את האומץ! בטח אתם לא תבואו הביתה למישהו שלא דיברתם איתו שלוש שנים כי אתם ברוגז! וחוץ מזה, מה אני אגיד לו?!

maayan15

New member
למה את צריכה ליזום?

כי אחד ממכם חייב ואו שהוא לא רוצה (ולעולם לא תדעי אם לא תנסי) או באמת האגו מפריע לו, ואולי הוא אומר לעצמו "למה אני צריך לגשת?!" עצה שלי..אם אתם רואים אחד את השני כל יום, באחד מהימים תגידי "היי" או "מה המצב?"....ותראי איך הוא יגיב...

Summer Spirit

New member
אז זהו ש....

החלטתי שאני אומרת לו "היי" בפעם הבאה שאני אראה אותו אבל לפעמים יוצא שאני לא רואה אותו כמה שבועות ואם כן אז הוא בליווי של מישהו והוא אף פעם לא בגישה של יחיד ושאני מרגישה מספיק טוב כדי לגשת אליו.

זאת אני- סאמר ספיריט.

מאד סביר להניח שהוא לא יראה את ה"חיוך" ואם כן אז הוא יחשוב משהו בסגנון אולי היא סתם מחייכת ולא אליי? אני לא יכולה לקחת את הסיכון :).

kniaper

New member
אני בדברים כאלה בעד קפיצה למים ../images/Emo186.gif

חשוב לך לדעת מה הסיכוי דלך להמשך הקשר איתו, אני פיספסתי הרבה פיספוסים בחיים. זה לא שאפשר להמנע מזה (ולדעתי גם רצוי שלא) אבל אם את יכולה מתי שהו לצפות פספוס ולא לפספס אותו הרווחת. תכל´ס טלפון אחד אליו עם הלב הדופק, חוסר הוודאות והגימגום יכול להביא לך מנוחה. או שתתפתח מחדש הידידות, אול אהבה ואולי כלום אבל לפחות תדעי שניסית, וזה הכי חשוב
מקווה שלא פיספסתי אותך

אוֹרן

New member
גילי

אני לא יודע מה את חושבת, אבל אם לא תעשי את זה, זה לא יעשה לבד. אם זה חשוב לך, תנשמי עמוק, תספרי עד 10, תרימי טלפון או תלכי אליו, תגידי סליחה (ולא משנה מי צריך להגיד ואם הוא יענה לך בחזרה), ושאת רוצה להיות איתו בקשר. הוא בטח ישמח, תתחבקו, תתנשקו, תז.. טוב, הבנת את הרעיון.

מיטללל

New member
לא שכחנו

יש לכם עדיין חברים משותפים? את יכולה מקסימום לגשש לכיוון שלו דרכם או לקבוע משהו משותף? למרות שאני הייתי הולכת בגישה הישירה ופשוט מתחילה לדבר איתו. ואגב, אפילו לא מזכירה את ה"מריבה". היא הייתה כל כך מזמן. עם זאת, את חייבת לקחת בחשבון שיש סיכוי שזה שתצוצי לו שוב יהיה פחות משמעותי בשבילו מאשר בשבילך.

nutmeg

New member
את יודעת -

כשעובר הרבה זמן לכל אחד יש תסריט אחר בראש, כי אתם אנשים שונים וחוויתם אירועים שונים בחייכם בנפרד, וגם - הזכרונות אינם אותו הדבר. תשאלי את שלי על ההוא שצץ פתאום אחרי 5 שנים בהם הם לא היו ביחד אבל הוא המשיך לדבר איתה בראש שלו. היה חתיכת פער! לו אני הייתי במקומך, הייתי מנסה להתחיל להכיר אותו מחדש.

ואני שואלת עכשיו:

את התחלת את שרשור זה בשאלה איך יודעים האם זו אהבת האמת שלך. ופתאום מתברר שהוא חבר ילדות שכבר 5 שנים לא דיברתם, שמעולם לא היה משהו רציני באמת, ובסופו של דבר את מתגעגעת אליו. לי זה בעיקר נשמע כאילו את מתגעגעת לחבר שלך, ואיני רואה את הקשר בין "אהבת האמת" שאת מדברת עליה, לבין השאלה איך את יוצרת איתו קשר מחדש. סתם הארה, זה הכל.

למעלה