../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

הרבה זמן לא ביקרתי פה מה שלומך עומר . ( חזרתי לשמי אושרת הידוע והמוכר והאהוב ) הפעם בחרתי ללא שום שאלה פשוט על עצמי. איפה אני כרגע ממוקמת. 1. לאגוז. 2. אורוז. 3. פרת'רו. - לא התחברתי אליו בכלל. 4. קנאז. ( יש קשר לזה שאני במחזור דגל אדום .. חחח לאחד הרונים אני חושבת תקני אותי אם אני טועה .. ) תודה ממי

אוקיי...

קודם כל - למה חזרת לאשרת? מעניין אותי לדעת... עכשיו לגבי הפריסה - אני רואה תקופה של סערת רגשות, פעילות מאוד רגשית שמכתיבה את התקופה הזאת. יכול להיות שהדגל האדום שלך קשור

מתוקתי

אני באמת מרגישה לפעמים שגם דרך המחשב אני כאילו נמצאת לידך. חזרתי לאושרת כי לא רציתי שוב לחפש א תעצמי שוב פעם . הספיק לי לחפש את הילדה הקטנה שבי 7 שנים והכרתי אותה מהתחלה אני לא צריכה לחפש שוב מישהי אחרת. בכול אופן תודה לך על התשובה . אני אפתח שוב לאחר הדגל האדום מה את אומרת ומתי אני ואת נפגשים לקפה? אני עושה בייבי סטירים את יודעת חח.

עומר שאלתי שוב

הפעם שאלה יותר ממקודת. ( וגם נגמר ליהמחזור *) אני לא עובדת עכשיו מחפשת כבר למעלה מחצי שנה נמאס ליכבר. שאלתי לאיזה סוג עבודה מתאים לי לגשת. 1. בקראנה. 2. נאוד'יג. 3. אינגוואז. 4. ת'וריסאז - לא התחברתי אליו בכלל.

אוקיי.

ניראה שמתאים לך משהו שיש בו אנרגיות נשיות - טיפול, עבודה סוציאלית, גן ילדים, וכו'. ניראה שכדאי לך למצוא עבודה בזמן הקרוב, ללחוץ על העניין. הגיע הזמן! הצלחה...

הממ...יש בזה משהו...

לפי דעתי זה אמיץ להחליט לשנות את השם, ולא פחות אמיץ להחליט שזה קארמתית לא רעיון טוב. מכיוון שגם אני התמודדתי עם העניין הזה, אני פוט הוספתי שם. מה דעתך על זה?

אז ככה

יש לי מחר הדרכה לגבי עבודה של טלמיטינג לא משהו ששמושך אותי אני עובדת גם אצל ההורים שלי ובעוד מקום. אבל בנים יש עדין מינוס בבנק. אני אחשוב משהו על השם לא יודעת מה להגיד לך .

למעלה