היי

שרההא

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo24.gifהיי

היי עומר וליאונרדו מה שלומכן? האם יתפתח קשר זוגי טוב ויציב עם ח. בחודש הקרוב? סווילו בקארנה ת'וואז תודה רבה ויום מקסים שרה

שאלה מצויינת...

הניסוח מלמד אותי שאת כנראה מאוד אינטואיטיבית. כל הכבוד. מאידך, יקירתי, קשר זוגי יכול להתפתח בחודש, אבל קשר יציב וטוב - זה שנים של עבודה, את יודעת... וגם בקשר עם ח., ניראה שיש הרבה תשוקה, הרבה אש, הרבה חשקים. אין מה לדבר עוד על יציבות. היציבות יכולה לבוא בהמשך בקשר הזה, יש כאן פוטנציאל. רק שיהיו לך שיעורים ללמוד מהקשר הזה, בעיקר שיעורית של פשרנות. הצלחה...

שרההא

New member
היי עומר../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif

היי עומר היקרה תודה רבה רבה על תגובתך. ובכן, קלטת אותי - אני מאוד אינטואטיבית. וברור לי שקשר בונים באופן איטי בכדי שיתפתח לקשר טוב ויציב. אני מאחלת לך סופ"ש ניפלא אוהבת שרה

משפט רוני מורכב, מעניין כי

סווילו רון השמש...הצלחה (בזוגיות/בבניית הקשר) בקארנה רון ההפריה ההדדית...(לפעמים ממש הריון) ת'וואז וזה מה שמעניין פה, קראתי מה שעומר כתבה ולא התכוונתי להתייחס עד ששמתי לב, שזה רון מעניין פה רון שמזכיר את היותנו חלק ממערך שלם, חלק מרשת, שיש מקום לזכור ולקחת בחשבון מקומנו, ואת סביבתנו.. מעניין בהקשר של זוגיות.. לא יודעת מה הגילאים אבל אם מדובר בקשר שני, או אם יש שם ברקע עוד נפשות או סתם שאף אחד לא לבד בעולם ואני למשל שהתחתנתי עם בעלי נישאתי by the way, גם למשפחת כהן הענפה... ובכלל לכל אחד יש חברים ועיסוקים רומזים לך שמעבר לירח הדבש..בו יש הכרות הדדית ובדיקה של הזוגיות..שתהיי קצת 'האישה החכמה' ותבחני את כל התמונה מהצד.. וזה די מה שעומר אמרה מקווה שלא יגעתי אותך בפילפולים מיותרים...

שרההא

New member
היי לאונרדו

בוקר טוב יקירה מה שלומך? ממש לא יגעת אותי. שמחה תמיד לשמוע עוד חוות דעת - אף על פי שהיא חופפת לעומר. ועוד יותר שמחה להכיר את אישיותך המעניינת. תודה רבה לך ואצור עימך קשר בעתיד. כרגע מאד עסוקה בקורס. אוהבת שרה

למעלה