ליאם63

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

חודש עבר ואני עדיין מאוהב בעוצמות של חבל"ז. אומנם יש את עניין המרחק וחוסר הניידות שלה, אך למרות זאת נפגש איתה כל שבוע . לא תיארתי לעצמי שזה יבוא לי בעוצמה שכזאת, להתרגש, לרעוד, לא להתעייף ....להיות מאותגר ..וואוו אתמול היא שאלה אותי למה אתה רועד.. לך לתסביר לה.....
את העוצמות שאתה נשרף מפנים.. שבוע שעבר הייתה לאימה יומולדת. נסעתי עם זר פרחים לפגוש ראשונה את אימא שלה, אשר רק שמעה את הסיפור אך לא ראתה אותי. המפגש תוכנן בשיתוף עם האחים שלה אשר ראו וקיבלו אותי. האימא קיבלה עידכון רק כחצי שעה לפני בואי , כך שהיתה לה מעין הפתעה. היה מלחיץ פחדד. נכנסתי עם זר
לחצתי לה יד הצגתי עצמי , לחצתי יד לכולם ישבתי חצי שעה (על ה
) קפה עוגה ועפתי החוצה. עבר בסדר . עכשיו צריך רק לתת לזה לחלחל...
על ההפרעה
על ההקשבה

נשמע נפלא ומרגש!

כל הכבוד על האומץ...! מבחינתי לפגוש משפחה של הצד השני תמיד היה קטע מלחיץ. מאוד. נראה לי שבשבילך עם כל הדרך שכבר עשית, אולי הגיונית יכולת להגיד לעצמך שסיטואציות כאלה זה כבר באמת "בקטנה", אבל יודעת שזה לא באמת עובד ככה... וטוב שכך, לא? בעיני יש משהו בריגוש הזה שלמרות כל הבלגן/חששות/פחדים או כל דבר אחר שחווים, זה עדיין משהו שאני לא הייתי מוותרת עליו. כיף לקרוא כאן משהו כל כך אופטימי וחיובי ומרגש, ותודה על השיתוף!

pizi33

New member
אתה כל כך חמוד

משתף כל כך יפה בסיפור של אהבה ראשונה, החששות הלבטים, המשפחה שלה, והמשפחה שלך. יקבלו לא יקבלו. מבטיחה לך שאין שום הבדל בינך לבין כל בחור צעיר אחר שרוצה להגיע לזוגיות. והוא גם מנומס ומחונך כיאות. המון המון הצלחה, אהבה וקבלה הדדית.

oshkoshi

New member
כל הכבוד לך

איזו התקדמות ...אני מאוד גאה בך... וכיף לשמוע שאתה מרגיש את האהבה בוערת בעצמותיך.... מאחלת לך שתרגיש כך עוד הרבה זמן
נשיקות וחיבוקים

ליאם63

New member
תודה לכן

אושקוש התגעגעתי !! נעלמתן .....
אשמח להפגש שוב ..הכנתי עוגיות , כןן ההן המפרסמות...
לשתיכן.

למעלה