laisse-moi-taimer

brandoz

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif laisse-moi-taimer

תמיד כייף לחזור ולצפות במייק.... מייק שר כאן בקטע וידיאו די נדיר ויפה יפה, בדרך כלל ראינו קטעים קצרים מוידיאו זה כאן ניתן לצפות בסרט במלואו.......תהנו

חנן555

New member
כל הכבוד לזה אני מתכוון לראות קליפים נדירים

שמעולם לא ראינו כמו הקליפ הזה אף פעם לא ראיתי את הקליפ הזה ואני שמח לדעת שיש קליפים נדירים שאפשר לראותם שמח שיש כל הכבוד צביקה

laveeg

New member
את זה לא ראיתי עד היום ../images/Emo202.gif

אין ספק נדיר. כמה ביצועים יש לשיר הזה?! 6 אם אני לא טועה. תודה כפולה צביקה כולל על מוצ"ש .

mary222

New member
hello brandoz, mary here

hello, i am pleased to see you looking in good health on the photos!!!, you look, so proud, and happy. thanks for the lovely clip of mike, it reminds me of being again 18 years old, and watching the show on tv, at the home of my friend nana,. i send you a big hug, from a very dark and windy england.xx

daliat1

New member
צביקה wow wow wow איזו תגלית נהדרת ../images/Emo25.gif

כמובן שמיד דאגתי להוריד את הקליפ ל-
שלי
מייק מדהים בקליפ זה
חבל שאיכות התמונה והסאונד לא משהו
אך אני מקווה שבהמשך יימצא ויועלה הקליפ מהופעה זו באיכות טובה יותר

מיכל שמ

New member
צביקה ,תודה , התרגשתי מאד ../images/Emo70.gif

חבל שאיכות הקול כל כך ירודה , מייק מדהים כרגיל

strawberry10

New member
וואו איזה יופי ../images/Emo9.gif

תודה צביקה. מייק נראה בקליפ מצוין !

Alvai

New member
איך, איך זה צץ לו כך פתאום ? מדהים...

תמיד התקופה בין נובמבר לאפריל מפתיעה... מי יודע היכן זה צולם מתי בערך, לכבוד מה ? מ ר ג ש !

mikamike

New member
תודה צביקה ../images/Emo140.gif

סוף סוף אני רואה את הקליפ המדהים בשלמותו !!! תמיד ראיתי רק קטעים ממנו ,שוב תוד צביקה

mikamike

New member
בוקר טוב יענק'ל ולכל הפורום ../images/Emo140.gif

אם אנני טועה זה היה לקראת ה28 לנובמבר 1970 בתחרות שמייק ייצג את לוקסמבורג,אני זוכרת תמונה של מייק שהוא לובש את אותה חולצה+החליפה ובידו התעודה בו זכה במקום הראשון ,, המשך יום נפלא מיקה

למעלה