../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif../images/Emo23.gif

כבר יומיים שאני יוצאת לעבודה כשאתם עוד ישנים והנחירות של הנחרן מבית רומנוב בקצב אחיד
וכשאני עפה לי אני פותחת את הרדיו וככה גלג"צ ברקע ואני מזמזמת לי בקולי קולות לעיתים הנהגים בצד טורחים להגיד כמה מילים אבל לי זה לא ממש משנה אני מוציאה לשון וממשיכה לשיר
ביומיים האחרונים אני שומעת את השיר הזה כל הזמן גררר, כששמעתי בפעם הראשונה לא ממש התחברתי אליו, אולי כי המילים שלו כפי שהבנתם עייייצבנוווו אותי טפייי אני אוהב גרררר נו מה יהיה שיאהב אבל בשקט למה להטריד את מנוחת השכנים ואותי בעיקר??
אבל שוב ושוב כאילו מישהו החליט לעצבן ובגדול השמיעו אותו שוב ושוב ואני חייבת לציין שלכל אלה שממש חייבים להשתמש במילה הזו והיא עושה להם טוב על הלב, למה שאני אפריע? החלטתי לצרפו לערב זה, אני ממליצה לשמוע אותו כמה פעמים הוא מדבק ויש בו כמה שורות פשוטות שמצאו חן בעייני---- הוא מקבל אותה כמו שהיא ואללה
לא עמדתי בפני זה גם כשאת לא לובשת את השמלה הכי יפה שלך גם כשלא צבעת את העיינים בשחור גם כשלא התבשמת ואללה איפה יש גברים כאלה?? מי שיודע מתבקש לעלות למשרדי
שיהיה ערב רגוע לכל בית ישראל רק טוב!!!

אני מממ (נזהרת שלא להשתמש במילה)../images/Emo140.gif

הכי חזק נוו באמת גם כשהיא לא לובשת את השמלה הכי יפה שיש לה הוא מממ אותה? מעניין מה היה מרגיש מייד כשהייתה מתעוררת עם כל קורי שינה על עיניה וטרם צ'חצ'חה את שיניהה (טוב ראית שלא השתמשתי במילה אוהב אההה:))

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif פנינושקההה

בטח בטח ראיתי כל הכבוד לך
וראית איך הוא מנסה לעשות עליה רושם? גרררר גברים נו
רק טוב!!!

ניקו 45

New member
מעניין מה היה אומר כאשר../images/Emo8.gif

כשהיתה באה אליו ערומה ולא לובשת מאומה על גופה ה... והלא ... ונעתיר מחמנים ? גם אז היה אומר שהוא אוהב ומחרוק עליה ? שאלה למחשבה

../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

חחחח זו שאלה באמת מעניינת מאד אין לי ספק שהוא היה מחרוק עליה חחחחח מילה מעולה רק טוב!!!

למעלה