שאלה:

../images/Emo23.gif../images/Emo186.gifשאלה:

קראתי על זה משהו בתוך דיון כלשהו והנושא לא הורחב יותר מדי, אז אני רוצה לדעת. יש ללינקין את SESSION ואת CURE FOR THE ITCH ו-TECHNIQUE וכאלה. מה אתם חושבים עליהם?? האם אתם אוהבים לפעמים לשמוע את המוזיקה של לינקין מעבר למילים?? אני, למשל, משלושתם הכי אוהבת את SESSION. יש גם את הקטע הארוך שלפני קרולינג בריאנימיישן, שזה איזה שתי דקות (אם אני זוכרת נכון) של רק מוזיקה לפני שהוא מתחיל בכלל, ובריאנימיישן גם כן יש קטעים של כינורות וכל זה... האם אהבתם או לא אהבתם?? (סליחה שהניסוח יצא מבולגן קצת
)

s w e e t16

New member
אממ....

אני שומעת כל שיר איזה..20 פעם.. לפעמים אני מתרכזת יותר במוזיקה...ולפעמים יותר במילים..(מילים מדהמווווווווווווות) אבל גם המוזיקה כמובן!!!! אז פעם למילים..פעם למוזיקה..ופעם..מנסה להתרכז בשניהם.. ואת?

../images/Emo23.gif../images/Emo186.gifגם אני, כמובן

(ומקשיבה לתופים יותר מלהכל
) אבל מה את חושבת עם SESSION וחבריו?

batel15

New member
cure fot the itch!!1

אני נורא אוהבת אותם אבל את זה במיוחד.... אני חושבת שגם רק המוזיקה זה חשוב כי זה מראה עליהם הרבה דברים למשל רק לפי זה ידעתי שפניקס מנגן בכינור (והוא עושה את זה מהמם!!!!!!!!!!!) טוב זהו... בת אל

KaUrO DoNo

New member
אני מאוד אוהבת את הקטעי מוזיקה שלהם

אחרי הכל המוזיקה שלהם זה גם עושה אותם טובים

SESSION../images/Emo45.gif

הכי אוהבת אותו וכן אני אוהבת את השירים האלה בלי המילים... כי זה משו שונה מהרגיל ולי לא איכפת לשמוע כאלה גם בהתחלות או בוספים של שירים כי זה יוצא מתאים יחד עם השיר טוב לא משנה!!! העיקר לינקיןןןןןןןןןןןןן

ט2לולה

New member
Cure For the Itch../images/Emo45.gif../images/Emo80.gif

אני חולה על השיר הזה!! הם מנגנים ממש יפההה
גם Session ממש יפה אבל אני עוד לא ממש מכירה אותו כי המטאורה שלי די חדש

linkinfrik

New member
כל מה ש

כל מה שמייחד את לינקין פארק משאר הלהקות זה בעצם המוזיקה שלהם כי הם משלבים בתוכה אפקטים של קול ויש גם את גו שהוא גם תורם למוזיקה להישמע ממוחשבת כזאת ולא רגילה

נמ ../images/Emo4.gif

קשה להסביר את זה... מצד אחד, המנגינה היא חלק לא קטן מהיצירה שבסופו של דבר מרכיבה שיר. אבל בשבילי המילים משחקות תפקיד חשוב באותה המידה, ולכן אני לא אהבתי את השירים האלו במיוחד. יכול להיות שזה מתאים למצבי רוח מסויימים, אבל כשאני שומעת את האלבומים סתם ככה אני תמיד מדלגת על השירים האלו

s w e e t16

New member
בואו נסכם את זה ככה!

המוזיקה בכל השירים מדהימהההה!!! וגם המילים.. העיקר שזה לינקין פארק!! הכל יפה אצלהם.. ומי שלא שם לב ממש למילים..או למוזיקה..תשתדלו להקשיב..המילים מדהימות!1 וגם המוזיקה..

L P B o Y

New member
סורי ליות הקקה בחבורה אבל..

אני לא אוהב את אלה.. אני תמיד מוצא את עצמי מדלג עליהם... מה שתמיד עושה לי את המוזיקה זה לשיר יחד איתם.. ופה אין מה לשיר... כן זה יפה.. אבל זה לא אני

../images/Emo23.gif../images/Emo186.gifאני תמיד שרה איתם,

אבל בסשן, נגיד, אני עושה על הרגליים את התיפוף של זה ושרה את המוזיקה...

s w e e t16

New member
היי..גם אני שרה איתם אבל..

רוב היופי הוא גם במוזיקה עצמה.. אתה לא מקשיב למוזיקה? זה מה שעושה ת'קצב לשיר.(את רוב השיר) תקשיב קצת..תאמין לי גלוש..לא תפסיד

למעלה