lia לייה

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo13.gif

היי כולם, קודם כל רציתי להודות על ההמלצה ל"ומאוד לא פשוט לחכות" ולדיסק של ההופעה עם הפלהרמונית מלפני חודש וחצי בערך כשביקשתי המלצה למתנת יום הולדת לעצמי
את "ומאוד לא פשוט לחכות" קיבלתי ליום הולדת, חרשתי, נהנתי, הוקסמתי וקניתי אותו היום מתנה לחברה. ואז ראיתי את האלבום של יהודית והפילהרמונית והחלטתי לפנק את עצמי וקניתי אותו. ממש ברגעים אלה אני מתמוגגת לקול ולצלילים שבוקעים ממנו..... כמובן שנורא רציתי ללכת להופעה אתמול - אבל אני קטנה יחסית
והיה לי בלאגן להתאגן להגעה לקיסריה ואפילו עם מי ללכת..... אז החלטתי שבהופעה הבאה אני מכריחה את ההורים ואנחנו בהחלט נוסעים. אז יש לי שאלה - ראיתי שיש הופעה שקשורה לפלאפון - מה היא? איפה? מתי? וההופעה הבאה בקיסריה? מתי? מתי יהיה אפשר להזמין כרטיסים? תודה!

ToMeTiN

New member
רק בשביל הסקרנות

איזה אלבום של חוה אלברשטיין ביקשת?

lia לייה

New member
סחתיין על הזיכרון...

בסוף החלטתי לקנות את האוסף של תרצה אתר במקום אלבום של חוה - בקרוב אקנה אחד שלה. ולא היה לי מהיכן להביא המלצות... כי פורום חוה אלברשטיין אין
למה, יש לך המלצה?

ToMeTiN

New member
טוב, יש בדיסק שירים של חוה אלברשטיין:)

להמליץ על דיסק אחד של חוה זה דיי בעייתי. קודם כל כי יש לה 54(?) אלבומים וגם כי אני לא יודעת איזה שירים יש בכל דיסק. (אח שלי קנה את אוסף 16 השנים הראשונות שלה והשירים הועברו למחשב). אם את רוצה את השירים היותר מוכרים אז יש את האוסף הזה- http://www.musicaneto.com/disk_details.asp?disk_id=10794 ששני דיסקים ממנו מונחים כרגע לפני והם מעולים. אני מאד אוהבת את "תיכף אשוב" (1999). אבל אולי בגלל שאמא שלי חרשה אותו במשך תקופה ארוכה ונדבקתי:)

לגבי אלבומים של חוה

האוסף הכפול מאד טוב, במיוחד "געגועים" הדיסק ביידיש שלה בהחלט מצוין וכמובן "כמו צמח בר" אפשר כמובן לקנות את האוספים למיניהם, ככה מקבלים הרבה. אבל צריך לראות מה את מחפשת יותר:) חוה מדהימה

lia לייה

New member
גם אני חושבת ../images/Emo8.gif תודה. ומה בקשר לשאלות שלי על

יהודית?

תסתכלי בתחתית העמוד, יש תשובות.

על פל' יש באתר שלהם וקיסריה באתר של הקסטל

למעלה