....
........**********

• פותח הנושא wapy
  • פורסם בתאריך

wapy

New member
../images/Emo23.gif....../images/Emo104.gif........**********../images/Emo41.gif

wapy

New member
הלב עם הליכוד לפחות 32 מנדטים...**../images/Emo45.gif

בשבת שמעתי מאנשים שהצביעו קדימה שביום שלישי הם חוזרים הביתה קדימה תתרסק למרות כל הסקרים - שלא מסוגלים לפענח תחושת בטן מאחרי הפרגוד - ליכודניק - בעבר יהיה גם בהווה... מכניס מחל לחריץ ושלום על ישראל

wapy

New member
1/3 מקדימה לליכוד 1/3 לעבודה

יום הכיפורים של הסוקרים 1/3 מקדימה לליכוד 1/3 לעבודה קדימה נשארת עם 10 מנדטים כל סיפור ה- 25 זה פיקציה של אדלר/ארד היה סוקר יוסי ואדנה שאמר שסיפור הצמידות ביו קדימה לליכוד הוא פיקציה השתיקו אותו - והעלימו את דבריו למצביעי קדימה - אין זיקה למפלגה - כל ההתפקדות היתה לצורך קידום מועמדים בפריימרים אני יודע זאת ממקורות אמינים וכעת... המאמר של ארי שביט - הממסמר האחרון בארון של קדימה

איך שליש לעבודה?!

חוץ מדליה איציק וחיים רמון, שמי בכלל ירצה לקבל אותם חזרה, מי עוד יש שם של העבודה? סתם פח הזבל של מרכז הליכוד...

לא נראה לי

אני לא חושבת שבשלב זה קדימה לוקחת יותר מדי מצביעים מהליכוד. הבעיה שלכם היא בעיקר עם ליברמן.

q49

New member
"בשבת שמעתי מאנשים שהצביעו קדימה "

אתה מוכן לפרט באיזה מקום, באיזה עיר

הרבה אנשים נוטשים את קדימה, משני המחנות.

גם אני הצבעתי קדימה בבחירות האחרונות, והפעם ללא ספק עבודה בראשות אהוד ברק. אין שום דבר בקדימה שראוי להנהיג את המחנה שלנו, או את המנחנה שלכם.

q49

New member
בירושלים - וכעת חזרתי מכנס - ביבי מחבק את העם

פשוט לא להאמין - אנשים שאני יודע שפעלו לליכוד עומדים מבויישבים בצד כאילו אומרים... אני חוזר הביתה... כנס מרכזי באלימי נוף ירושלים יש חשמל באוויר - מעניין מה יכתבו על זה כל הכתבים שהיו שם

Fasz

New member
מנסיוני, אתה לא זקוק ליותר מ-2 דקות בכדי

לשכנע את מצביע קדימה הממוצע לחזור לליכוד או למפלגה אחרת עימה הוא יכול להזדהות פוליטית. רק הזכר את רוחמה אברהם, אלי אפללו, צחי הנגבי, רוני בראון, דליה איציק ושאר דמויות מפתח מרכזיות ו"עברייניות לכאורה" ולסיום הבא כדוגמא את חיים רמון עבריין המין שביצע מעשה מגונה בחיילת בת 20 בערב מלחמת לבנון השנייה. כשהם יבינו שאלה האנשים מאחורי ציפי, הם ימהרו לסגת מעמדתם.

למעלה