House Charity

LoLo16

New member
../images/Emo23.gif House Charity ../images/Emo23.gif

מוכרים חולצות Everybody Lies, והרווחים הולכים לצדקה
כמה תמונות...

../images/Emo6.gif ווואייי זה כל כך מעגניב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני גם רוצה!!!! נו טוב... החולצה מה זה יפה על יו...אממ כל חולצה יפה על יו...גם בלי...אהמ אהמ...אנה, תשלטי בעצמך. >< אבל אני הייתי רוצה חולצה עם המשפט שיש לי בחתימה (של האוס). אפשר לקחת כל חולצה חלקה ולהדפיס עליה משפט. אבל העניין כאן שזה לצדקה....
מקווה שיקנו הרבה חולצות כאלה, ושיאספו הרבה תרומות. כל הכבוד להם!

li1609

New member
לוהט!

ליסה נראית כל כך טוב, והכימיה עם יו עוברת בתמונות גם! ויו... אישה איש מדהים! הוא והאוס הם פשוט שני אנשים כל כך שונים, שימו לב לשפת גוף הכי פשוטה... אבל אין ספק שהכימיה שוררת שם, כך זה נראה! RSL נראה קצת רציני, לא?? בקיצור.. איפה אפשר לקנות?? נ.ב, אנה לכבוד האדמתך, אני מציע לרכוש לך חולצה מכספי הציבור בפורום! חח... אפשר לשכוח את הדוגמן ההורס בפנים, אם את בעניין.. חחח..

YaEl 15

New member
אני רוצה!! (אותו ואת החולצה../images/Emo99.gif)

אבל אני אסתפק בו!
כמה סקסי אפשר להיות??----------->> חחח הוא קורע!
אח... Hugh

S o u l i s t

New member
דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

שיואו אני לא מאמינה זה פשוט תמונת המאה!!

YaEl 15

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif

הוא... טוב, אני אפילו לא אתחיל

o r t a l i t

New member
אעעע אורטל רוצה !!

החולצה מאגניבה רצח [כמעט הכנתי לי כזו לא מזמן ><]... יו וליסה

YaEl 15

New member
גם אני רציתי להכין כזו!!

ועד סיסמאות, כי יש אתר כזה שבו מוכרים חולצות עם ציטוטים של האוס וזה נתן לי כמה רעיונות אבל בסוף לא עשיתי...

../images/Emo27.gifכנסו! מצאתי סירטון של האירוע!../images/Emo36.gif

מצאתי לינקים שבהם אפשר לראות קטע מהאירוע צדקה של החולצות ומלא תמונות! הסירטון לצפייה תמונות כלליות חדשות תמונות מהסירטון תהנו
כן כן, אני יודעת, אני משועממת שאני מחפשת בנרות סרטון של זה. אבל היי, מצאתי אותו בסוף!

YaEl 15

New member
תודה! חחחח.... איזה מצחיקים יו וליסה!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה