HOME SWEET HOME

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifHOME SWEET HOME../images/Emo24.gif

שוב איתכם
שוב בחיפה
הפעם נהיינו שלושה ברוב חסד האדון
הפעם השמחה מוכפלת ומשולשת.. השקט כבר איננו וקולה השובב והאזעקתי
של סהר מזכיר לבריות שיש לילודים כלכך קטנים מיתרי קול מבטיחים ביותר
תודה לכולם..על הכל
על הגיבוש ההתפקדות..האיכפתיות הפילות..תודה למטלפנים..למסמסמים..לשולחי המסרים..הפרחים, המבקרים..כל יקריי ויקרותיי..תודה ממני ומסהר

KingTino

New member
אםם סהררררררר../images/Emo24.gif

וואלק שו הדא איש הלחילו הדא סהרררררררררררררררררררררררררררררררר יומא מטיבהא

סליחה על ההתפרצות, נכנסתי רק לברך...

אני לא שייך לפורום, נכנסתי רק כדי להוסיף ברכה משלי לאמא היקרה ולתינוקת המקסימה ולהקדיש לך אמא מצגת תואמת. משום שגודל המצגת הוא מעל המגבלה של "תפוז", פיצלתי אותה לשני חלקים.

lion 7

New member
ברוך הבא "סתם בא לי"

תודה רבה על הביקור ( בכלל זו לא התפרצות) ואני משער ששיפרד המנהלת ובתה הטריה ישמחו להכיר אדם משכמו ומעלה כמו כבודך...

תודה לך ליון ידידי, הבכת אותי בדבריך

אני חושב שקטונתי מלהיות מה שאתה מייחס לי. אוסיף ואומר רק, שאני מבקר כאן בפורום, מעת לעת, כדי לקרוא בין היתר, את דבריך, יחד עם דבריהם של עוד מספר כותבים שהכרתי בפורומים אחרים ואני מאד מכבד ומעריך. שוב, תודה לך איש יקר

salt of earth

New member
אתה לא מתפרץ בכלל ../images/Emo140.gif

שמחתי לגלות שאתה קורא סמוי מידי פעם בפורום, תודה רבה על הברכה שלך
ומצגת יפה מאוד
. נ.ב- אנחנו מכירים ממקום אחר גם

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifכולם שייכים לפה../images/Emo9.gif

אם יש בך אהבה וחמלה כלפי העולם והאנושות..אז בטח תמצא ענף של שייכות בעץ המשפחתי האנושי הגדול שיש פה
תודה ידידי על המסר..על האיחולים..על האיכפתיות.. שמחה שאתה מבקר פה
תודה על המצגת המתוקהה

KingTino

New member
במיוחד לה ולך שיפרד

__________________________ __________________________ _________†††††††_________ _________†††††††_________ _†††††††††††††††††††††††_ _†††††††† סהר †††††††††_ _†††††††††††††††††††††††_ _________†††††††_________ __________NONA__________ _________†††††††_________ _________†††††††_________ _________†††††††_________ _________ LOVE_ _________ _________†††††††_________ _________††††††__________ _________†††††___________ _________††††____________ _________________________

ואו איזה מותוקונת../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

ברוכה החוזרת נרדין
חזרת אלינו עם סהורה המתוקה איסם אללה עליהא כמה שהיא יפה ואו כמה אני שמח בשמחתך, אך לראות מתוקה
כזאת אני לא הייתי עוזב אותה לרגע ישוע ישמור עליהא באהבתו

lion 7

New member
אהלן שיפרד

איזה מתוקה היא סהר , שישוע יברך את הבית השמח , בעוד ברכה מתוקה , כתוב תתענג באדון והוא יתן את משאלות לבך , המלאך השומר על סהר הוא מביט גם בפני האב שבשמיים .. שמחים על שאתן בריאות ושמחים שאלוהים גם שהחזקנו לכם אצבעות .. ביסלאמה , ועוקבל למא ייגי אלסבי ,כמובן אם ירצה האדון .. אמן

salt of earth

New member
חמדאללה עלא סלאמה נרדין ../images/Emo24.gif

איזה כיף לראות אותך פה, אכן חזרת לביתך עם מתנה קטנה
אויש איזה מתוקה סהורה
איזה כיף לראות אותה אחרי כל הצפייה במהלך ההריון שלך
שאלוהים יברך את המשפחה שלך וימטיר עליה את אהבתו

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifמה שבטוח המנגינה רגועה למעט הפרעות הדיבור

באמצע
טוב על טעם וריח...