Happy Valentine's Day

falloutgirl XD

New member
../images/Emo23.gif Happy Valentine's Day ../images/Emo23.gif

כן כן היום ט"ו באב מה שאומר שהיום זה - חג האהבה! וגם לו מגיע שרשור חדש משלו ^^ כל אחד ואחת מוזמנים לכתוב כאן מה הם מתכננים או לא מתכננים לחג האהבה, עם מי הם מבלים את חג האהבה, לפרסם יצירות שהם יצרו לכבוד חג האהבה ועוד כל מיני דברים שאתם רוצים לשים כאן שקשורים לחג האהבה. כאן את גם יכולים לכתוב איזה שירי-אהבה אתם אוהבים לשמוע, מה הדבר הכי רומנטי שמישהו עשה בשבילכם, האם אתם הולכים להתוודות בפני מישהו על אהבתם אליו או אם מישהו התוודה על אהבתו אליכם, מתי התאהבתם בפעם הראשונה וכל מה שאתם רק רוצים. והיום מותר לכולם להיות קיטשים אז אין לכם מה לדאוג אם תהיו קיטשים או לא
חג אהבה שמח לכולם
אוהבת את כולכם
3> 3> 3> ותחבקו אחד את השני.. זה בחינם D:

PerfectSP

New member
היום יש לאח שלי יומולדת לפי התאריך העברי!../images/Emo6.gif

+
וגם... היום זה המפגש

0דידוש0

New member
לא יש שני ימי אהבה...../images/Emo23.gif

אחד זה הולנטיין שהוא באמת נראה לי בפברואר ולא אנחנו המצאנו אותו ז"א שהוא בן-לאומי.. ואחד שהוא היום ואת יום האהבה הזה המציאו היהודים {כל הכבוד לנו!!חח}... ככה שיש שניים

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחחח המציאו היהודים XD

זה לא יום אהבה יהודי.. זה פשוט יום אהבה ישראלי. רק כאן. אם זה היה יהודי אז כל היהודים בעולם היו חוגגים אותו - אבל הם לא. זה כמו יום עצמאות או ימי זיכרון או יום שחרור ירושלים. משהו שנקבע ע"י הממשלה אומשהו חחחחחח מאיפה אני מבינה בדברים האלה פתאום?

0דידוש0

New member
חחח כן...אבל אבל חח

אפילו אתמול בחדשות{ממתי אני רואה אין לי מושג??!!?!?}אמרו יום אהבה יהודי...הרי זה לפי התאריך העברי טו באב...
חח=]

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחחח וואלה? XD

אז אין לי מושג למה קוראים לזה יהודי בכלל אם זה לא כל היהודים בכל העולם חוגגים ורוב הדתיים המאמינים יותר לא מחשיבים את זה בכלל כמו כל יום זיכרון/עצמאות רגיל שהם לא הכי מייחסים אליו.

0דידוש0

New member
טוב לא משנה..חחח בקיצור זה יום האהבה ../images/Emo23.gif

זה מה שהכי חשוב..זה יום לאוהבים חחחחחxD

falloutgirl XD

New member
יצאתי טיפשה ../images/Emo122.gif ../images/Emo214.gif../images/Emo190.gif

אז פשוט תתעלמו מהכותרת ותקראו רק את התוכן -_-

ולנטיין זה בכלל יום האהבה של נוצרים,

אנחנו לא אמורים לחגוג אותו , ואין לי מושג למה השנה כן חגגו אותו בארץ ..אבל לא חשוב

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif תכ'לס זה באמת של הנוצרים..

אבל רוב האנשים בעולם הם נוצרים.. חוץ מהאלה בהודו או סין או כל האפריקה האלה וזה חחח קיצור.. רוב העולם המפותח המרכזי הוא נוצרי. אבל בעיקרון זה חג בינלאומי והרבה דתות/תרבויות מאמצות אותו חחח גם הישראלים הטיפוסיים האלה שאהמ.. לא בדיוק דתיים או מאמינים כלכך.

א ת ו ש ש

New member
וולנטיין זה באמת זה של נוצרים אבל זה בחורף

ושל היהודים זה ט"ו באב!!!!!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אז יצא לי יום אהבה טוב אחרי הכל XD

נו נו.. אז מה אם היום יום האהבה העברי אומה שזה לא יהיה.. קבעתי לי דייט ליום חמישייייייי D: נוו כן. אם יהיה לו כסף למונית ואם ההורים שלי לא יתחרטו ברגע האחרון שאני לא הולכת לישון אצל חברה ~,~

היה לי יום אהבה מאוד נחמד לשם שינוי../images/Emo23.gif../images/Emo108.gif

שאחר יש לך אח פשוט@$#$#%##@! חחחחחח
אני והוא שיחקנו אותה חברים רק להיום
חבל ...!!!!!!!!!!!! ככה שסופסוף היה לי יום אהבה עם מישהו רק חבל שזה רק להיום =[ טוב אני מקווה שלכולן\ם היה יום אהבה שמח גם אם לא חחגתם\ן עם מישהו אך תמיד תיזכרו!! אני תמידאוהבת אותכם~!!!
חוץ מאת שאחר ! כי עלייך אני מתה!!!!! איזה כיף שאת אישתה שלי !

mili2828

New member
אהוווווווו יום אהבה הכי שמייח בעולם ../images/Emo210.gif

ואיייייייייי הפורום הזה שולטטטט
תמשיכו להיות כאלו מדהימים ומדהימות!!! אל תשתנו לעולם - כי האהבה שלכם- הכי הכי !!!! אהההההה ויום אהבה שמייייח גם ל- FOB שלנו!!! אהו @$@#

למעלה