happy valentine day

kedeman

New member
הצילו!! אני צריך לברוח

למרות שהיום ולנטיינז דיי לי אין שומדבר לעשות וגרוע מזה בהרבה לכבוד היומולדת של אחותי מגיעים לבית שלי 25 חברים וחברות שלה לבלות פה את הערב, הלילה והיום שאחרי מה שאומר שיהיה סיוט לא נורמאלי להיות אצלי בבית!!! אני מחפש מישהו שאפשר לנסוע אליו אם מתאים לכם שאני אבוא להתנחל בשישבת תודיעו!!!

THE sky angel

New member
../images/Emo23.gifhappy valentine day../images/Emo23.gif

אני פותחת בזו, את שירשור ה-valentine שלנו, (אם מותר לי, אם לא, לא נורא.. תסלחו לי הפעם!
!) וכאן תספרו על כל האהבות, עם מי אתם יוצאים היום
, לאן
, סיפורים מעניינים
, שברוני לב
,נשיקות
שקיבלתם או כל מה שעולה לכם בראש!
! אני אתחיל...
אני יוצאת היום עם אביב'וש, שקס ומורן, אין לי מושג לאן, עוד לא החלטנו, ואני מקווה שיהיה טוב!! בעצם מה זה מקווה?? אני עם האנשים שאני הכי אוהבת! אני בטוחה שיהיה טוב!! אז וולנטיינס שמח לכולכם, ואתם מוזמנים להשאיר הודעות!!! אוהבת אותכם מאוד מאוד מאוד!!

אני...?

גם אנחנו אוהבים אותך... וכמו שהבנתם אני כנראה יוצא עם שקסי,מורו'ש, ואביב, וגם אני מקווה שנהנה... אגב..., איך נוסעים? מתי שקס באה? ואיך? ואם מישהו בקבוצה שלי במיונים יציץ פה,אני בטוח שהוא יחייף(הק' לדוגמא שעשיתי...)

THE sky angel

New member
ת'אמת, אני חושבת ...

די בנינו עלייך.....
אממ שקס אמורה לבוא בסביבות 5-6 אליי, אני חושבת, ואת זה אני גם לא יודעת, היא באה עם אמא שלה לשב"צ... אממ ולאן........ אין לי מושג!!! חחח אנחנו לא מאורגנים... (כמה אופייני... אההם אההם...!!!)

תודה מורו'ש!!!

תיארתי לעצמי שאני אמור לנהוג, ותודה על הרמיזות שאני בנאדם לא מאורגן!!!!!- אני אזכור לך את זה... ובגלל שאני כ ן אחראי ויודע שאני צריך לנהוג היום בערב, אני הולך לישון לילה טוב!!!

למעלה