Florida Outpouring in Lakeland with Todd

lion 7

New member
כנראה פספסנו, אין כרגע שידורים

בוקר טוב לכולם, ונקווה שהיום יהיה מלא בכל טוב, עם חדשות טובות

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifכל יום זה משודר החל מ11 בערב כמעט

ןעד שתיים זה השידור של הערב הקודם ובשתיים וחצי התחיל השידור הישיר זה כבר 62 ימים של תהילת האדון שיורדת ועושה נסים בשידור חי, והכי מדהים שזה מגיע לבתים שצופים ומתאחדים בתפילה ועד כה 18 אנשים קמו ממוות, אתמול במיוחד היה כלכך חזק וטוד התפלל למדינות שונות ואני התפללתי איתו וכשאמר ישראל אני עפתי אחורה על השטיח בשנייה!!!! כן..בדיוק ככה! הללוייה אלנאהדה גאיי עבלאדנא עאן 2ריב מאגדאן לאיסם אלרב יסוע

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifזה כבר משודר שעה וחצי

בינתיים משודר הערב של אתמול בלילה, ועוד שעתיים יתחיל השידור חי של הערב.. זה מתחיל בשעה שירה והלל, משהו מרגש ומדהים..אחרי זה..ממשיכים.. באמת..מי שיכול להישאר ער ולראות.. הללוייה

lion 7

New member
שוב פספסתי

אנסה הלילה ,ולדראל לא רציתי להעלות האת השרשור על רבקה זהר, אני כרגע שומע שוב את הראיון הארוך שלה (שעתיים, אני כבר שמעתי שעה עד עכשין) , נהנה מהשירים שלה , על הנוסטלגיה, הגעתי עעעשין למצב שלה השפל בהזרקות, באמת מומלץ לשמוע את זה מכל בחינה) סליחה ששרשרתי , אבל באמת מי שיש לו זמן שיקשיב, שירים יפים

lion 7

New member
דראל כנס כאן

אני הבטחתי וקיימתי, היה מרתק , אחרי כמעט 2 שעות מגיע לסיום הראיון לא הבנתי כאשר היא היתה במלון בארה"ב ועם הקטע עם ההרואין היא הודתה לאלוהים , על שהיא לא נפגעה מטיפת הדם של המזריקה שלפניה, פספסתי את היותה מתוגמלת אצל קאלו למשך 5 שנים, חסד נפלא היה לה, גם השירים במיוחד חסד נפלא ( שהוא תרנימה ידועה מערבית גם יש בערבית) הוא השיר היפה בהם, אם כי הרגישות שלה, אני מבין אותה די טוב, היא מודה לאלוהים על שהיא כבר אישה אחרת, ויש לה מתנה נפלאה תודה שוב על הקישור, היה שווה

KingTino

New member
נרשמתי לאתר

נשמע מעניין כל מה שהוא להילול ה' הוא מבורך אני אוהב לראות את נפלאות אדונינו שבשמים במיוחד שהוא מרפא חולים זה מכניס בי המון אימונה והמון רצון לאימונה , למרות שבתקופה הזו אני קצת רחוק מה' אבל אני מקווה להתעלות על עצמי שוב ולחזור לימי התפילות מה שגם השפעת הזו מוצאה ממני את כל הסבלנות חשבתי שהחלמתי מצבי נהיה יותר גרוע כבר שבועיים נמאס, אני מקווה להחלים השבוע כבר, מה שהחום שלי גם גבוה מאוד עדיין,, וגם המחשב הגדול שלי מושבט לגמרי , ואני גולש מהנייד שאין בו דברים שהיתי יכול לעשות בשני וזה דיי מציק לי כי כל האתרים וכל מה שיש לי בהוא שהיתי קורא על אימונה נמצאים במחשב השני בעעעע החלטי מחר לצום שלוש שעות ,, עם קריאה באנג'יל ,,, מקווה לעמוד בזה ולא להשבר באמצע

lion 7

New member
החלמה מהירה

תזכור بالضيق تكمل قوتي רציתי לשמוע ברגעים אלה את השיר הישן של נג'יב לביב في سقامي واحزاني انت تحيي وتداوي שכחתי את ההמשך, גם החיפוש אחרי השיר שנדמה לי נמצא באלבום 3 או 5 המתוקים שלו سلامتك تينو

למעלה