|
תודה לכם

אורית114

New member
חדשה אצלכם

היי בנות אז אני קוראת כבר המון זמן את מה שאתם רושמות ולצערי דיי מיזדהה איתכם אז גם לי יש אנדו' לפני כשנה וחצי עברתי ניתוח להוציא מה שאפשר ואחר כך יש טיפול IVF שברוך ה' הצליח (היום יש לי ילדה בת 10 חודש ) היום הרגשתי שניראה לי שהאנדו' שוב חוזר לפי מתן פיפי שיש לי (סליחה) אוףףףף זה ממש דיכאון היה לי טוב עד עכשיו מה עושים ?????????. מיצטערת מראש על התלונות

ר ו מ י ה

New member
ברוכה הבאה אורית ../images/Emo140.gif

ברכות להולדת הילדה
האנדו' לא נעלם אף פעם, גם לא לאחר לידה ולכן מומלץ להיות תחת דיכוי. האם את תחת דיכוי? האם את נמצאת במעקב רפואי?

זואילי

New member
וולקאם ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה ל
החם שלנו, זה המקום לקטר על ה
שמזכיר לך שהוא פה גם ברגעים הכי יפים שלנו.... משמח ומעודד לשמוע על עוד אמא, למרות ועם האנדו. זה נותן הרבה תקווה. האם את במעקב? לא כדאי ללכת לבדוק מה העניינים שם? אצל מי טופלת/נותחת? בינתייח קבלי
חם.

אורית114

New member
|../images/Emo23.gif תודה לכם

אז אני דיי במעקב אני מטופלת אצל רופא פרטי שהמליץ לי ישר אחריי לידה לנסות שוב להיכנס להריון מיכוון שאני רוצה עוד ילדודס ועדיף במיקרה הזה אחד אחריי השני ניסיתי עוד פעמיים טיפול הפריה אבל לא הצליח וקבעתי תור לרופא שלי ליום חמישי האמת שהמון זמן לא היתי אצלו כי דיי נימאס לי ללכת לרופאים ולנסוע בקיצר ... ניראה מה הוא יגיד הטיפול שקיבלתי זה זריקת דקפטטיל קראתי פה שהרבה לוקחות גלולות אבל אני רוצה להיכנס להריון אז אצלי לא בא בחשבון טוב שאתם פה ! ויש לי שותפות לפחות אני לא לבד |כלנית

שלום לך וברכות להולדת הבת../images/Emo140.gif

(ניסיתי לשרשר והתהפך לי ככה זה כש"לוקחים חופשה")
שאלת מה עושים כי את מרגישה שהאנדו "חוזר"...וכמו שאמרו לך את צריכה להישאר בדיכוי. כאנדואיות אנו חייבות לבלות את ה"זמן הפנוי" שלנו במחצית רופאים (ואני מדברת על המבינים ולא על אלה ש"בזכותם" הגענו לכאן). מכיוון שאין לי מושג מי הרופא שלך - כדי בהחלט לברר אם הוא אכן מבין באנדו' ופריון וכמה....אנדו ללא ספק מצריך רופא מבין ולא אחד שהאגו שלו אומר לו להגיד לך שהוא מבין....ויש הרבה כאלה לצערי. אם את חוששת שהאנדו מרים ראש אולי כדאי שתגישי לייעוץ במרפאת אנדו בתה"ש.....

מישמש33

New member
ברוכה הבאה

קיבלת תשובות, אז כל שנותר הוא לאחל מזל טוב להולדת הבת הרבה בריאות ותהני ממנה

שלום וברוכה הבאה ../images/Emo142.gif

ברכות להולדת הבת
מה עושים? חוזרים לדיכוי ברצף וממשיכים להיות במעקב. תרגישי טוב ותהני מילדתך

galim29

New member
welcome../images/Emo140.gif

לא כדאי לנחש... עדיף לבדוק מסודר מה בדיוק את מרגישה וללכת לרופא. אם אין לך רופא קבוע אולי כדאי שתפני עם כל הפרטים הרפואיים וטופס 17 למרפאת אנדומטריוזיס בתל השומר. תרגישי טוב ואנחנו כאן לכל הקיטורים

למעלה