שרשור היכרות ראשון

white angels

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

וואי דימה בילאן הוא אחד הטוביםםם..מתה עליו..גם חתיך וגם שר יפה..הוא הזמר הכי אהוב עליי במוסיקה הרוסית..יש לו שירים ממש מיוחדים.

nastiush

New member
עונה עונה עונה!!!

שם: נטי / אליסון גיל: 13 כיתה: ז' אזור מגורים: ראשון לציון תכניות אהובות: סוד של אהבה, השיר שלנו, זמר/ת אהוב/ה: רן דנקר ובריטניי =] להקה אהובה: איןןן.. רואה את הסדרה מהפרק הראשון? לא.. פספסתי כמה פרקים חח אבל יש אפשרות להוריד פרקים מהאינטרנט ותוסיפו שלושה דברים שאתם אוהבים ...לשחק טניס (מגרש) משחק ותיאתרון, ריקוד.

../images/Emo140.gifרוצים להכיר אותי...?../images/Emo140.gif

שם:אסתוש
כיתה:ז'5
אזור מגורים:נצרת עילית
תכניות אהובות:המון המון...אני לא אצליח לפרט הכל
זמר/ת אהוב/ה:יש הרבה...כל כך קשה לבחור...אבל בשום פנים ואופן לא מישראל...אבל אני חושבת ש....אבריל לווין.....היא הייתה שרה ממש עמוק...יפההה...
להקה אהובה:גם פה יש הרבה....ו....לא יודעת מה לבחור
רואה את הסדרה מהפרק הראשון? ברוווררררררררררררררררררררררררררררר

רגע...שחכתי משהו...

שחכתי את הדבירם שאני אוהבת אז ככה...: אוהבת את מי שאוהב אותי... משוגעת על ציור מיקצועי(כי אני מציירת מיקצועי,כאילו על בד מתוח עם צבעי שמן והכל...) וחולה חולה חולה על הסידרה קטי המכוערת...חח...

m i m i 1 2 0

New member
הכרות ../images/Emo140.gif

שם: מריה =] אני אני אוהבת להיקרא מימי או משה X: גיל: 12 כיתה: ו'2 הייתי אמורה להיות ב-ז'
אזור מגורים: אשדוד! D= תכניות אהובות: בעיקר תוכניות אנימה, לפעמים תוכניות רוסיות
זמר/ת אהוב/ה: נממ, ואי קשה לכתוב את השם בעיברית אבל משהו כמו אלה פוגצולה...אוף למה אין א-ל.. בעיברית?! להקה אהובה: החיפושיות
רואה את הסדרה מהפרק הראשון? ברור!
ציין שלוש דברים שאתה אוהב: טלויזיה, מחשב, אוכל. יש עוד הרבה יותר חשובים אבל זה הראשונים שקפצו לי לראש

למעלה