שלום לכולם שמי הוא אסף זהבי.

לא אני לא פסיכולוג.../images/Emo127.gif

שלום מיכאל, מה שלומך מקווה שבסדר, שאלת אם אני פסכולוג?, והתשובה היא: לא אני לא פסיכולוג. אני אדם שאוהב לעזור ולתרום מנסיון החיים שלי, וכוחי הארגוני, לאנשים שרוצים בכך. את הקבוצה החברתית להומוסקסואלים דתיים ולסביות דתיות לקחתי על עצמי בתחום הארגוני, וגם את "מועדון הסרט הסרוג" קבוצה חברתית תומכת להומוסקסואלים בתחילת דרכם" לקחתי התחום האיגוני. מנחה את קבוצת "מועדון הסרט הסרוג" עובד סוציאלי בעל שנות ותק רבות בתחום המקצועי שהוא בעצמו הומוסקסואל. מעריך ומקווה שעניתי על שאלותך, באם ישנן עוד שאלות אשמח לסייע, ניתן לפנות לדוא"ל [email protected] שבת שלום ולהשתמע. אסף.

../images/Emo23.gifשלום לכולם שמי הוא אסף זהבי.

שלום לכולם ולכולן, שמי הוא אסף זהבי הומוסקסואל דתי בן 43. אדם ששמח לעזור. בעבר כתבתי והיתי פעיל בפורום "גייז-דתיים" בוואלה. וכידוע מחר הוא נסגר.ועכשו אשמח לכתוב ולהיות פעיל בפורום זה. כתובת הדוא"ל שלי היא: [email protected] כל טוב ולהשתמע. באהבה אסף.

מועדון הסרט הסרוג קבוצה לגייז דתיים

מועדון הסרט הסרוג הינו קבוצה תומכת לגייז דתיים בתחילת דרכם. פעילות הקבוצה הינה הקרנת סרטים תיעודיים בנושא ולאחר מכן דיון עם מנחה מקצועי בתחום העבודה הסוציאלית. הקבוצה הינה דסקרטית ופרטית מאוד, והדסקרטיות מובטחת ונדרשת. זמני הפעילות; הקבוצה נפגשת פעם בחודש, לרוב בימי חמישי בערב בדירה פרטית באזור המרכז. אורך המפגש הינו שעתים וחצי. גודל הקבוצה הינה של 7 עד 10 אנשים. וכאמור קהל היעד הינו לאנשים בתחילת הדרך. והעלות: חינם. מידע נוסף על המפגשים הקרובים ניתן לקבל. בדוא"ל [email protected] נשמח באם תפנו. כל טוב. אסף.

שמח להודיע על פגישות לגייז דתיים|כן

שמח מאוד להודיע על קיום פגישות חברתיות פרטיות לגייז דתיים וללסביות דתיות בבתים פרטים, הפגישות מתקיימות בערך פעם בחודש, הן דסקרטיות, מאוד פרטיות, באוירה חברית ונעימה, ובאוירה מסורתית, ללא רעש, ומהומה, המעונינים והמעונינות להשתתף בבקשה לפנות לדוא"ל [email protected] לקבלת מספר פאלפון ליצירת קשר איתי. נשמח מאוד להשתתפותכם ולהשתתפותכן- ולהצטרפות לקבוצתנו. באהבה. אסף זהבי.

בבון35

New member
שלום לך אסף.ברוך הבא לפורום.

אני איני דתי אך נצר ליוצאת מכזו שהיא אימי. את תגובותיהם של שאר החברים כנראה שתקבל ממוצ"ש והלאה.חלקם דתים חלקם דל"שים.אני אפיקורס

בבון 35 תודה רבה על קבלת הפנים.|תוד

בבון 35 תודה רבה על קבלת הפנים, שמחתי מאוד, אשמח להכיר גם שאר החברים בפורום ( אגב.... חלק מהכותבים שניים לפחות כבר מוכרים לי כבר הרבה זמן עוד מפורום "גייז-דתיים" בואלה.) אז... כל טוב ולהשתמע לבינתים. אסף.

אלפרדוס

New member
אתה בארון?

קצת קשה לומר שאני שמח לפגוש גיי דתי אבל אשמח לשוחח עמך בפורום

אלפרדוס

New member
אני ח ר ד י

זה לא האימייל שלי אז אשמח לשוחח עמך בפרטיות, אני בצאט תפוז בניק "נזיר ותו לא". תודה ולהתראות

למעלה