שיר השבוע

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo23.gif שיר השבוע../images/Emo70.gif ../images/Emo23.gif

השיר הנבחר לשבוע הזה הוא
What Can I Do
. דעתכם הכללית על השיר? האם לדעתכם הקורס עשו בשכל כשהוציאו אותו כסינגל? האם השיר נמצא ברשימת השירים המועדפים שלכם של הקורס? האם השיר נמצא ברשימת השירים הלא-אהובים שלכם של הקורס? מה דעתכם על הקליפ של השיר? מה דעתכם על העטיפה של הסינגל? [
] אם לשיר לא היו קוראים What Can I Do, איך הייתם קוראים לו? השיר מעלה בכם קונוטציות עצובות או שמחות? משפט מועדף בשיר? אמן שהייתם חושבים שמתאים לו לעשות קאבר לשיר? האמת שהפעם אין לי שאלת בונוס, אז תרגישו חופשי לכתוב פה משהו כללי שנורא התחשק לכם להגיד לנו:

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo23.gif המילים של השיר ../images/Emo23.gif

I haven't slept at all in days It's been so long since we've talked And I have been here many times I just don't know what I'm doing wrong What can I do to make you love me What can I do to make you care What can I say to make you feel this What can I do to get you there There's only so much I can take And I just got to let it go And who knows I might feel better, yeah If I don't try and I don't hope What can I do to make you love me What can I do to make you care What can I say to make you feel this What can I do to get you there No more waiting, no more, aching... No more fighting, no more, trying... Maybe there's nothing more to say And in a funny way I'm calm Because the power is not mine I'm just going to let it fly What can I do to make you love me (What can I do to make you love me) What can I do to make you care (What can I do to make you care) What can I say to make you feel this (What can I do to make you love me) What can I do to get you there (What can I do to make you care) What can I do to make you love me (What can I do to make you love me) What can I do to make you care (What can I do to make you care) What can I change to make you feel this (What can I do to make you love me) What can I do to get you there (What can I do to make you care) And love me... love me...​

zoharj

New member
היי !

מזמן לא ביקרתי כאן... לגבי what can i do - זה בהחלט אחד השירים שאני מחבב. הקליפ שלו משודר לפעמים ב- VH1 , ומה אומר - אנדראה נראית שם פשוט חבל"ז סוף הדרך והלאה. אין ספק שזה אחד הקליפים החביבים עלי ביותר.

לאנדריאה...

אז זהו שזה השיר הכי יפה...אני זוכרת את הפעם הראשונה שצפיתי בקליפ ההוא וחשבתי שהיא הבחורה הכי יפה עלי אדמות..עם ההבעה הכי רומנטית וכן גם התאהבתי בשיר...אבל הוא מאותם שירים למגירה..שאני מעוניינת לשייך אך ורק לעצמי ואם אחרים אוהבים זה הורס לי את כל ההנאה מהשיר (הכביכול פרטי שלי)...אז אל תאהבו בבקשה:) לאנדריאה קור יש את סוג היופי המדהים...מי שיגיד אחרת זה רק מתוך קנאה...זה יופי מאיים..

BABUSHKA17

New member
#../images/Emo13.gif

נכון נכון נכון אבל מה קשור שמי מי שלא חושב שאנדריאה הכי יפה סתם מקנא? תפסיקו להיות ילדים קטנים!!! מה לגבי טעם שונה של אנשים???

d o g b e r t

New member
אני ראשון ../images/Emo13.gif

דעתכם הכללית על השיר? האמת, לא משהו. קיוויתי להתחבר אליו במשך הזמן אבל לא יצא.
האם לדעתכם הקורס עשו בשכל כשהוציאו אותו כסינגל? בהחלט כן. עזר להצלחה שלהם בבריטניה. האם השיר נמצא ברשימת השירים המועדפים שלכם של הקורס? לא האם השיר נמצא ברשימת השירים הלא-אהובים שלכם של הקורס? לא מה דעתכם על הקליפ של השיר? אחלה קליפ. איזה יופי טבעי של אנדי
מה דעתכם על העטיפה של הסינגל? חמוד אם לשיר לא היו קוראים What Can I Do, איך הייתם קוראים לו? Leting go השיר מעלה בכם קונוטציות עצובות או שמחות? לא זה ולא זה משפט מועדף בשיר? Maybe there's nothing more to say And in a funny way I'm calm Because the power is not mine I'm just going to let it fly אמן שהייתם חושבים שמתאים לו לעשות קאבר לשיר? |עבור| בתור בונוס הייתי שואל מה עדיף: המקורי או הרימיקס והתשובה שלי זה המקורי

AndreaCorr ©

New member
תשובותיי

דעתכם הכללית על השיר? קליט, קיטשי, והמילים מעצבנות אותי. לא כל כך אוהבת. האם לדעתכם הקורס עשו בשכל כשהוציאו אותו כסינגל? כן, כי כמו שאמרתי - הוא קליט ועם הרבה פוטנציאל להפוך ללהיט (הוא באמת הפך). האם השיר נמצא ברשימת השירים המועדפים שלכם של הקורס? לא. האם השיר נמצא ברשימת השירים הלא-אהובים שלכם של הקורס? אפשר להגיד. מה דעתכם על הקליפ של השיר? האמבטיה הזויה, אבל אנדראה מדהימה שם. מה דעתכם על העטיפה של הסינגל? חמוד. אם לשיר לא היו קוראים What Can I Do, איך הייתם קוראים לו? Despardo?
השיר מעלה בכם קונוטציות עצובות או שמחות? למרות שהוא לא הכי שמח הוא דווקא מעלה בי קונוטציות שמחות. משפט מועדף בשיר? הקטע שהיא עושה "Looove me..."
אמן שהייתם חושבים שמתאים לו לעשות קאבר לשיר? שריל קרואו? האמת שהפעם אין לי שאלת בונוס, אז תרגישו חופשי לכתוב פה משהו כללי שנורא התחשק לכם להגיד לנו: אני אגנוב לבחור בהודעה מעליי ואגיד שאני מעדיפה את המקור על הרמיקס.

Hangman Jury 87

New member
טוב

דעתכם הכללית על השיר? נחמד, לא יותר האם לדעתכם הקורס עשו בשכל כשהוציאו אותו כסינגל? כן האם השיר נמצא ברשימת השירים המועדפים שלכם של הקורס? לא האם השיר נמצא ברשימת השירים הלא-אהובים שלכם של הקורס? לא מה דעתכם על הקליפ של השיר? קליפ חמוד מאוד מה דעתכם על העטיפה של הסינגל? [] נחמד אם לשיר לא היו קוראים What Can I Do, איך הייתם קוראים לו? Love me השיר מעלה בכם קונוטציות עצובות או שמחות? לא זה ולא זה משפט מועדף בשיר? I'm just going to let it fly אמן שהייתם חושבים שמתאים לו לעשות קאבר לשיר? נטלי אימבורליה

BABUSHKA17

New member
:)

דעתכם הכללית על השיר? סבבה לגמרי:) האם לדעתכם הקורס עשו בשכל כשהוציאו אותו כסינגל? חופשי כן האם השיר נמצא ברשימת השירים המועדפים שלכם של הקורס? כן האם השיר נמצא ברשימת השירים הלא-אהובים שלכם של הקורס? לא מה דעתכם על הקליפ של השיר? נוף יפייפה:) עושה טוב בכללית מה דעתכם על העטיפה של הסינגל? נראים נאיבים וצעירים:) אם לשיר לא היו קוראים What Can I Do, איך הייתם קוראים לו? טו טו טו טו:)? השיר מעלה בכם קונוטציות עצובות או שמחות? קופצניות:) משפט מועדף בשיר? אין אמן שהייתם חושבים שמתאים לו לעשות קאבר לשיר? צביקה פיק האמת שהפעם אין לי שאלת בונוס, אז תרגישו חופשי לכתוב פה משהו כללי שנורא התחשק לכם להגיד לנו: שירי מימון עכשיו אצל יצפאן... זה סופי היא ממש פוסטמה!!!

למעלה