שאלות...ו
למיניהם
..

salt of earth

New member
לנועה

אני אישית אין לי מושג איפה נמצא הבית עמנואל הזה. אם זה נורא דחוף לך לקבל את הברית החדשה אז תשמשי באתר הזה ומשם את יכולה לקרוא לא חושבת שיש כנסייה באזור בני ברק (איפה זה בדיוק בני ברק
). אולי הכי קרוב זה יפו. אבל מצד שני גם אם יש לרוב מדובר בכנסייה ערבית ולכן לא תמצאי שם עותקים בעברית. ההצעה הכי טובה שאפשר לתת לך הוא לעיין באתר הזה, ולנסות להתקשר לבית עמנואל בתקווה שהם יענו לך
http://www.kirjasilta.net/hadash/index.html

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifשאלות...ו../images/Emo32.gif למיניהם../images/Emo13.gif..

והודעות בדד...
לפה בבקשה!

salt of earth

New member
מצאתי לך תשובה

ממישהו שלומד לימודי תיירות והוא אמר לי שלא מוזכר כי ישוע עבר פעם בציפורי לא בברית החדשה כמובן וגם לא מוזכר בהיסטוריה משהו כזה. הוא אמר לי כי כאשר הצלבנים באו לארצנו הם סימנו את ציפורי כמקום מוצאם של הוריה של מרים הבתולה אבל זאת הייתה אחת הטעויות שעשו הצלבנים בזיהוי המקומות הקדושים. למשל הם טענו כי קאנא נמצאת ליד כפר מנדא ולא איפה שהיא נמצאת היום (טעות איומה בהתחשב בעובדה כי מצאו את הכדים ששימשו את ישוע בנס הראשון בחפירות מתחת לכנסייה האורתודוקסית בכפר קנא של היום).

hhh האחת

New member
אז בקיצור-

הכל בעצם טעות אחת גדולה? וציפורי לא חשובה לנוצרים לפי מה שאני מבינה...רק כמובן מבחינה היסטורית, בלי שום קשר לדת..

salt of earth

New member
זה מה שנאמר לי ועוד...

אך בכל זאת הייתי מוודאת עם איש דת נוצרי. רותם יש לכם טעות באתר שלכם לגבי המידע על האתר של Our Lady of the fright. שני דברים: 1- זה לא המקום שלפי האמונה מרים רעדה כאשר ראתה את ישוע, אלא המקום האמיתי זה איפה שנמצא מנזר האחיות קלרה. (איפה היה בניין הביטוח הלאומי ברחוב הראשי אז פונים ימינה ואז עולים בסמטה ומגיעים למנזר, זה גם ליד בית האבות שמה). 2- המקום ששמתם את התמונה שלו נקרא בערבית "קסר אל מוטראן" או הארמון של הבישוף וזה שייך לכנסייה האורתודוקסית Quasr al-Mutran Greek Orthodox Church is located near the Mount of Precipice. According to Greek Orthodox tradition, this is the Mountain of Drad, or Tremor Hill. Built in 1862 by the Russsian Dutchess Maria Keselivia, the structure stands on what was once the Greek Orthodox Bishop’s summer residence. Below it, there are many underground caves and tunnels dating back to Roman times. ולא התרחש בו אירוע היסטורי החשוב לנצרות. כדאי שתצליבו את המידע עם האתר הזה http://www.nazarethinfo.org/2/?m=591

hhh האחת

New member
וואו- תודה !!

תודה שאמרת לי !!! אני אתקן את זה במהרה...אני תמיד אשמח אם תוכלו להוסיף לי מידע ולתקן במידה ויש טעויות או דברים לא מדוייקים ! תודה... ואני באמת אברר, עם שדי מנצרת..נקווה שהוא יידע.

salt of earth

New member
אין בעיה

האתר ההוא שנתתי לך הוא נורא טוב. את יכולה ליצור קשר עם בעלי האתר כי הוא שייך לעמותת התיירות בנצרת ולבקש גם עזרה או שיתוף פעולה.

למעלה