שאלון

מריה111

New member
../images/Emo23.gifשאלון../images/Emo23.gif

תענו!!!!
צבע עיניים:. צבע שיער: צבע ציפורנים: צבע קיר בחדר: צבע מצעים: צבע מקלדת: צבע טלפון: צבע פלאפון: צבע חולצה: צבע מכנס צבע תחתונים: צבע גרביים: האם יש לך: אח/ים/יות: דיסקמן: \MP4 חיית מחמד: טלוויזיה בחדר: מחשב בחדר: מחלה סופנית חברים סטרייטים: חברים הומוסקסואליים: מערכת סטריאו: האם אי פעם: התחבקת: נמשכת למישהו תפוס: נמשכת למישהו פנוי: התאהבת קשות: התאהבת בידיד:. נמשכת למורה בבצפר: ניהלת רומן סודי: התחרמנת על קופי אנאן: ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: הלכת מכות: קיבלת פנס בעין: הרכבת עדשות: דחפת מזלג לשקע חשמל: הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: בישלת?: ערב עשית בייביסיטר: הרגת מישהו: פגעת במישהו: מישהו הציל את חייך: איחרת לבית-ספר: הברזת מבית-ספר: החג האהוב עלייך: הסרט האחרון שראית: הסדרה האחרונה שראית: הדבר האחרון ששתית: המחשבה האחרונה שלך: עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: נסעת בכבאית:? אוסף משהו: מאוהב/ת: אכלת כלי כתיבה : נפגעת מאוד ממישהו: זרקו עלייך מאכל:

מריה111

New member
../images/Emo214.gifעונה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

צבע עיניים:תכלת כזה... צבע שיער:חום כזה... XD צבע ציפורנים:אמ נו באיזה צבע כבר ציפורניים יכולות להיות?! צבע קיר בחדר:אממ לילך כזה צבע מצעים:צבעוני
צבע מקלדת:אפור עם לבן
... צבע טלפון:אפור צבע פלאפון:לבן עם אדום וקצת כסף... צבע חולצה:תכלת צבע מכנס שחור צבע תחתונים:שניה אני יבדוק...
ורוד צבע גרביים:אפור האם יש לך: אח/ים/יות:דה
דיסקמן: \MP4:אהא.. חיית מחמד: כן...שתי חתולות
טלוויזיה בחדר:נופ מחשב בחדר: נופ מחלה סופניתחס וכרפס
חברים סטרייטים:אהממ נראלי
חברים הומוסקסואליים: לא שאני יודעת
מערכת סטריאו:כן אבל בכל מקום שהוא לא החדר שלי XD האם אי פעם: התחבקת:לא...אני מצחינה אז לא רוצים אותי:-\
סתם נו מי הנזקק שלא התחבק
נמשכת למישהו תפוס:אהמ כן
נמשכת למישהו פנוי:כן
התאהבת קשות:ממממ אולי פעם אחת וגם לגבי זה אני לא בטוחה:-\ התאהבת בידיד:כן
נמשכת למורה בבצפר:אני יותר נמשכת לשירותים של הבצפר מאשר למורים
ניהלת רומן סודי:כן....עם איזה חבילת שוקולד בלגית מאיקאה....אבל שששש אל תגלו זה סודי
התחרמנת על קופי אנאן:אני לא יודעת מי זה:-\אבל...........אם הייתי יודעת אני בטוחה שהיית מתחרמנת עליו
ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: אממ נראלי אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:לא....:-\ הלכת מכות:כן חחח קיבלת פנס בעין:אממ לא נראליXD הרכבת עדשות:לא דחפת מזלג לשקע חשמל:נממממ לא נראלי הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:כן
מסכן.... בישלת?:נממ כן עשית בייביסיטר:לא הרגת מישהו: כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!איזה נמלה נחסית אחת...היא הציקה לי רצח!!!!אז דרסתי אותה עם הרגל ואז נמלה אחרת רצתה להתנקש בי על המוות של הנמלה השניה וניסתה לטפל עלי וזה...אבל שפכתי עליה קול והיא טבעה XDDDDDD איזה רעה אני פגעת במישהו: כנראה מישהו הציל את חייך:לא הגעתי למצב כזה עדיין:\ איחרת לבית-ספר:כן הברזת מבית-ספר: כן החג האהוב עלייך: אמ פורים הסרט האחרון שראית:נראה לי ננסי דרו הסדרה האחרונה שראית:לא זוכרת הדבר האחרון ששתית:מים המחשבה האחרונה שלך:''אני צריכה לראות ג'ונו'' עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול:כן נסעת בכבאית:?מה יש לי לחפש שם?:\ אוסף משהו:כן כתבות על בריטני XD מאוהב/ת: נממ לא ממש:\ אכלת כלי כתיבה :דבק זה נחשב??? נפגעת מאוד ממישהו:כן זרקו עלייך מאכל: כןןןן XD

0verpr0tected

New member
עונה :]

צבע עיניים: חום צבע שיער: שחור צבע ציפורנים: אאממ...רגיל חח XDD צבע קיר בחדר: אאממ גוונים של ורוד..וחלק עם נצנצים
צבע מצעים:...פסים כאלה..ורוד, כתום, אדום צבע מקלדת: לבן צבע טלפון: שחור&כחול צבע פלאפון: שחור צבע חולצה: צהוב צבע מכנס: שחור צבע תחתונים: XD תכלת צבע גרביים:
האם יש לך: אח/ים/יות: כעע דיסקמן \MP4: כןן
חיית מחמד: לאא
טלוויזיה בחדר: כעעע
ולא סתם טלוויזיה
מחשב בחדר: כע מחלה סופנית: לא
חברים סטרייטים: דהה
חברים הומוסקסואליים: כע..אבל זה משהו מוזר חבר על הזמן... מערכת סטריאו: כע האם אי פעם: התחבקת: ברור
נמשכת למישהו תפוס: תמיד
נמשכת למישהו פנוי: תמיד
התאהבת קשות: כןןן התאהבת בידיד: כןןןןןןן
נמשכת למורה בבצפר:
ניהלת רומן סודי:
....................לא
התחרמנת על קופי אנאן: פחעעעעע מי זה?
ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: נאבר אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: אף פעם.. הלכת מכות: כע... קיבלת פנס בעין: לאא הרכבת עדשות: לא
דחפת מזלג לשקע חשמל:
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: תמידד בישלת? כעע עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: עוד לא יצא לי פגעת במישהו: מישהו הציל את חייך: כן....
איחרת לבית-ספר: פעם אחת לשיעור אנגלית..ומאז למדתי לא לאחר!!...ובמיוחד לא לשיעור אנגלית
הברזת מבית-ספר: כן החג האהוב עלייך: חנוכה הסרט האחרון שראית: סטפ אפ 2 הסדרה האחרונה שראית: הדבר האחרון ששתית: מים
המחשבה האחרונה שלך: מעניין מה הוא חושב עליי..? עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית:? לא אוסף משהו: כן...כתבות וכל דבר אפשרי על בריטני
מאוהב/ת: כן אכלת כלי כתיבה :
לא
נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: חח כן XD

speed 2007

New member
איך היה סטפ אפ 2 ? ../images/Emo12.gif

סרט טוב ? או אולי ממש טוב ? או אולי כמו הסרט הקודם = גם טוב חח ..

0verpr0tected

New member
חחח וואיי סרט ממש טוב../images/Emo99.gif!!

אני ממש ממש אהבתי! [למרות שהשחקן בסרט הראשון היה יותר חתיך
חח
] טוב כי...אני אוהבת כל מיני סרטים כאלה עם ריקודים! והיפ הופ!!

AvivoOosh

New member
עונה:]

צבע עיניים:חום-ירוק צבע שיער:שטיני-חום צבע ציפורנים:ירוק אם פרחים צבע קיר בחדר:אדום שחור ושמנת:] צבע מצעים:בורדו צבע מקלדת:שחור צבע טלפון:שחור ולבן צבע פלאפון:לבן צבע חולצה:שחור צבע מכנס שחור צבע תחתונים:לבן
צבע גרביים:אפור האם יש לך: אח/ים/יות:כן דיסקמן: \MP4כן חיית מחמד: כן טלוויזיה בחדר:לא מחשב בחדר: לא מחלה סופנית:אולי למה את לוחצת? חברים סטרייטים:כן חברים הומוסקסואליים:כן
מערכת סטריאו:לא האם אי פעם: התחבקת:כן נמשכת למישהו תפוס:כן נמשכת למישהו פנוי:כן התאהבת קשות:כן התאהבת בידיד:.כן נמשכת למורה בבצפר:לא ניהלת רומן סודי: לא התחרמנת על קופי אנאן:לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: לא אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:לא הלכת מכות:כן קיבלת פנס בעין:כן הרכבת עדשות:לא דחפת מזלג לשקע חשמל:
לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:כן
בישלת?: ערבכן עשית בייביסיטר:כן הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך:לא איחרת לבית-ספר:כן הברזת מבית-ספר: לא החג האהוב עלייך: פסח הסרט האחרון שראית:"להיות ג'יין"[אמא החריכה אותי
] הסדרה האחרונה שראית:לא זוכרת
הדבר האחרון ששתית:נסטיייי המחשבה האחרונה שלך:"אמאא איזה שאלון טמבל" עוד קצת עלייך:חחחח...לא שתית אלכוהול:לא נסעת בכבאית:? לא אוסף משהו:לא מאוהב/ת: כן אכלת כלי כתיבה :לא נפגעת מאוד ממישהו:כן זרקו עלייך מאכל: לא

Nathalie 6293

New member
עונה ../images/Emo205.gif

צבע עיניים:חום צבע שיער:חום צבע ציפורנים: הא? לק תכלת.. צבע קיר בחדר: סגול בהיר צבע מצעים: רגע.. הולכת לבדוק.. ורוד. צבע מקלדת:אפור צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: לבן צבע חולצה:ורוד צבע מכנס ורוד עם צפרדעים. צבע תחתונים:אהמ אהמ.. זה לא אובר חדירה לפרטיות?!? צבע גרביים: אין לי גרביים כרגע האם יש לך: אח/ים/יות:
דיסקמן: \MP4 :
חיית מחמד:
טלוויזיה בחדר:
מחשב בחדר:
מחלה סופנית:
חס וחלילה טפו טפו טפו
חברים סטרייטים:
... חברים הומוסקסואליים: לא יודעת
מערכת סטריאו:
האם אי פעם: התחבקת:
נמשכת למישהו תפוס: לא יודעת אם הוא תפוס............ נמשכת למישהו פנוי:......... התאהבת קשות:
התאהבת בידיד:
נמשכת למורה בבצפר:
ניהלת רומן סודי:
התחרמנת על קופי אנאן:XDDD
.. סתם
ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:
אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:
הלכת מכות:יכול להיות... קיבלת פנס בעין:
הרכבת עדשות:
דחפת מזלג לשקע חשמל: לא נראה לי
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:
הרבה!!!!! בישלת?:
עשית בייביסיטר:
הרגת מישהו: בטח!!!!! שלא.. פגעת במישהו: אולי מישהו הציל את חייך:
איחרת לבית-ספר:
הברזת מבית-ספר:
החג האהוב עלייך: פסח הסרט האחרון שראית:מראה כפולה הסדרה האחרונה שראית: קרב סכינים הדבר האחרון ששתית: פאנטה המחשבה האחרונה שלך: שבא לי לראות כבר אמריקן איידול עוד קצת עלייך:אמממממממ... לא יודעת. שתית אלכוהול:
נסעת בכבאית:?
אוסף משהו: אספתי.. מאוהב/ת:
אכלת כלי כתיבה :
בניגוד לילדה מהכיתה שלי.........
נפגעת מאוד ממישהו:
זרקו עלייך מאכל:
אח שלי

למעלה