שאלון

מריה111

New member
../images/Emo23.gifשאלון../images/Emo23.gif

כולם לענות! שם: תאריך לידה: מקום מגורים: שיר אהוב: סרט אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: יום אהוב בשבוע: דיסק אהוב: תאריך אהוב: האם אי פעם עישנת? האם אי פעם שתית אלכוהול? האם אי פעם לקחת סמים? האם אי פעם עברת על החוק? האם אי פעם נשבר לך הלב? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? האם אי פעם בכית על מישהו? האם אי פעם בכית על מישהי? האם אי פעם שברת למישהו את הלב? האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? האם אי פעם שיקרת? יש\אין חבר: גובה: מידת נעלים: פריסינג: קעקועים: ב24 שעות האחרונות בכית? ב24 שעות האחרונות צחקת? ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ב24 שעות האחרונות קנית משהו? בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי- האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: המקום האחרון שהייתי בו: הסטיה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? האם צחקת על מישהו בעל מום? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? תרמת פעם לקבצן? האם גנבת משהו במכולת? יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר? אתה שומר כשרות? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? הפרת הבטחה שהבטחת? השתכרת עד אבדן חושים? מה צבע החדר שלך? באיזה בושם אתה משתמש? אתה אוהב לענוד תכשיטים? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: יש לך חברים בפורומים? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? בנית טירה מחול? היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? היית בחקירה משטרתית?

מריה111

New member
עונה../images/Emo9.gif

שם:מריה תאריך לידה:22.3.1993 מקום מגורים:באר שבע שיר אהוב:Born to make you happy
סרט אהוב:סיפור סינדרלה
תוכנית טלוויזיה אהובה:כל הסדרות נוער האלה כמו זואי101, לא מדהימה, החיים ע''פ סיידי ואלה
זמר אהוב:לא יודעת יש הרבה
זמרת אהובה:בריטני
יום אהוב בשבוע:חמישי שישי ושבת
דיסק אהוב:BLACKOUT
תאריך אהוב:6.6.06
האם אי פעם עישנת?
האם אי פעם שתית אלכוהול?
האם אי פעם לקחת סמים?
האם אי פעם עברת על החוק?עברתי ברמזור אדום...זה נחשב
האם אי פעם נשבר לך הלב?
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?אולי...אם אני לא זוכרת אז כנראה שלא משהו רציני האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?
האם אי פעם בכית על מישהו?
האם אי פעם בכית על מישהי?
לא XD האם אי פעם שברת למישהו את הלב?אולי
לא שידוע לי האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?
האם אי פעם שיקרת?
יש\אין חבר:
גובה:1.64 נראלי מידת נעלים:38 פריסינג:לא
קעקועים:לא.. ב24 שעות האחרונות בכית?
ב24 שעות האחרונות צחקת?
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?
ב24 שעות האחרונות קנית משהו?
בימים אלו אתה מאוהב?כן
הדבר שהכי קשה לך איתו:שאני נורא שקטה מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?לא אני די שמחה שאני מי שאני
האדם האחרון שהתקשר אלי-תהילה(מדריכה של איזה פרויקט שאני משתתפת בו) האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:ואי ממזמן לא התחברתי
המקום האחרון שהייתי בו:אירובי
הסטיה שלי היא:מסטיקים!
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-מתוק
תכונה טובה שלי:אמ לא יודעת ממש
תכונה רעה שלי:גם לא הכי יודעת
האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?אני לא יודעת איך
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא
האם צחקת על מישהו בעל מום?מה זה מום
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?
רמת פעם לקבצן?
גנבת משהו במכולת?
יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא יודעת
אכלת משהו לא כשר?
אתה שומר כשרות?
שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?
הפרת הבטחה שהבטחת?
השתכרת עד אבדן חושים?
מה צבע החדר שלך? סגול בהיר באיזה בושם אתה משתמש?הרוב בDIAMOND אתה אוהב לענוד תכשיטים?לרוב עגילים מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?לא יודעת
יל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?מתי שמרגישים מוכנים ומוכנים לקחת אחריות על ההשלכות(שיכולות גם לא להיות) מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?אף פעם
חיבקת מישהו/י?היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת?אף פעם שתית משקה אלכוהולי? אמ לפני איזה חודש משו כזה השתכרת?אפעם שכבת עם מישהו/י?אפעם
הית במועדון?בכיתה ו' נראלי XD לבשת חצאית?בכיתה ז' XD קנית בגד?אממ לא זוכרת לפני שבועיםם נראלי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא זוכרת
הקדישו לך שיר?אפעם
שיפרו לך את המצברוח? לא זוכרת כל יום כמעט XD היום: באיזו שעה התעוררת? רבע ל7 ואז נרדמתי והתעוררתי ב7 וחצי מה/מי העיר אותך?קודם השעון המעורר ואז קמתי מעצמי מה היה הדבר הראשון שאמרת? ''שלום'' לאבא שלי XD מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אבא שלי מה היה השיר הראשון ששמעת? נראלי שDONT ASK HER TAHT מה אכלת? הרבה דברים XD איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?ה48 שלי בכימיה
איזה כיתה את: ט'5 הבנאדם הכי יפה שראית:לא יודעת ראיתי הרבה אבל אני נורא אוהבת את הדוגמנים של קלוין קליין ששחכתי איך קוראים לה נראלי נטלי משהו.. את חושבת שאת יפה? אממ אני חושבת שאני בסדר את חושבת שאת צבועה?
את חושבת שאת קנאית?
את חושבת שאת קרצייה?
את חושבת שאת עקשנית?
את אוהבת את עצמך? די.. בזבזנית או חסכנית? לפעמים בזבזנית ולפעמים חסכונית בנאדם ש: שונא/ת:אין כזה....יש כאלה שאני לא מחבררת אבל שונאת אין אוהב/ת:
מתגעגע/ת אליו:סבא וסבתא שלי מאוקראינה וגם חברה שלי שגרה בארה''ב חסר לך:חברה שלי
עושה לך טוב להיות איתו: יש הרבה
הכי מצחיק: מיכל הכי דפוק: מיכל
הכי מוזר:רון
הכי כיף לדבר איתו: יש הרבה
יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לכולם אני חופרת
איזה צלצול יש לך? RADAR של בריטני הקול הכי יפה ששמעת? יש הרבה
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? וינדואוס
את רוצה להיות זמרת? כן אבל אני זייפנית
את רוצה להיות שחקנית? כן
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? כן
אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן
איפה את רוצה פירסינג? באף
ואני גם הולכת לעשות
!|
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה מלא מלא מלא מלא דברים
פורום אהוב:הילארי
באיזה פורומים את כותבת:בריטני, הילארי ואמ זהו יש לך חברים בפורומים? כן נטלי
מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא שלי מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?לא מה את/ה שומע/ת? כלום מה הסרט האחרון שראית?

Nathalie 6293

New member
../images/Emo187.gifעונה

אין לי כח לענות על הכל אז אני עונה על חלקים .. יש\אין חבר: |X\ גובה:1.69-70 מידת נעלים:לא יודעת
פריסינג:
קעקועים:
ב24 שעות האחרונות בכית?
ב24 שעות האחרונות צחקת?
בימים אלו אתה מאוהב?
הדבר שהכי קשה לך איתו:ש... לא יודעת.. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? --- האדם האחרון שהתקשר אלי- חברה שלי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אני כבר איזה חצי שנה לא התחברתי המקום האחרון שהייתי בו: בית ספר הסטיה שלי היא: אממ.... *חושבת* אממ... שאני לפעמים מתחילה לצחוק בשיעורים ואני לא יכולה להפסיק ואני מנסה להתאפק ואז יורדות לי דמעות והמורה מסתכלת עלי...
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- המשפחה שלי!!! תכונה טובה שלי: אממ.. לא יודעת.. תכונה רעה שלי:מתעצבנת בקלות
האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?
האם צחקת על מישהו בעל מום?
חס וחלילה!! האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?
תרמת פעם לקבצן?
כי הם סתם נקומנים או שתיינים בעיה שלהם! האם גנבת משהו במכולת?
יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא יודעת :/ אכלת משהו לא כשר? כאילו חזיר וזה? אז לא.. אתה שומר כשרות? אני אוכלת בשרי וחלבי יחד אבל חזיר ודברים כאלה בחיים לא
שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? אממ..לא זוכרת הפרת הבטחה שהבטחת? נראה לי שכן השתכרת עד אבדן חושים?
מה צבע החדר שלך? לילך כזה.. באיזה בושם אתה משתמש? escada ועוד אחד מחנות בצרפת.. אתה אוהב לענוד תכשיטים? לפעמים... מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? קראתי לחברה שלי חזירה
סתם אל זוכרת... באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? כל אחד עם איך שהוא מרגיש אבל לא מתוך הכרח או לחץ. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?never חיבקת מישהו/י? היום בבוקר מישהו/י חיבק/ה אותך? היום בבוקר עישנת?--- שתית משקה אלכוהולי? ---- השתכרת?--- שכבת עם מישהו/י?-- היית במועדון? אוהו ממזמן! לבשת חצאית? אממ.. היום! כי מדדתי שוב את התחפושת שלי! קנית בגד? אממ.. גם ממזמן..סתם לא זוכרת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? נראה לי אתמול לאחי
הקדישו לך שיר?--- שיפרו לך את המצברוח? היום! היום: באיזו שעה התעוררת? 07:15 מה/מי העיר אותך? לבד.. :( מה היה הדבר הראשון שאמרת? 07:15 מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אח שלי אומר : מתי מתחיל בראם?" מה היה השיר הראשון ששמעת? היןם בדרך חזרה הביתה.. אממ מה זה היה? אהה swing swing של אמריקן ריג'קטס מה אכלת? סנדוויץ', ארוחת צהריים, מסטיקים, טעמי... איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? זה שהיום אני הולכת להצגה שחברה שלי משתתפת בה! איזה כיתה את: ט הבנאדם הכי יפה שראית: איזה מישהו... את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לפעמים אבל לא ממש.. את חושבת שאת קרצייה? לא נראה לי :( את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? לא ממש .. בזבזנית או חסכנית? חסכנית... בנאדם ש: שונא/ת: הרבה פרחים אבל אני אל ממש מכירה אותם אז לא יודעת.. אוהב/ת: יש כמה.. בוא נגיד אח שלי
מתגעגע/ת אליו: חברה שלא ראיתי אותה כבר איזה חודש !!!! אבל היום נראה אותה בהצגה! חסר לך: איזה מישהי שהייתה חברה טובה אבל אנחנו אל בקשר יותר.. עושה לך טוב להיות איתו: אח שלי הכי מצחיק: אח שלי הכי דפוק: חברה שלי, מאיה הכי מוזר: חברה שלי, נתנאלה הכי כיף לדבר איתו: חברה שלי, יעל. יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?לא יודעת איזה צלצול יש לך? של ארתור הקול הכי יפה ששמעת?

0verpr0tected

New member
עונה [:

שם: שיר תאריך לידה: 23/10/92 מקום מגורים: רחובות שיר אהוב: Overprotected, BTMYH סרט אהוב: מלאא! חולה על סרטים
תוכנית טלוויזיה אהובה: אאממ כמעט כל מה שיש ביס סטארס!
זמר אהוב: ג'סטין, אנריקה זמרת אהובה: הילארי, בריטני, ניקול יום אהוב בשבוע: חמישי דיסק אהוב: BRITNEY, ITZ, Dignity תאריך אהוב:
האם אי פעם עישנת?
האם אי פעם שתית אלכוהול?
האם אי פעם לקחת סמים?
האם אי פעם עברת על החוק?
האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב? אאממ לא נראה
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?
האם אי פעם שיקרת? יש\אין חבר:
גובה: 1.58 מידת נעלים: 36-7 פריסינג: באף! קעקועים:
ב24 שעות האחרונות בכית?
ב24 שעות האחרונות צחקת?
בימים אלו אתה מאוהב? כן הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי- תומר האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אורטל המקום האחרון שהייתי בו: קניון
הסטיה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא
..אני לא יודעת איך האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא
האם צחקת על מישהו בעל מום? לא! האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? חח כע! ולא פעם אחת! עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא
תרמת פעם לקבצן? לא.. האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר? לא, [בכלל אני לא מבינה אנשים יהודים שאוכלים דברים לא כשרים, אבל לא נכנס לזה
] אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? כע.... השתכרת עד אבדן חושים?
מה צבע החדר שלך? באיזה בושם אתה משתמש? הרבה! כאילו לא רק באחד אתה אוהב לענוד תכשיטים? כע מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא יודעת... באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? לא יודעת...אין גיל מסוים, מתי שמרגישים מוכנים. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני שלוש שעות חיבקת מישהו/י? ^^ מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? לא מעשנת שתית משקה אלכוהולי? לפני חודש ככה... השתכרת? לא השתכרתי שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? לפני שבוע לבשת חצאית? ^^ קנית בגד? לפני יומיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול הקדישו לך שיר? לפני שבוע שיפרו לך את המצברוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת? 6:00 מה/מי העיר אותך? אמא! אני לא מצליחה לקום עם שעון מעורר..אני מכבה וחוזרת לישון..אז אמא חייבת לקום להעיר אותי
מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא זוכרת.. מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הקול של אמא מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת... מה אכלת? הרבה דברים... איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מתי היום הזה יגמר? איזה כיתה את: י' הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? אאממ בערך(?) את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? קצת את חושבת שאת קרצייה? לפעמים את חושבת שאת עקשנית? מאוד את אוהבת את עצמך? אאממ קצת..כאילו אני לא חולההה על עצמי...אבל גם לא שונאת.. בזבזנית או חסכנית? משהוא באמצע...
בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? כע למי אתה מתקשר הכי הרבה? לתומר, ולאמא, ולאורטל איזה צלצול יש לך? של בריט הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של בריט והיל את רוצה להיות זמרת? לא
את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא... אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כןן איפה את רוצה פירסינג? יש לי כבר באף...ואני לא רוצה עוד בשום מקום! אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? כשאני ימצא, נדבר!
פורום אהוב: היל באיזה פורומים את כותבת: היל יש לך חברים בפורומים? כן... מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון.. שכבר מתחיל להימאס..
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כע מה את/ה שומע/ת? Britney Spears - Gimme More (Remix) מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? ITZ מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לאא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? חח לא
בנית טירה מחול? כע היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? אאההההה.....כן(אבל בחניה..וקצת דפקתי את האוטו
) סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא יצא לי
היית בחקירה משטרתית? לא

למעלה