# שאלון! #

matron

New member
../images/Emo23.gif# שאלון! #../images/Emo23.gif

1. יש לך כרגע אהבה? אה... בערך, אבל היא רחוקה מאוד מלהתממש. 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? בכיתה ה'... 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? כמה חודשים... אבל זו הייתה אהבה קיצ'ית... 4. והכי קצר? 3 ימים... הייתי סתומה בימים ההם. 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? שניהם. 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? שאלה קשה. 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? כן... 8. מה עשית? אני לא ממש זוכרת... זה היה פעם! 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? שעתיים... לא מזמן... עם ידיד שלי באייסיקיו. 10. באיזה שעות זה היה? בלילה. 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? שיהיה להם בכיף. 12.האם התאהבת במישהו מהמין שלך? זה לא מדוייק...

matron

New member
דאמט! הנה השאלון...

1. יש לך כרגע אהבה? 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? 4. והכי קצר? 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? 10. באיזה שעות זה היה? 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? 12.האם התאהבת במישהו מהמין שלך? (בטעות עניתי על הקודם)

סמיילי8

New member
שנים !

1. יש לך כרגע אהבה? נו רילי 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? כיתה ו'.. 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? ------- 4. והכי קצר? ------------- 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? שילוב של שניהם ואין מה לעשות 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? אפשרות ב' 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? לא 8. מה עשית? ---- 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? וואו,,לפחות 3 שעות 10. באיזה שעות זה היה? לילה נראה לי 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? כיף להם 12.האם התאהבת במישהו מהמין שלך? נופ. חס וחלילה =]

taloosh3

New member
תשובות[=

1. כן יש לי כרגע חבר. 2. היא הייתה בכיתה ד'. 3. הכי הרבה זמן 3 שנים וחצי. 4. הכי קצת חודשיים.]= ]=. 5. אופי ... 6.אני חושבת יותר חברים,כמובן שבסוף אני רוצה למצוא את אהבת חיי. 7.לא. 8.----- 9.זה נחשב גם מסנג'ר ואייסיקיו? אם כן אז שעה וחצי אם לא אז 45 דקות חחח... 10.אמממ.... אני חושבת מ-3 עד 4 וחצי (במסנג'ר) מ-רבע לאחת עד לאחד וחצי ככה... 11. אני חושבת איזה כיף להם במקרה שבאותו זמן אין לי חבר.... .12 לאאאאאאאאאאאא.....

צולעע

New member
שיהיהה

1. יש לך כרגע אהבה? יש אהבה..אבל אין אהבה חזרה 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? לא הייתה עוד אהבה לצערי.. 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? אממ מכתה ו' בערך אל הייתה לי חברה.. 4. והכי קצר? .. 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי..אבל גם ליופי יש משקל מסויים..קטן..אבל עדיין 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? שאלה קשה..לא יודע אין לי תשובה 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? אממ לא 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בת? מי סופר.. 10. באיזה שעות זה היה? .. 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב?בקרוב אצלי.. 12.האם התאהבת במישהו מהמין שלך? לא..

אביבא

New member
שנים

1. יש לך כרגע אהבה? לא 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? כיתה ד' 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? שנתיים ו.. 4. והכי קצר? יום, שבוע 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? גם וגם 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? הרבה חברים 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? כן 8. מה עשית? נפרדתי [מהחבר של השנתיים ו..] 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? 4 שעות ככה 10. באיזה שעות זה היה? מ2 עד 6 בבוקר 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? כלום ? 12.האם התאהבת במישהו מהמין שלך? לא

תשובות..

. יש לך כרגע אהבה? לא.. 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? כיתה ה' 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? חצי שנה 4. והכי קצר? יום 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? גם וגם 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? לאדעת..שאלה קשה.. 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? כע.. 8. מה עשית? נפרדתי מחבר שלי.. 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? 5 שעות.. 10. באיזה שעות זה היה? בלילה 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? שיהיה להם בכיף 12.האם התאהבת במישהו מהמין שלך? לא..!!

למעלה