רק אתה..

Queen Of Love

New member
../images/Emo23.gifרק אתה..../images/Emo14.gif

רק אתה היית יכול להבין אותי רק לך היה את אותו מבט מעודד אותו חיבוק מחמם רק איתך הרגשתי מאושרת רק אתה הבהרת את השמיים הורדת לי את ה-
העלית לי את ה-
אהבת אותי בכל נשמתך ואני אהבתי אותך עבר הרבה זמן... אתה עדיין חסר ואיתך חסרה לי אותה עצה מעודדת אותו מבט.. אותו חיבוק... אותה נשיקה... אותה האהבה. חושבת עליך.... ואת זה לעולם לא תדע. Queen Of Love

בת ה י ם

New member
לירי...חיוך ומהר ../images/Emo6.gif

להלן דברים שאומר גבר לבחורה שהוא ידיד שלה. > > > > > > > > אני ממש מרגיש כאילו אנחנו אח ואחות וגם > > > > רוצה שתדעי שאני ממש שמח שיש לי למי > > > > לזיין את השכל על הבעיות שלי בחיים. אני גם מבין > > > > אותך ומאוד איכפת לי שתמצאי אהבה > > > > מהר מאוד בחיים שלך. ושתמצאי מישהו עם לב טוב > > > > וחזק שתהני איתו. עכשיו צריך לקרוא רק את המילה הראשונה בכל שורה. ולראות מה זה באמת אומר...
אחד חם חזק מעודד !!!

בת אני מתה (חיה) עליך

איזה הברקות ישר כח ולך לירי יקירה גם אם זה עצוב תמשיכי לכתוב זה מה שישפר את ההרגשה ובינתיים
ואחרי כל זה חייב להיות

מיקי 35

New member
לירי ../images/Emo24.gif

מי שיודעת לאהוב, יודעת גם לקבל אהבה... מי שתתן גם תקבל

Queen Of Love

New member
../images/Emo9.gif

יש לך את המשפטים שיודעים לחמם את הלב, תודה מיקוש. מיקיייי נזכרתי, לא סיפרת לי בקשר לאתמול, בקשר להתנצלות? הכל טוב נשמה? סורי, הייתי כל כך שקועה בעצמי שכבר שכחתי!! מה קורה??

מיקי 35

New member
הכל הסתדר...

מה שנראה כמו מכשול בלתי עביר יום אחד... למחרת נראה כאילו הוא סתם היה אויר... זהו טבע האדם כנראה

golem

New member
ראיתי שזה בא משם..../images/Emo13.gif

ובאמת כמו שאמרו לך מקודם - מי שיודע ומרגיש אהבה גם יקבל אותה - מוקדם או מאוחר אבל יקבל - אני מאחל לך שזה יבוא כמה שיותר מהר.

sidi

New member
רק אני??? ../images/Emo12.gif

לא ידעתי...
סתם סתם הייתי חייב, מה אני אעשה? אני לא שולט בזה
יפה מאוד, הלוואי שתמצאי אהבה שתתן לך את כל מה שהיית רוצה את אותה עצה מעודדת, את אותו חיבוק, אותה נשיקה, אותה אהבה וגם יותר מזה.

Queen Of Love

New member
סידוש...

ידעתי שתזרוק איזו תגובה בסגנון הזה
מצחיקול... תודה נשמה!

למעלה