רוצה לשתף.

סאג 1

New member
../images/Emo23.gifרוצה לשתף.

עדנה העובדת "הזרה" הגרה עמנו,(חלקכם מכירים אותה כבר)לוקחת חלק פעיל בכל הקשור לפעילות שלי כאן וגם מחוץ לפורום. היא מסייעת לי כל הזמן! בשינועים ובסחיבות ובמיוחד במיון האוכל וחלוקתו למנות, כן בזכותה זה נראה אסטתי ,נקי, ובלי נזילות....ותאמינו לי זה לא פשוט כשמדובר במיון 15 מגשיות כל פעם..היא חושבת על המשפחות שהיא כבר מכירה ומשתדלת שנתמיד לסייע להן. והנה היום מיוזמתה הציעה לי שבדרכה לסידורים שלה בתחבורה ציבורית היא תיקח את האוכל שהכנו למשפחה ותביא להם כדי לחסוך לאחרים את ה"סיבוב". שאלתי אותה אם זה לא יהיה לה קשה ותשובתה היתה חד משמעית " זה התפקיד שלנו" היא מאד מתרשמת מהעזרה ההדדית שמתקימת כאן ומהנכונות לטרוח ולהתאמץ למען אחרים. מעולם לא נפגשה בתופעה כזו סביבה בארצה, ושם המצב ככ קשה. לא נראה לה שמסעדה למשל היתה תורמת לנצרכים מזון שנשאר. אותנו זה מרגש מאד. היא לא קוראת עברית אז לא יכולה להראות לה ולכתוב לה כאן תודה. . .

0ziris

New member
Dear Edna../images/Emo189.gif../images/Emo140.gif

just want 2 tank you 4 your help and sympathy God bless u

5 סיגלי

New member
סילביה מתוקה שלי אני מודה לעדנה היקרה גם

בשמנו שתמיד טורחת ומשתדלת להגיע איתך לכול מקום אין מילים על העזרה שלה שתמיד מלאה באהבה ועם המון חיוכים אתן פשוט צמד של
כים שולחת לכם ים של בריאות

נירה63

New member
שני דברים מדהימים כאן והם:

א. באמת מקסימה עדנה, פגשתי אותה במפגש כשבאת איתה והצלחתי לראות איזו אישה מקסימה היא עדנה ותודה רבה לה על העזרה. ב. איך כתבת, היא בארצה לא ראתה עזרה שכזו....וזה חלק מהדברים הנפלאים שיש לנו כאן בארץ, ואת הדברים הטובים שלנו צריך להדגיד, לא רק לכתוב בעיתונות על הרע והלא טוב אלא על העשייה המבורכת של האנשים הטובים בארץ. בוקר טוב לך סאג ולעדנה היקרות.

נועית10

New member
סילביה יקרה אין ספק שגם לך מגיע ../images/Emo51.gif

תודה על כל מה שאת עושה, על זה שאת תמיד חושבת על כולם,רצה, סוחבת,תורמת, משנעת ותמיד נכונה לעזור. תודה על מי שאת ואין ספק שאחת ממתנות הגדולות בחיים שעדנה קיבלה זה אותך
ועדנה היא אכן אישה מדהימה ואם היא חיה עם אישה עם לב רחב כמו שלך אז ללא ספק היא צריכה גם להיות עם לב רחב

טליW

New member
סלביה מקסימה, תודה לך אשה מדהימה ו...

Edna, you are a beatiful person. Thank you for being here, helping us. God bless you.

למעלה