ראשית תודה....

שרית75

New member
../images/Emo23.gif ראשית תודה....

קודם התחיל בכך שאומר לך תודה לא על התגובה. שנית.... רצית להבין כמה דברים ברשותך.מה היית כוונתך בכך שדמות נשית תשפיע אליו במהלך חייו. וכמו כן מה הכוונה מעבר דירה /דירה שינוי עבודה. כמו כן יש לי לספר לך דבר מה. לפני שגילית שאני בהריון עם עמית כשבועיים לפני שגילית סבא שלי התגלה לאבא שלי בחלום וספר לו שאני בהריון ומצפה לבן. יומיים לפ י שאני גילית שאני בהריון סבא שלי התגלה לי לחלום ואמר לי שהוא חיי והוא היה נראה צעיר מגילו באיזה שנה.(סבא שלי נפטר בין 86 ולא נראה לגילו). לאחרונה מלווה אותי תחושה שסבא שלי רצה שאני יקרא לבני על שמו.(היות וסבא שלי היה אדם צנוע הוא גם לא נראה לי שבקש זאת ישירות בחלום). ולמה אני מספרת לך את כל זה. הנומרולגית שנתנה לו את העצה להחילף לעמית את שמו של הילד נתנה לנו ואמר לנו שמספר 1 הוא המספר של הבן שלנו שמשתלב עם תאריך הלידה שלו. לסבא שלי קרוא משה. עמית משה מגיע לספר הסופית 1. אני מאמינה שאולי הכל מתקשר אחד לשני. אשמח לשמוע את דעתך ושוב תודה על הכל.

לא הבנתי משהו קטן .

שאלת אותי ועניתי את תגובתי ודעתי בעיניין עכשיו את אומרת לי כי נראה לך שהעיצה שאותה נומרולוגית ייעצה לך נראית לך ....מתאימה וכי את מתחברת אליה אז אישית אני לא מבינה למה את רוצה לשמוע את דעתי ? הרי כתבתי לך אותה ואת לא מקבלת אותה וזאת זכותך המלאה כמובן .... אז לפי דעתי , עשי מה שמתחבר אלייך הכי טוב ומה שנראה לך נכון על פי האינטואיציות שלך ותחושות הבטן שלך . בברכה,קרן

למעלה