קשר משפחתי

../images/Emo23.gifקשר משפחתי

אני בתוך החדר נמצא בתוך החדר האינטימי שלי..
עד כמה אתם קרובים להוריכם?
אתם גרים עם ההורים? אם לא, באיזה גיל יצאתם מהבית?
עד כמה אתם "דומים" להוריכם בתכונות מסוימות ומהן? ובמה ממש לא?
האם הייתם משנים פרט כלשהו בחייכם? דרך שבה הלכתם, טעות שעשיתם, עצה שלקחתם..
אם בן זוגכם לא היה מסתדר עם הוריכם, איך הייתם מקבלים זאת? ומה הייתם עושים על מנת לשנות את המצב?
אתם אוהבים ארוחות ואירועים משפחתיים? או שצריך לשכנע אתכם להגיע.. אתם מוזמנים לשתף מעבר לשאלון..

משיייי

New member
עונה נה

עד כמה אתם קרובים להוריכם?
יחסית קרובה מאוד אבל רק לאמא אתם גרים עם ההורים?
גרה עם ההורים עד כמה אתם "דומים" להוריכם בתכונות מסוימות ומהן? ובמה ממש לא?
אני לא יודעת במספרים אבל יש כמה דברים שכן והרבה שלא האם הייתם משנים פרט כלשהו בחייכם? דרך שבה הלכתם, טעות שעשיתם, עצה שלקחתם..
כן הייתי משנה כמה דברים לא יכולה לפרט אם בן זוגכם לא היה מסתדר עם הוריכם, איך הייתם מקבלים זאת? ומה הייתם עושים על מנת לשנות את המצב?
אם זה היה קורה הייתי מנסה להבין מאיפה זה נובע ומנסה לפי זה לסדר את העיניינים- אבל למזלי הפעם בורכתי שני הצדדים אוהבים אחד את השני אתם אוהבים ארוחות ואירועים משפחתיים? או שצריך לשכנע אתכם להגיע..
תלוי במצב רוח באותו יום לפעמים בא מאוד לפגוש את כל המשפוחה ולפעמים לא

סופה10

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo69.gif

עד כמה אתם קרובים להוריכם?כמעט ולא קרובה להוריי, כשאני רוצה לספר משהו אז לפעמים אני מקבלת הנהון בלבד או "לא יודעת מה להגיד לך". לכן הכי קרובה זה לאחותי. אתם גרים עם ההורים? ממש לא תודה לאל! באיזה גיל יצאתם מהבית? בגיל 21 יצאתי מהבית סוף סוף לעצמאות היו פעמיים שחזרתי בגלל שלא מצאתי בזמן דירה והפעם האחרונה הייתה האחרונה. עד כמה אתם "דומים" להוריכם בתכונות מסוימות ומהן? לא הייתי אומרת שאני דומה להוריי כי לי יש אוזן קשבת אני סבלנית ועוד מה שאצלהם זה בכלל לא מתבטא. ובמה ממש לא?כמו שכתבתי למעלה. האם הייתם משנים פרט כלשהו בחייכם? דרך שבה הלכתם, טעות שעשיתם, עצה שלקחתם..-טעות שכל פעם שהייתי באה לאימי בגלל משהו שהציק לי או סיפור מסוים שרציתי לספר ונפגעתי כל פעם מחדש מתגובותיה. אם בן זוגכם לא היה מסתדר עם הוריכם, איך הייתם מקבלים זאת? הייתי מבינה אבל אהבה אצלי זה קודם כל כי אני זאת שחיה איתו והייתי מנסה כמה שיותר לרכך את המצב. ומה הייתם עושים על מנת לשנות את המצב? מדברת עם ההורים ואיתו יותר מפגשים משפחתיים העיקר שננסה להישתלב ואם זה לא הולך אז לא נורא. אתם אוהבים ארוחות ואירועים משפחתיים?כן אבל לא במשפחה שלי זה בטוח. או שצריך לשכנע אתכם להגיע..- למשפחה שלי צריך לשכנע אותי ובדרך כלל אחותי מצליחה בזכות זה שהיא רוצה אותי יחד איתה בבית של ההורים.

EastGirl83

New member
../images/Emo82.gif המשפחה ואני ../images/Emo13.gif

עד כמה אתם קרובים להוריכם? קרובים... והאמת בתור בת זקונים יש עלי חמישה הורים שעוזרים ומקשיבים (כולל האחים והאחות)
אתם גרים עם ההורים? עכשיו כן.. אבל שכרתי דירה בצפון
בגלל הלימודים, ואני בת 23 ומתחילה שנת השלמות לתואר שני. כל התואר הראשון הייתי בבית כי גם ככה הלימודים היו במרכז.
עד כמה אתם "דומים" להוריכם בתכונות מסוימות ומהן? ובמה ממש לא? אאאמממממממממ..... כמו שאומרים כל איש הוא עולם! אז ככה אצלי! אני לא כמו ההורים שלי.. אני אחת שאוהבת לחקור, ללמוד ולשאול!!!!!!!!! וההורים שלי מקבלים את המובן מעליו... ואני לא... וכולם אומרים שאני תמימה והם לא (והם טועים) אבל נגיד...
ו... ונראה לי שלקחתי מהם את הסלחנות... והטוּב שבאדם. (אני אישית מאמינה שבכל אדם יש את זה... פשוט צריך לחפור עמוק ולגלות... ואם קשה לחפור... אז תסתכלו בעיניים... הניצוץ אומר הרבה).
האם הייתם משנים פרט כלשהו בחייכם? דרך שבה הלכתם, טעות שעשיתם, עצה שלקחתם.. כן... אבל זה לא תלוי בי, זה תלוי באלוהים... כי זה לא היה בידיים שלי.
אם בן זוגכם לא היה מסתדר עם הוריכם, איך הייתם מקבלים זאת? ומה הייתם עושים על מנת לשנות את המצב? עושים סולחה!
וזה באמת! אצלנו במשפחה אין דבר כזה לא להסתדר... ואם יש משהו שלא בסדר... אז יושבים בסלון ומדברים על זה... עם קצת טון.. אבל בקטנה...
אתם אוהבים ארוחות ואירועים משפחתיים? או שצריך לשכנע אתכם להגיע.. אוהבת... זה נחמד מדי פעם... אבל באמת... לא יותר מדי.. כמו בחגי תשרי למשל... מאוכל לאוכל ומסעודה לסעודה!
השורה התחתונה היא................ אצלנו במשפחה... כל אחד ועולמו... אבל זה הכי יפה. כי אני רואה את החיבור בין כולם. אפילו תחומי עניין, תעסוקה... כל אחד מביא תחום אחר למשפחה הזאת. אהההההההההההה ועוד דבר......... כשאני אומרת משפחה אז אני מתכוונת גם לדודים, בני דודים, דודים רחוקים... בקיצר... כל החמולה.

טל205

New member
סקר נחמד

אז ככה, אני קרוב מאוד מאוד מאוד להורי... בפרט לאמא אבל גם לאבא המון. אני שוכר דירה בבירה כבר 4 שנים ונמצא חוץ לבית כבר מעל 5 שנים לפחות... מה הייתי משנה?? כשהייתי קטן בכיתה ה,ו,ז,ח. הורי רצו שאלמד במקום בו למדו ברמה גבוהה ובגלל זה הייתי צריך לקום ב6 בבוקר ולחזור הבייתה ב6 בערב עם נסיעה של שעה.. מיותר... אירועים משפחתיים תמיד כיף השאלה מתי ועם איזה חלק מהמשפחה.... סקר חמוד..

עונה

כמה אתם קרובים להוריכם? מבחינת קשר רגשי מאד קרובה לאמא. הכל אני אעשה בשבילה. כמובן גם לאחרים במשפחה אבל אליה אני הכי קרובה. אתם גרים עם ההורים? אם לא, באיזה גיל יצאתם מהבית? כן, כן. כרגע עם ההורים, לא רואה את עצמי פורשת מהבית, לפחות לא עכשיו. עד כמה אתם "דומים" להוריכם בתכונות מסוימות ומהן? ובמה ממש לא? די דומה לאמא שלי. מסכימה לפרט אחרי שאסיים פה כמה דברים [סורי אני בלחץ] האם הייתם משנים פרט כלשהו בחייכם? דרך שבה הלכתם, טעות שעשיתם, עצה שלקחתם.. אם רק הייתי מקשיבה יותר לאמא.... אם בן זוגכם לא היה מסתדר עם הוריכם, איך הייתם מקבלים זאת? ומה הייתם עושים על מנת לשנות את המצב? בתחילת הקשר, אם זה קשר שממש ממש חשוב לי הייתי מפרידה בן השניים, אח"כ פשוט הייתי מדברת ומנסה לקרב אם זה לא היה עוזר... לא יודעת... חוץ מזה אפשר שלא להסתדר עם המשפחה שלי
אתם אוהבים ארוחות ואירועים משפחתיים? או שצריך לשכנע אתכם להגיע.. אני חולה על זה!!!!!

תורי...

קרובה מאוד מאוד..אוהבת אותם בכל מאודי. את ההורים בפרט ואת המשפחה בכלל. יש לי משפחה מדהימה
מתגוררת עם ההורים,עדיין..(העבודה שלי מתרכזת בעיר הוריי,כך שכרגע אין טעם לשכור באופן עצמאי במקום אחר..בזבוז)
לא חושבת שיש סיכוי שמישהו לא יסתדר עם הוריי..זה לא קרה עד היום ובטח לא יקרה. הם מדהימים,מצחיקים והכי חשוב-נותנים ספייס.
אוהבת מאוד אירועים משפחתיים... האירועים והמפגשים המשפחתיים שלנו לרוב מצחיקים,חמים ואוהבים... רק מריצים צחוקים. נראה שאתכם יצטרכו לשכנע ללכת
אם יכלתי לשנות פרט אחד בחיים הייתי מוסיפה לי אחים...חחחח. אנחנו 3 וזה מעט מידי!

למעלה