אוריאל מעוז
New member
חג שמח לכם
שלום לכולם, בחודשים האחרונים בגלל סיפור מטורף לחלוטין התחלתי להתעניין יותר לעומק בתולדות חייו של ישוע. אני פונה לכאן מכיוון שב"הודעת המנהל" כתוב שזוהי כנסיה וירטואלית וכאן המקום לדו שיח בריא על הפסוקים שבברית החדשה ואכן יש לי שאלות תאולוגיות רבות על הנושא. אציג את עצמי במספר מילים (כך ימנע מכם הטורח לרוץ לכרטיס האישי
למרות שבוודאי חלק מכם יעשה זאת בכל זאת
) שמי אוריאל מעוז בן 37 נשוי ואב ל-2: עדן וטליה ואני מתגורר בצרפת. גדלתי בבית דתי אך בגיל 16 "מרדתי" בדת אך עם השנים בהיותי איש מאמין חזרתי ללמוד על העולם הרוחני. כאוטודידקט למדתי תנ"ך, משנה, גמרא, מעט זוהר וקבלה, קראתי את הברית החדשה והקוראן, למדתי קצת על וודות ותרבויות מזרחיות ואני כיום עוסק ברפואה משלימה ואף כתבתי מספר לא מועט של מאמרים בנושא רייקי (שיטת טיפול בהעברת אנרגיה דרך הידיים) בראי היהדות והקבלה. מאז ומתמיד הייתי סקרן ושאלתי לא מעט שאלות קשות. לא מתוך קנטרנות או ניסיון להכשיל או להכעיס אלא מתוך רצון אמיתי וכנה לעלות ברוחניות ולהתעמק כמה שיותר בנושא ולהבינו על בוריו. אני מקווה שאמצא כאן דלת פתוחה ומענה אפילו חלקי לשאלותיי. האם אני אכן בפורום הנכון? אם אענה בחיוב אפתח בשאלותיי ובנתיים חג שמח לכולנו פסחא ויום טוב שני של פסח.....
שלום לכולם, בחודשים האחרונים בגלל סיפור מטורף לחלוטין התחלתי להתעניין יותר לעומק בתולדות חייו של ישוע. אני פונה לכאן מכיוון שב"הודעת המנהל" כתוב שזוהי כנסיה וירטואלית וכאן המקום לדו שיח בריא על הפסוקים שבברית החדשה ואכן יש לי שאלות תאולוגיות רבות על הנושא. אציג את עצמי במספר מילים (כך ימנע מכם הטורח לרוץ לכרטיס האישי