פורום יקר,

../images/Emo23.gif פורום יקר,

החלטתי לעזוב. לעזוב מבחינה של.. לעזוב. לא להיות מעורבת יותר בפורום. זה לא משהו נגדכם. שוב, כמו תמיד, זו אני. הגעתי למצב ששום דבר לא יכול להציל אותי, ושום דבר לא יכול להוציא אותי מהבור הזה שנפלתי אליו. אני צריכה להתרחק. אני צריכה זמן לעצמי. אולי להיות לבד, להתרחק מן העולם הזה לתקופה מסויימת, אולי זה יוכל להחזיר לי את טיפת הנפש החיה והאושר לגוף שלי. אני מאחלת לכולכם, לכל אחד ואחת מכם, את הטוב שביותר. מי ייתן ולעולם לא תחוו כאב, ובמיוחד לא את אותו הכאב שאני חווה בנפשי, ועל בשרי. אתם אנשים טובים, ואולי הטובים ביותר שיצא לי להכיר, גם אם לא פגשתי אתכם. שיהיה לכולם לילה טוב, וחיים מקסימים. אוהבת, קרן.

bariska

New member
../images/Emo7.gifלתמיד?

צר לי,דווקא היה לי נורא נחמד "להכיר" אותך
אם המצב נורא קשה את יכולה לספר לנו וננסה לעזור במה שנוכל לפחות לעודד אותך..מקווה שתחזרי לפה בהקדם
אם את צריכה לדבר אם מישו 339468013
שיוהו לך חיים יפים

Dynamo1929

New member
קרןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ../images/Emo140.gif

אוהבים אותך, באמת , מכל הלבבבבבבבבבב
!!!! אל תעזבי אותנו
...

datiza

New member
../images/Emo19.gif

בהצלחה וכל טוב! מקווה שתחזרי בהקדם!

Zot ani 1

New member
קרן מה יש לך?

אל תעזבי אותנו.... בגלל זה אנחנו כאן כדי לעזור!!!! שכחת שהפכנו לפורום תמיכה נפשית?? תשארי עימנו וננסה לעזור לך... אוהבים אותך קרן!!!

Lara F

New member
קרן... מה קרה לך...?

למה את עוזבת..? למה כ"כ רע לך..? להתבודד זה לא טוף, טוב להיות מוקף באנשים שאתה אוהב, ושאוהבים אותך (דהיינו) ושיעזרו לך ויתמכו בך בשיטי מומנטס.... נואו, וואט דה פאק קרה?, ולמה לעזוב..?...

Elanora

New member
קרן היקרה!!!!!!!

אני לא מכירה אותך, ואולי כשכתבת שורות אלה אני מצטערת שלא.. אני בטוחה שלא תקראי הודעה זו... רק רציתי להגיד לך...שמתחת לפני השטח של חיי היומיום טמון מסע עמוק יותר- טיפוס בדרך הררית לעבר הגשמתם של תקוותינו וחלומותינו, שלוות הנפש הבאה לא מהעידר קונפליקטים אלא מהיכולת להתמודד עמם דרוש זמן ומאמץ לספט במעלה ההר המפותל, החולף על פני תהומות, והסחות דעת. בדרכנו אנו נתקלים באור וחושך, ביופי ובכאב בתשישות,ובהתרוממות הרוח. אנו גומעים מרחקים גדולים בצעדים קטנים. בתוך כדי התהליך אנו לומדים על עצמנו ועל העולם הסובב אותנו. כל ההתנסיות המצפות לנו לאורך הדרך יחלפו. במהלכו של הטיפוס, מתרחבים אופקינו ומתרבות נקודות ראותנו. כל אתגר חדש מחזק אותנו ומחכים אותנו. בהיבטנו לאחור אנו רואים בצלילות רבה ומה שנראה לנו פעם כקשיים מתגלה לנו עתה כברכות: מהפסגות משקיפים אנו בנשימה עצורה על יופיו של העולם. * אם רק אני הייתי מאמינה, במה שאני עצמי כתבתי... קרן..אל תשברי... מתוך "אין רגעים שגרתיים"/ דן מילמן

Janem

New member
בהצלחה במסע האישי שלך

ואם זה גורל את תחזרי אלינו שמחה וחזקה מתמיד. אוהבים אותך ומתפללים לשלומך.

vk3

New member
מאוד עצוב ../images/Emo10.gif

וקשה להאמין... אבל צפיתי שזה ייקרה. קטיה יקירתי, אני מאחל לך המון הצלחה בכול דרך אשר תלכי, כול החלטה אשר תבחרי ובכלל בחייך
נתגעגע ומי ייתן, אולי עוד תחזרי אלינו...

קרן

אני מקוה שתחזרי לפה מהר, אני חושב שלבד זה יותר גרוע,אז תחשבי על זה. מקוה שיהיה לך רק טוב

wildgirl1

New member
חבל שאת עוזבת

אולי בכול זאת תישארי בפורום? את כול כך הרבה זמן בפורום הזה, אולי תנסי להירגע קצת? לחשוב באופן חיובי? אולי תנסי לדבר אם מישהו? קחי לך קצת זמן להבין מה קורה אצלך בנפש אבל תחזרי, או לפחות תגידי שאת חיה ושהכול בסדר אם לא תירצי להישאר כאן. אם בא לך לדבר אם מישהו את מוזמנת לשלוח מסרים.

jeniam

New member
קרן

בחנות של החיים-אסתר קל "בחנות של החיים אפשר לקנות הכל הכל שם מוצאים אך לכל דבר תוית ועליה כתובים מחירים מחיר הגאונות - בידוד מחיר האהבה - ויתורים מחיר הפעלתנות - סיכונים בחנות של החיים קונים ומשלמים אפילו אם את המחיר לא רואים" בהצלחה.

glebka

New member
אוווו...

לא ממש הספקתי להכיר אותך אבל אני מקווה שתעברי את כל מכשולי החיים ותפיקי את הלקחים שאת צריכה בכדי להמשיך.. בהצלחה!

wasted years

New member
קרן, כנסי.

כמו שילדה חכמה כתבה בפרטים שלה:) "אל תבקש מסע קל יותר אלא כתפיים חזקות יותר"

vk3

New member
היכנסי, אם כבר יא איזרי בור ../images/Emo3.gif ../images/Emo70.gif

vk3

New member
" כנסי", זה לא הציווי של להיכנס...

זה הציווי של לאסוף כנס, חמודה
כשאת רוצה לדעת ציווי של מילה, אמרי: " אני רוצה ל..." ומה שיבוא אחרי ה- " ל..." יהיה הציווי

vk3

New member
אפילו לא סלנג...

פשוט הרגלים לדיבור לא תקין. כמו שהרוב רגילים לאמר בכלל, " תיכנסי"

למעלה