עוד סקר

../images/Emo23.gif עוד סקר../images/Emo23.gif

יש לי שאלה מאוד עקרונית בשבילי מה אתם חושבים על המעבר הזמני של ברי סחרוף למוסיקה האלקטרונית. מי שעונה שיענה ברצינות ויתיחס לרמה, לאיכות וכמובן שיגיד את דעתו האישית

עטלף77

New member
ברי סחרוף עבר למוסיקה אלקטרונית?

לא מדויק. ברי סחרוף משתמש גם במוסיקה אלקטרונית בשירים שלו. זה יותר מדויק. לדעתי זה דבר מבורך וברי סחרוף משתמש במוסיקה האלקטרונית בצורה מצוינת שמתאימה לשירים ולסגנון ומשתלבת מצוין עם הכלים ה"חיים".

שקר החן

New member
כנראה ש..

כנראה שאנשים חשבו כך בגלל היצוע של "INFECTED MUSHROOM" לשיר שלו "יומולדת", אכן לברי יש נגיעות אלקטרוניות בשירים שלו אך הוא עדיין מחזיק גיטרה ביד, אל דאגה!

N a V e

New member
ברי מעולם לא הסתיר שהוא נמשך

למוזיקה אלקטרונית. בלי קשר בכלל לאינפקטד משרום,הוא משלב נגיעות אלקטרוניות רבות בשיריו בדיסקים. אין מה לעשות,כשרוצים להצליח הצלחה רצינית בשוק המוזיקה הממוסחרת חייבים לעדכן את הסיגנון בהתאם לסיגנון המוצלח של התקופה.זה קרה באייטיז עם הסינט-פופ,זה קרה בניינטיז עם הדיסטורשן,וזה קורה גם כיום עם המוזיקה האלקטרונית. לגבי הנושא עצמו,ברי הוא יוצר משיכמו ומעלה עם סיגנון מאוד מוגדר שבתוכו הוא משלב גם סימפולים וצלילי דאנס/טכנו למיניהם.כך שהסיגנון נשאר,אבל רק מתחדש עם הזמן.וזה גם מה שעושה אותו לאחד האומנים הטובים בארץ
.

סוף סוף!!!!!!!!!!!!!!!

ברי סחרוף חוזר להופיע, כבר מסוף החודש הזה! אני סופרת את הימים......
ולגבי הנגיעות האלקטרוניות- אני חושבת שזה משתלב ביצירות שלו די טוב הייתי אומרת, ולדעתי זה יפה. אבל נגיעות אלקטרוניות פה ושם לא הופכות אותו למוזיקה אלקטרונית.......לא התנסחתי משהו אבל אני מקווה שהבנת את הרעיון

Princess Grace

New member
בתור מאוהבת קשות ב..

גיטרה של ברי. אני חושבת שזה מאוד יפה, כמו נגיד עם אינפקטד משרום, אבל אין מצב שהוא הופך לדיג'יי נגיד (פחחחחחחח) בעיקרון, ברי מסמל בשבילי את תמצית הרוק הישראלי האלטרנטיבי, ובכלל לא משהו אלקטרוני, הופעות חיות במלוא מובן המילה, כשהוא קופץ על הבמה עם הגיטרה האדומה שלו!!!

yuli c

New member
צפרדע...

את יודעת על תאריכים ומקומות של ההופעות הבאות של ברי?

דעה קצת אחרת

בתור חובבת ברי לא קטנה, גם אני מאוד אוהבת ומעריכה את הסגנון הייחודי שלו ואת ההופעות שלו,אבל למרות שאני מודעת לעובדה שהוא, כיוצר אוהב מוזיקה אלקטרונית ואוהב לשלב אותה בשיריו- לא אוהבת את זה בכלל. יכול להיות שזה נובע מהעובדה שאני מאוד לא אוהבת מוזיקה אלקטרונית, אבל בכל זאת, יומולדת זה אחד מהשירים שאני הכי אוהבת ואני חייבת להגיד שהגירסה האלקטרונית פשוט הרסה את השיר הזה! החריבה אותו לגמרי.... האלקטרוניקה של אינפקטד הוציאה את כל הרוך והיופי שיש בשיר הזה ובעוד שירים שהם יותר קרובים לסגנון רוק קלאסי, ולכן אני גם מעדיפה את השירים הללו שלו- עבדים, ניצוצות, מפנה מקום, אין קץ לילדות (יחד עם פורטיס), וכמובן יומולדת המדהים (בגרסה של "חם על הירח") ויש עוד.. כל הנאמר כאן היה בגדר דעה אישית שלי, ואשמח לקבל תגובות ו\או לשמוע דעות אחרות. שיהיה לכולם יום נעים!

כמובן!!

יום ג' ה-11.3 מופע טרום בכורה בארבי, ת"א יום ה' ה-3.4 סיטי הול, חיפה יום שישי 4.4 בארבי כפ"ס יום ג' ה-15.4 בארבי ת"א יום ב' - 21.4 מצפה שלם, ים המלח יום שבת ה-26.4 הפורום, באר-שבע אם תרצי עוד תאריכים ומקומות דברי איתי

yuli c

New member
תודה צפרדע...

לא נראה לי שיצא לי להיות בהופעה בתאריכים האלה... אבל תודה בכל אופן. אם תדעי על עוד תאריכים ומקומות תרשמי לי בבקשה.

אני חושבת

שהשיקול העיקרי של ברי לשלב מוזיקה אלקטרונית בשירים, לא נבע מרצון להצלחה והתמסחרות!! גם הרבה לפני שהוא עבד עם אינפקטד, היו לו לא מעט יציאות אלקטרוניות מדהימות... ב'נגיעות', למשל...

Vdrums

New member
אישית, אני לא סובל מוזיקה אלקטרונית

אבל לפעמים שזמר שאתה אוהב ומעריך פתאום משתמש בה זה קצת מרכך, אני לא התלהבתי מהחיבור שלו עם אינפקטד משרום לי זה נשמע מיותר, אבל סיבותיו של ברי נשארות איתו. הוא גם שילב דברים כבר בנגיעות וזה נחמד כל עוד זה לא הבסיס של השיר.

מסכימה לגמרי!

נראה לי שהגדרת זאת היטב: "כל עוד זה לא הבסיס של השיר" גם לדעתי השילוב של זה בנגיעות הוא יפה ומעניין. האמת שאין לי עוד ממש מה להגיד, רק רציתי להגיד שאני מסכימה...

שקר החן

New member
תיקון קטן למי שלא יודע...

ברי סחרוף לא התחיל את הרומן שלו עם המוסיקה האלקטרונית בדיסק "נגיעות", הוא התחיל לגעת באלקטרוני עוד בדיסק "סימנים של חולשה" שלדעתי זה הדיסק הכי טוב שלו, ולאחר מכן הוציא את "חם על הירח" ששם כמעט ולא השתמש באלמנט האלקטרוני. אבל ללא שום צל של ספק ברי סחרוף הוא אחד היוצרים הכי מוכשרים בתולדות ישראל והמוסיקה המודרנית.

למעלה