סיכום שבועי

../images/Emo23.gifסיכום שבועי

בתקווה שהשבוע יהיו יותר מסכמ"שים שיר שבועי של אוהד- שיר שבועי - אלבום שבועי- תמונת השבוע- משהו טוב שקרה השבוע- משהו מבאס - תכנונים לשבוע הבא- מאכל השבוע- שבת שלום לכווולם

שיר m

Well-known member
../images/Emo41.gif

שיר שבועי של אוהד- בא לי בקצב שיר שבועי - כמעט- עמיר בניון אלבום שבועי- הכל עד לכאן- עמיר בניון תמונת השבוע- מדליית ארד לשחר צוברי
לא עזבתי ת'טלויזיה, זה היה מרתק, שיחק אותה בגדול. משהו טוב שקרה השבוע- פגשתי חברה שלא ראיתי הרבה זמן:) משהו מבאס - הוצאתי קצת יותר מדי כסף
תכנונים לשבוע הבא- יומולדת לאחותי מאכל השבוע- פיצה (קצת יותר מדי השבוע) שבת שלום

שלגיה 14

New member
מסכמת..

שיר שבועי של אוהד- אי אפשר שיר שבועי - עכשיו התור לאהבה אלבום שבועי- עכשיו התור לאהבה תמונת השבוע- משהו טוב שקרה השבוע- היתה לי הופעה מדהימה משהו מבאס - שצריך לקבל החלטות... תכנונים לשבוע הבא- המון.... מאכל השבוע- קינמונים :)

מאיה54321

New member
קצת באיחור אז תסלחו לי ../images/Emo13.gif

שיר שבועי של אוהד- "בא לי בקצב" שיר שבועי - השיר החדש של גלי עטרי שברח לי השם שלו אלבום שבועי- הרגע הבא! תמונת השבוע- משהו טוב שקרה השבוע- הצלחתי לרוץ בדרגה 8 באליפטיקל(סוג של הליכון) משהו מבאס - נתפסו לי אחרי זה כל השרירים ואני בקושי יכולה ללכת מרוב כאבים תכנונים לשבוע הבא- עבודה וללמוד מאכל השבוע- גלידת וניל עוגיות

למעלה