סיכום שבועי

../images/Emo23.gifסיכום שבועי../images/Emo23.gif

שיר השבוע שלכם של KNOB: שיר השבוע שלכם בכללי: אלבום השבוע: ציטוט מוזיקלי שבועי: משהו מעניין שקרה לכם השבוע: משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית/ספר/סרט השבוע: מאכל השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: תמונת/פליקס השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:

עונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע שלכם של נוב: לגמרי Music
תמיד אהבתי אותו אבל בתקופה האחרונה אני גם שומע אותו יותר וגם אוהב אותו יותר. שיר השבוע שלכם בכללי: כהן@מושון - באסה כלניות - ירדנה ארזי Madonna - Beat Goes On קרן פלס - רצה הביתה Bye Bye - Mariah Carey הצל - הציוני האחרון אלבום השבוע: כהן@מושון - כושר גופני ציטוט מוזיקלי שבועי: "רק הנסיכה אינה שמחה לעולם, רוצה הייתה לעוף, רוצה נסיך על סוס לבן מעופף, רוצה... בעצמה אינה יודעת מה" משהו מעניין שקרה לכם השבוע: הייתי השבוע בתערוכת מכוניות בתל אביב. זו הפעם השנייה (הייתי גם ב-2004) וגם הפעם היה מעולה, אין דברים כאלה! בהתחלה הייתה תחרות והיגואר ניצחה במפתיע ואחר כך היו סיורים חופשיים בכל מיני תחנות. הביאו לתערוכה במיוחד מכוניות שלא יימכרו בארץ (טוב, מי ייקנה במחירים כאלה
) - ביניהן פורשה, סאנגיונג, מכונית שפעם הייתה מטוס והשאירו לה רק את הכנפיים (היה מגניב למרות שכבר הכרתי את זה
) וגם הג'יפ של הזוכה ב"הישרדות" היה והוא די שווה. היה מעניין למרות שאני לא מכיר את כל סוגי הרכבים, אז אני ממליץ בחום (בקרוב יהיו תאריכים נוספים, אני אמסור למי שמעוניין). תוכנית/ספר/סרט השבוע: המסלול הקצר (סרט תיעודי על תמי בן עמי ז"ל) התוכניות שלי לשבוע הבא: שוב הכל כרגיל. אה, ולקנות את האלבום של מריה קארי!

Rincewind

New member
שבוע שעבר שכחתי לענות ../images/Emo12.gif

שיר השבוע שלכם של KNOB: Not about you - קרענו איתו את הבוםבמלה!!!! שיר השבוע שלכם בכללי: לא שמעתי הרבה מוסיקה השבוע
אלבום השבוע: כנ"ל ציטוט מוזיקלי שבועי: All good things come to an end משהו מעניין שקרה לכם השבוע: הייתי קצת חולה משהו טוב שקרה לך השבוע: אז לא הייתי צריך ללכת לעבודה משהו רע שקרה לך השבוע: אבל גם לא יכולתי ללכת לים! שיר שלא הפסקת לשמוע: Not about you התחדשות השבוע: קניתי בגדים מא-מ-מים בפול אנד בר בעזריאלי תוכנית/ספר/סרט השבוע: ספר - Smoke and Mirrors של ניל גיימן. התחלתי לקרוא אותו שלשום. מאכל השבוע: טוסט מצה
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לחזור לשגרה... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את הבוס שלי
תמונת/פליקס השבוע: אחותי ואני בליל הסדר! התוכניות שלי לשבוע הבא: אין ^_^

im lost without your love...

שיר השבוע שלכם של KNOB: אונלי יו שיר השבוע שלכם בכללי: אונלי יו אלבום השבוע: היהודים - פורטה ציטוט מוזיקלי שבועי: im lost without your love משהו מעניין שקרה לכם השבוע: בומבמלהההההההה ומסיבת פסח במועדון שלי משהו טוב שקרה לך השבוע: הופעה של נוב והיהודים בבומבמלה והופעה של נוב במועדון שלי משהו רע שקרה לך השבוע: לא יודע שיר שלא הפסקת לשמוע: מיוזיק התחדשות השבוע: מלאמלאמלאמלא סינגלים של נוב. הצילו אני טובע! תוכנית/ספר/סרט השבוע: לאדע מאכל השבוע: פיצה כשרה לפסח משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום העצמאותתתתת אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מזה משנה תמונת/פליקס השבוע: הע התוכניות שלי לשבוע הבא: יום העצמאותתת

Rincewind

New member
ההופעה בבוםבמלה../images/Emo47.gif

אגב, אנחנו עוד מחכים לתמונות וסרטונים מקרית גת!

חחחח

דביר נכון? אני אגיד לחברי הפקה שלי שיעלו את זה. צילמנו גם וידאו בבוםבמלה :) אגב, חתמתם על העצומה להכניס את KNOB לגלגלצ? http://www.atzuma.co.il/petition/knob/1/1000

Rincewind

New member
ממש רציתי להגיע להופעה אצלכם

אבל לא יכולתי כי עבדתי יום למחרת

ריקי אמרה לי משפט כזה...

''אנחנו עוד צריכים לדבר על האירועי קיץ שלך...'' זה אומר מבחינתי, שנוב יחזרו עוד לקרית גת, הקהל נטרף עליהם בצורה מטריפה... ואתה תבוא!!!!!!!!!! ויהיה לך מקום VIP שמור :)

למעלה