~~~ סיכוווווווווום שבוע ~~~

PeaceXx

New member
../images/Emo23.gif ~~~ סיכוווווווווום שבוע ~~~ ../images/Emo23.gif

נכון צריך להחיות את הפורום? נכון. אז הנה סיכום שבוע קצרצר ומעורר
* השבוע מ1-10 - *עד כמה היה מצחיק מ1-10 - *הכרתם שירים חדשים של רג'ינה? אם כן מה הם? - *כמה רג'ינה שמעת מ1-10 - * תנו לי איזה פתגם חכם שלכם- * יש משהו מיוחד שתעשו בשבוע הבא? - * ולסיוווום, בבקשה תוסיפו תמונה של רג'ינה :) סבבה? - סליחה על החפירה שזה עתה סבלתם. (שימו לב שהשאלות הן גם בלי קשר אחת לשניה X3 ) אזז.. שבוע מעולה!

Chronicle

New member
יאללה

* השבוע מ1-10 : 3 *עד כמה היה מצחיק מ1-10: 4 *הכרתם שירים חדשים של רג'ינה? אם כן מה הם? לאקי פני
*כמה רג'ינה שמעת מ1-10 : 8 * תנו לי איזה פתגם חכם שלכם: ויני, וידי, ויצ'י
* יש משהו מיוחד שתעשו בשבוע הבא? דיאטה
* ולסיוווום, בבקשה תוסיפו תמונה של רג'ינה :) סבבה? מאיפה לי.

GnarledCynic

New member
seen grey clouds over a black expanse

השבוע מ1-10 - 5, אני חושבת. זה טוב מאוד. *עד כמה היה מצחיק מ1-10 - 4 *הכרתם שירים חדשים של רג'ינה? אם כן מה הם?-Sunset היפייפה של גריפין ו-Opposite Ends עם The Crimea *כמה רג'ינה שמעת מ1-10 - ביליתי המון זמן עם הפסנתר, אז לא שמעתי הרבה רג'ינה אבל שמעתי את עצמי שרה רג'ינה המון... * תנו לי איזה פתגם חכם שלכם- .Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better מ"ווסטוורד הו" של בקט. * יש משהו מיוחד שתעשו בשבוע הבא? - אסע לקבל החזר כספי על כל ההופעות שבוטלו לאחרונה. * ולסיוווום, בבקשה תוסיפו תמונה של רג'ינה :) סבבה? - סבבה

GnarledCynic

New member
סוף סוף!

הצלחתי למצוא את woolen gloves אחרי שנים של חיפוש <<:: למישהו יש את The Floor Heard Everything/ Oh Marcello/ By the Time you Read This Letter/ Be Like a Cloud? >:

GnarledCynic

New member
יש, מצאתי עוד אחד

כבר חשבתי שזה לעולם לא יקרה (-,: נשארו עוד שלושה שירים למצוא. מתי לעזאזל היא שרה את המרסלו הזה?

S m e l l y Cat

New member
מה זה מאיפה אני רוצה אותם אולי תשלחי ליי?>:

אם היה לי אחד מהשירים שביקשת הייתי מביאה לך את כולםם בתמורה ואפילו סתם ככה להביא לך שיהיה לך.

GnarledCynic

New member
שלחתי מסר אישי, אם עוד מישהו רוצה

וולן גלובס או בי לייק אה קלאוד (זה מתוך הופעה ב2003, ניויורק אוף קורס) שיגיד אה! יש גם את צ'יקן סונג וסקול איז אאוט. >: את זה יש למישהו? >:

PeaceXx

New member
גם אני אענה ../images/Emo163.gif

* השבוע מ1-10 - 9 היה טוב *עד כמה היה מצחיק מ1-10 - 7 כשחושבים על זה טוב טוב חח *הכרתם שירים חדשים של רג'ינה? אם כן מה הם? - כן! אממ סמטיימס אם אני לא טועה. *כמה רג'ינה שמעת מ1-10 - השבוע? מעט! 6-7 * תנו לי איזה פתגם חכם שלכם- פלוצנהייגןהוכמןפיוראראלועזינאידצ'קה
* יש משהו מיוחד שתעשו בשבוע הבא? - אני אסע למפגש מש"צים.. וליומולדת.. ואני אקנה חולצות בצפר כנראה חחחח * ולסיוווום, בבקשה תוסיפו תמונה של רג'ינה :) סבבה? - הוספתי כבר.. אבל טוב נו אני יוסוף עוד כי אני חמודה

שי-ע-מום

* השבוע מ1-10 - בסיכום היה מספר לא נמוך במיוחד *עד כמה היה מצחיק מ1-10 - האמת שמספר לא נמוך בכלל, לבטח *הכרתם שירים חדשים של רג'ינה? אם כן מה הם? - לא חדשים כי אני לא חושבת שיש ממש כאלה כבר
אבל הדאנס אנת'ם בביצוע עם הביטבוקס ששמתם פה היה אדיר וזה לא שיר שהקשבתי לו הרבה אי פעם אז בכלל
*כמה רג'ינה שמעת מ1-10 - לא 0! חח מספר פחות נמוך מהרגיל * תנו לי איזה פתגם חכם שלכם- לאיודעת [זה פתגם חכם שלי, נשבעת] * יש משהו מיוחד שתעשו בשבוע הבא? - שהוא הזה כאילו כבר? הופעות שיהיו כיפיות, חמישי אחהצ שיהיה משעשע, אולי אראה חברה שאני ממש אוהבת, אולי אראה חברות בכללי, אולי, אולי, אולי תרקוד איתי. * ולסיוווום, בבקשה תוסיפו תמונה של רג'ינה :) סבבה? - נו מה עכשיו לעשות גוגל?

PeaceXx

New member
כן! לעשות גוגל ../images/Emo46.gif

אפשר להוסיף קישור נו מה :)

S m e l l y Cat

New member
יאי יש לי את סונגז.

* השבוע מ1-10 - 6 *עד כמה היה מצחיק מ1-10 - 4 *הכרתם שירים חדשים של רג'ינה? אם כן מה הם? - אולי דוג אנד פוני אולי זה היה לפני יותר משבוע..... *כמה רג'ינה שמעת מ1-10 - 7!!!@ * תנו לי איזה פתגם חכם שלכם- the definition of a crazy person is someonethatdoesthesamething over and over again while expecting newwww results. * יש משהו מיוחד שתעשו בשבוע הבא? - לא חושבת * ולסיוווום, בבקשה תוסיפו תמונה של רג'ינה :) סבבה? - לעולם לא אני בתגובה מהירה .

לאזוכרת

בהתחלה חשדתי שעבדו עליי כי זה נראה צרוב כזה בגלל הקופסא
דיסק ששווה כל סנט

../images/Emo96.gif

* השבוע מ1-10 - 5 *עד כמה היה מצחיק מ1-10 - 5 *הכרתם שירים חדשים של רג'ינה? אם כן מה הם? - לא ולא *כמה רג'ינה שמעת מ1-10 - לא הרבה מאוד * תנו לי איזה פתגם חכם שלכם- עזבו'תי * יש משהו מיוחד שתעשו בשבוע הבא? - אמורה לנסוע לסמינר מחר * ולסיוווום, בבקשה תוסיפו תמונה של רג'ינה :) סבבה? - אז ככה - הבאתי תמונה לא של רג'ינה, אלא מין קולאז' שמצאתי של איזה מיליון אלבומים מ2006. אני הצלחתי לדלות משם את The Crane's Wife של הדצמבריסטס (גבר ואישה קטנים כאלה בפינה השמאלית העליונה), את בגין טו הופ של זאתי (עין בערך במרכז-שמאלה), אחד מהוירג'יניות של הדרזדן דולס (לב כזה עם כל מיני דברים יוצאים ממנו בפינה השמאלית העליונה), וככל הנראה משהו של בק, למרות שאני לא מכירה בק (ימינה למעלה כזה). חשבתי שיהיה נחמד אם תמשיכו לפענח

אהאה,

ואת The Life Pursuit של בל וסבסטיאן (!), אני חושבת (פנים של בחורה במרכז-ימינה כזה).

למעלה