סהר & ורד

yellow cheese

New member
../images/Emo23.gif סהר & ורד ../images/Emo23.gif

היי היי בנות...
מה המצב
איזה קטעים היה היום בשירה בציבור... נה נה נה...
כל הפרחושות והערסושים התהלבו מהמיוזיק (עאלק) שהקירח הזה השמיע... בלאט!! איך הקירח כל פעם שהוא בא טורח להזכיר שהוא קשור בצורה כלשהי ל"רק בישראל"....בלאטטטטטטט.... בקייצר...... תתחברו
.... משעמם לי!!!!! אה, מחר יש לי יומולדתתתתתתתתתת
!!! LOVE U GIRLS... שירלי
אה יש לי יומולדת מחר!

Ran-182

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo137.gif

יומולדת ב
ראשון של חנוכה? מגניב
אפרופו סהר וורד, יום שלישי אני אולי ניפגש איתן בדיזינגוף. נקווה :) יום טוב והפי (הפי, לא היפי, היפי סטיקנס, כמו שנופקס אומרים) חנוכה

Bunny_girl

New member
מזל טוב וסימן טוב../images/Emo39.gif../images/Emo47.gif

שירלי שירלי!!! איזה קורע היה בשירה בציבור!!!! הייתי רק בשעה הראשונה ואז התחמקתי.. ראית את הפרחושות?? איזה קטעים היה כששירה (שירה דביר.י1) עלתה לשיר@@ היא זכתה בדיסק צרוב ערבושי כזה.... פחחחחחחחחח ברכות לרגל פתיחת פורום דנה ברגר! ומזל טוב אני אאחל לך מחר בדרך יותר אישית.. ביי ביי אהובתי ! ורד

punktx

New member
Heyyyyyyyy../images/Emo102.gif../images/Emo16.gif../images/Emo49.gif../images/Emo118.gif../images/Emo78.gif

What´s wrong with you? you´re looking kinda down to meee סתם שירלי!!! מה נשמע? מה המצב? אני הברזתי ישר אחרי שנגמר המבחן במד"ח, שאליו לא למדתי ואפילו לא קראתי את החומר!!! הלכתי הביתה חה חה חה! ושיהיה לך במזל רב וביגון קודר (מה הקשר?!?!!) ושהחיים לא יהיו כאלה מסריחים באהבה סהר

yellow cheese

New member
סהר & ורד ../images/Emo25.gif

מה המצב גירלז
אצלי הכל בסיידר... אני בת 16 ויום.... מממממ....מעייף להיות בת 16
סתאאאם... טוב
... שתהייה לכן חופשה מאאאאגניבה...
תחזרו לביצפר עם המון מצברוח (מממ...או שלא?!) ותאכלו
--->>> אתן רזות--->>לכן מותר!! וזהו בנות... "אם מתים רק יכלו לדבר- מה היית אומר"? "היית צועק לכולם, תסתכלו זהו סוף העולםםםםםם"..
ביי בנות.. לאב יו גירלזזזזזזזזזז.... PEACE&LOVE... שירלי
!

למעלה