נסיון אישי

מנטיס

New member
../images/Emo23.gifנסיון אישי

בתור אדם שמאוד מזדהה עם סיפורו הכללי של מנהל הפורום איל, אני רוצה לומר שנכון להיום אני מרגיש חזק מאוד פנימית לעומת עברי הלא רחוק שאופיין בבלבול וסדקים לא מובנים ( בדיעבד כן?). לא עברתי או חוויתי שום סדנא או איזשהיא קבוצה פורמלית לענייני רוחניות ומודעות עצמית משום שהאמנתי ועדיין אנכי מאמין שהדרכה וקבוצתיות זה אחלה אבל בסופו של דבר איך אומר המדען בפרסומת לאבקת כביסה פרסיל " התשובה נמצאת בפנים" והתעקשתי משלל סיבות להמשיך ולחפור בעצמי ולהגיע לבדי לתשובות ולמודעות. הרבה שיחות עם חברים קצת קריאה והרבה מחשבה עם עצמי ולעיתים הרגשה של וואלה קבלתי תובנה. כאדם הסובל מהפרעת קשב וריכוז קשה לי נורא להתרכז ולהתנתק ולשייט בנבכי עצמי אל מחוזותיי האמיתיים, אך דווקא בימים האחרונים אני מרגיש יותר יכולת לשייט בתוך עצמי בדמיון מודרך כזה או אחר. הכול אצלי הרגשתי ולא מעוגן "באישור" של מומחה כזה או אחר ומכאן אין לי אינדקציה אם אני בכיוון הנכון או לא, אך אני יענה לעצמי שאין דבר כזה נכון או לא, משום שאני מאושר מהיכן שאני היום והכנות ומודעות שלי כלפי עצמי כיום מסווה לי אושר רב והיא רק מתעצמת מיום ליום. סתם לשתפכם. אור ואהבה. מצפה בכליון עיניים לשתף אותכם בהתקדמויות נוספות. מצפה לשמוע ממכם באותו עניין ובכלל.

החיים כהזדמנות

מנטיס יקר, אתה צודק בהתיחסותך לעובדה שאין נכון ולא נכון ויחד עם זאת, תמיד אפשר להעשיר את עולמך בעוד זויות ראיה ואתה מסנן את מה שמתאים לך. אני מציעה את "החיים כהזדמנות" כדי לחזק את הגישה של "חצי הכוס המלאה" שמאד עבדה עבורי ומזמינה אותך להשתתף בסדנה שתתקיים ב9/10 למאי. אם יש לך ענין צור איתי קשר. אורה סיב, [email protected]

למעלה