מתגעגע..

../images/Emo23.gifמתגעגע..../images/Emo23.gif

מוזר מוזר מוזר בלילות שבהם מתגעגעים מוזר מוזר מוזר שמנסים להירדם ולא נרדמים מוזר מוזר מוזר העולם של המאוהבים מוזר מוזר שבלילות תחשוב ותזכור הרבה דברים מוזר מוזר מוזר אני וליבי כל כך מתגעגעים אוהב אותך ולפעמים לא מרגיש ואתה מרגיש שלפעמים אני אדיש אבל שאתה רחוק באמצע הלילות מצאתי אותך לוחש לליבי לחישות פגשתי אותך ללא מחשבה הייתה התחלה ואז ספור אהבה עכשיו אוהב אותך ללא אפסקה וכשאתה רחוק זולגת הדמעה געגוע בלב שורף כל הרגשה אוהב אותך ולפעמים לא מרגיש ואתה מרגיש שלפעמים אני אדיש אבל שאתה רחוק באמצע הלילות מצאתי אותך לוחש לליבי לחישות שהכרת אותי הייתי בהתלבטות בהתלבטות ופוחד מהאכזבות ואתה גילית שאני חי בהטרדות ונתת לי הרגשות חמות אוהב אותך ולפעמים לא מרגיש ואתה מרגיש שלפעמים אני אדיש אבל שאתה רחוק באמצע הלילות מצאתי אותך לוחש לליבי לחישות חושב להסתיר ממך כל הדאגות וכולי תקווה שתדע לבד על הרגשות ידעת ולא ויתרת ונתת לי פתיחות אוהב אותך נשמה יותר מכל האהבות אוהב אותך ולפעמים לא מרגיש ואתה מרגיש שלפעמים אני אדיש אבל שאתה רחוק באמצע הלילות מצאתי אותך לוחש לליבי לחישות אומר את זה והזמן אד על אהבתך נגמר מה שהיה לפניך ואף אחד לא אחריך אתה אור בחיי וליבי חי בלבך כל כך אני אוהב אותך אוהב אותך ולפעמים לא מרגיש ואתה מרגיש שלפעמים אני אדיש אבל שאתה רחוק באמצע הלילות מצאתי אותך לוחש לליבי לחישות בוא עכשיו באמצע הלילות בוא אני אומר לך כאן לידי קרוב לעניים שלי רוצה אותך אני ודמיוני והלב שלי אתך כשאתה קרוב חושב עליך וכשאתה רחוק אני יותר חושב עליך בלילות ליבי דולק כמו אש מתגעגע אליך אוהב אותך ולפעמים לא מרגיש ואתה מרגיש שלפעמים אני אדיש אבל שאתה רחוק באמצע הלילות מצאתי אותך לוחש לליבי לחישות

למעלה