איש יקר בחולצת פסים
New member
../images/Emo23.gifמשהו אישי!
מסמך רגשני
(מותר פעמים) רציתי רק להגיד משהו שהרגשתי היום ואמרתי אותו לשגיא בפרטיות, אבל החלטתי שצריך להיאמר גם בפורום, בשביל שתדעו. בימים אילו אני חוגג חצי שנה להיותי שותף בפורום (חצי מהזמן כשותף פעיל, החצי הראשון היה הודעות פה ושם). עצרתי שניה וחשבתי מה עבר אליי בחצי השנה האחרונה. לא כולם מכירים אותי, ואני גם לא מתכוון לשפוך את ליבי פה בפניכם, אבל החצי שנה האחרונה בחיים שלי, לא היו הכי קלות בעולם. בואו נגיד שחוויתי תקופות טובות יותר, לא היו לי ציפיות גדולות מידי שנכנסתי לפה בפעם הראשונה. אמרתי לעצמי שבטח יהיו פה ילדים קטנים ושידברו כל הזמן על עברי וכמה שהוא חמוד ויפה וכו. אבל התבדתי. אני חייב לציין שהפורום והאנשים שהכרתי דרכו (וזה בכלל לא משנה בני כמה הם), לא רק לימדו אותי המון, אלא היו מאין נקודת אור מבחינתי, מקום מפלט מרצף האירועים שאפשר לקרוא להם גם החיים שלי. יצרנו לעצמנו חבורה של אנשים טובים שאני מאוד אוהב.
ורציתי להגיד תודה לכולם ובעיקר לשגיא, שהוא מנהל הפורום ומקימו, שגם אם אנחנו לא רואים, עושה עבודה מצויינת בניהולו, תמיד מעודד אנשים להפוך אותו למקום חם יותר ונעים יותר לשהות בו, ומריץ אותו במיומנות ומקצועיות. אז תודה שגיא, אתה באמת אחלה. ולחברי הפורום, תמשיכו להיות מי שאתם ומקווה שבאמת בעתיד נוכל להיפגש ולהעלות את היחסים בינינו שלב אחד גבוה יותר.