משהו אישי!

../images/Emo23.gifמשהו אישי!

מסמך רגשני
(מותר פעמים) רציתי רק להגיד משהו שהרגשתי היום ואמרתי אותו לשגיא בפרטיות, אבל החלטתי שצריך להיאמר גם בפורום, בשביל שתדעו. בימים אילו אני חוגג חצי שנה להיותי שותף בפורום (חצי מהזמן כשותף פעיל, החצי הראשון היה הודעות פה ושם). עצרתי שניה וחשבתי מה עבר אליי בחצי השנה האחרונה. לא כולם מכירים אותי, ואני גם לא מתכוון לשפוך את ליבי פה בפניכם, אבל החצי שנה האחרונה בחיים שלי, לא היו הכי קלות בעולם. בואו נגיד שחוויתי תקופות טובות יותר, לא היו לי ציפיות גדולות מידי שנכנסתי לפה בפעם הראשונה. אמרתי לעצמי שבטח יהיו פה ילדים קטנים ושידברו כל הזמן על עברי וכמה שהוא חמוד ויפה וכו. אבל התבדתי. אני חייב לציין שהפורום והאנשים שהכרתי דרכו (וזה בכלל לא משנה בני כמה הם), לא רק לימדו אותי המון, אלא היו מאין נקודת אור מבחינתי, מקום מפלט מרצף האירועים שאפשר לקרוא להם גם החיים שלי. יצרנו לעצמנו חבורה של אנשים טובים שאני מאוד אוהב.
ורציתי להגיד תודה לכולם ובעיקר לשגיא, שהוא מנהל הפורום ומקימו, שגם אם אנחנו לא רואים, עושה עבודה מצויינת בניהולו, תמיד מעודד אנשים להפוך אותו למקום חם יותר ונעים יותר לשהות בו, ומריץ אותו במיומנות ומקצועיות. אז תודה שגיא, אתה באמת אחלה. ולחברי הפורום, תמשיכו להיות מי שאתם ומקווה שבאמת בעתיד נוכל להיפגש ולהעלות את היחסים בינינו שלב אחד גבוה יותר.

מרילנצח

New member
גל !!!

אני חייבת להגיד שקראתי את דברייך עם חיוך גדול על הפנים!!! נורא מזדהה עם מה שכתבת !!! למרות שאי אפשר להזדהות עם דברים אישיים..

זוהר 4

New member
אני חייבת להגיד...

בעצם נראה לי שאתה כבר יודע ואני בטח לא הראשונה ( ידוע ) שאומרת לך את זה.... אבל אתה ממש צודק .....

ZVI Z

New member
הצלחת לרגש!

ורק על זה מגיעה לך סוכריה ונקודת פורום!(אם תצבור 7 נק' תזכה בתואר אביר) אבל רציני-אתה ממש צודק,גם אם לא כולם מדברים עם כולם ויש כאלה שבראש שונה לגמרי מאחרים יצרנו פה מין תחושת שיתוף גורל(רק כי אין לי מילים יותר טובות בראש)ובלי להכיר יותר מדי טוב פורומים אחרים אני בטוח שאין הרבה פורומים של זמרים/להקות שהגיעו למצב מצוין כמו אנחנו, קבל חי"חי!(חיזבאללה,ואחותי)

מנגב את הדמעות

תמיד אתה מצליח לומר את הדבר הנכון במקום הנכון הא? תודה לך גל שאתה איתנו תודה כל מה שאתה תורם לפורום אוהבים אותך!!

Ez sLeeP

New member
אבי היקר,

איך אתה מצליח לרגש אותנו, כל פעם מחדש, אפילו בגילך המופלג..
ובעניין זה, אני ונועה מרגישים דומה, שפיתחנו ממש קשרים עם אנשים פה, ואנחנו לא מכירים אותם באמת. אז אני מקווה שהמפגש יפתור את הבעיה הזו, ונמשיך להיות קהילה מעולה ותומכת, כמו שהצטיינו בכך עד עכשיו. בהזדמנות זו, ארצה להתנצל בכל מי שפגעתי בו [ספירוש, על הבלבול הנוראי; וכרמית, על ההזנחה הנוראית!] Yours, נדב.

ofir78

New member
גלללללללללללללללללללללללל

וווווויייייי לאב יוווו טווווווו

HFT

New member
אוי אתה מפעיל את בלוטת הדמעות שלי

אני כל כך אוהבת אותך..... אתה פשוט באמת באמת איש יקר ונפלא.

למעלה